• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hejka!
Dzis wykorzystalam pogode i pospacerowalismy z Maciejem. Krzys mial dzien otwarty w zerowce wiec tez zajrzalam.

Mauren kochana Matko zalozycielko watku poprawy nastroju i sytuacji zycze!!!! I zagladaj do nas!!!

Joas mysle ze wziecie antybiotyku jest mniejszym zlem niz tak sie meczyc. Musisc nabrac sil przed porodem!!! A teraz sa leki ktore w ciazy mozna brac

kochane zapraszam na:ninja2:;-)

Juz zagladnelam ;-)

Kasik u nas takie antresole to okolo 1000 zl

Luizka witaj!

Pozdrawiam!!!!

reklama
ANECZKA- nie daj sie jesiennej depreji..odpusc kilka dni i znowu zapytaj męża..
ZUZKUS- witaj,fajnie,ze kozystacie z pogody ,ja tez sie staram,bylam po synka spacerkiem teraz po Zuze tez pojdziemy spacerem do przedszkola-poki nie pada i jest slonko to jest przyjemnie-chlodno,ale przyjemnie...

ja mysle o takim lozku z antresolą dla Domisia bo On ma pokól w prostokącie i dla oszczednosci miejsca chce Mu zrobic takie 2w1 tylko zastanawiam sie wlasnie jak z tym ścieleniem lozko jak to pisala Pawimi...

ja mysle o takim lozku z antresolą dla Domisia bo On ma pokól w prostokącie i dla oszczednosci miejsca chce Mu zrobic takie 2w1 tylko zastanawiam sie wlasnie jak z tym ścieleniem lozko jak to pisala Pawimi...
wiesz moze to zalezy jakiej poscieli uzywasz, my mamy wszystkie przescieradla z gumka wiec jak jakas nocna wpadka byla to wdrapywanie sie na to lozko i dzwiganie materaca zeby gumke dobrze zaciagnac z zaspanymi oczami graniczyla prawie z cudem :-D I zalezy tez chyba jak gruby i ciezki jest materac, moja kolezanka miala taki cienszy ze specjalnej goabki to lekki byl i latwo sie wyginal mogla tylko rog lekko podniesc i juz gotowe, a my mamy grube sprezynowe i bardzo ciezkie materace, w ogole nie elastyczne wiec trzeba poddzwignac calosc :eek:

Maureen - tule Cie kochana i sciskam, bedzie lepiej, glowka do gory...

Weroniczka - super pomysl z tymi plaszczykami zdolniacho, moja mamusia nam zawsze szyla przerozne kreacje od wymyslnych sukieneczek poprzez zimowe plaszcze i szczerze powiem ze tesknie za tymi jej "dzielami sztuki", bo tak mozna to nazwac, jej szmatki byly po prostu odstrzalowe, szukala wzorow w najnowszych katalogach i magazynach z moda i wykorzystywala te pomysly dodajac swoje, szkoda ze nie odziedziczylam w zab tych zdolnosci krawieckich po niej:-(
Jesli chodzi o rajstopki to u nas dostatek takich jednobarwnych przewaznie w malo ciekawych kolorach a wzorkowe naleza do ekskluzywnych:-D:-D Ach jakbym chciala taka mala krolewne sobie w kwiatuszki poubierac:rofl2:

Joas a co to za lekarz ktory wam pomaga? moze czas zmienic na innego skoro chorobska od tak dlugiego czasu was opuscic nie chca? Zerkalas na chustoforum moze? tam dziewczyny polecaja czasem sobie nawzajem rozne rzeczy czasem tez i pediatrow takich z naturalnym nastawieniem, Ty z Warszawy chyba tak? moze IzaBK zna kogos kogo moglaby polecic na dodatkowa opinie. Kiedys cos chyba pisala ze ma dobra pediatre do Gaji i dzieciakow. Kurcze fatalnie ze tak sie sypiecie po kolei, Ty kochana musisz sily zbierac na maluszka a nie bawic sie w pielegniarke domowa.:-(

monika strasznie brzydki pomysl podsuwasz kolezance...wiesz to jest najprostsze do zrobienia w sumie ale nie o to chodzi, dziewczyny zreszta napisaly jakie jest ich zdanie na ten temat. A jak tam malutka sie miewa? Dajesz rade z tym wszystkim? Jak Miki? chodzi moze gdzies do przedszkola?

A my dzis tance....drugie podejscie, Oliver zapowiedzial ze musi byc wczesniej w studio i przygotowac sie psychicznie ze beda same baby:laugh2: Wczoraj mieli probe swojego teatru, wrocil taki zadowolony pelen energii, tanczyl mi tu, spiewal, przedstawial fragmenty z inscenizacji....mowilam ze aktor hahahahaha

ja tylko na chwilkę, bo zalatana jestem. odrabiamy lekcje z dzieciaczkami, Jasiek coś ciągle rozsypuje, a na kuchennym stole króluje maszyna do szycia. spodnie jansowe firmy stanley ( hehe) zaraz będą gotowe. rozmiar 86/92. przerobiłam nowe spodnie brata, nawet wszywki będą. jak widzę, nie ja jedna tu mam zacięcę krawieckie? a już myślałam czasami, że moda na szycie w domu, to przeżytek.
JOAŚ z warszawy polecam dwóch pediatrów. Marzena Kwiatkowska i Barbara Fedyna. to bratowe, czy jakoś tak. poza fantastycznym podejściem do dzieci, mają dużą wiedzę i znajomości. jak coś poważniejszego, to same podzwonią, załątwią pilną konsultację. obu moich starszaków u nich leczyłam od urodzenia. Fedynę znajdziesz na zumi, jak będziesz chciała, poszukam do niej komórkę lub maila. była wcześniej ordynatorką o. neonantologicznego na Wołoskiej w MSWiA. Kwiatkowska pewnie dalej tam pracuje w przychodni dziecięcej
na razie uciekam, potem wpadnę na momencik. pozdrawiam

Kochane, dzięki za troskę. Mojego lekarza znam dobrze, on nas też. Mam zaufanie. Tynia jest trudna w leczeniu, niestety. Taka osobnicza cecha ;-). Jeśli chodzi o jej chorobę to już wiadomo, poległa - od dziś antybiotyk, CRP ma 66 w normie do 5. U mnie ok6 przy normie do 5, ale z racji długiej infekcji i zatok wskakuję na antybiotyk. Chyba mi ulżyło... Bo niestety jest tak, że mam anemie - ona utrudnia walkę z infekcją a infekcja utrudnia powrót do dobrego poziomu hemoglobiny. No i koło się zamyka. Od jutra będę brała antybiotyk.
Pawimi, jak się ma sprężynowy gruby materac to zmiana nawet na "normalnym" poziomie jest ciężka... Trenuję na różnych łóżkach po nocnych wpadkach :-D

zuzkus- :-D:-D:-D:-DNo tak ,niech sobie ścieli na wysokościach:-p
pawimi -no z tymi materacami to trzeba sie nadzwigac -faktycznie..Zuzi sie wpadki nie zdazaja ,jak przestala sikac w pieluchy to i w nocy od razu tez nie sika,a Domi ma na noc pieluche i na 10 nocy 4 posika...

anawoj-witaj zalatana kobietko :tak:

joaś- jak trzeba to bierzcie te antybiotyki...ja tez staram sie jak dlugo moge odwlekac ,ale jak 2 lata temu u Dominika byly powiklania po ospie to dostal antyb.a i tak nie pomogl i skonczylo sie na serii zastrzyków..życze Ci zdrowka!!i Martynce:tak:

my juz po kolacji,dzieci koncza bajke ,Tomi poszedl z psem na spacer a za pol h wychodzi na siatke wiec mam samotny wieczor..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry