ja mysle o takim lozku z antresolą dla Domisia bo On ma pokól w prostokącie i dla oszczednosci miejsca chce Mu zrobic takie 2w1 tylko zastanawiam sie wlasnie jak z tym ścieleniem lozko jak to pisala Pawimi...
wiesz moze to zalezy jakiej poscieli uzywasz, my mamy wszystkie przescieradla z gumka wiec jak jakas nocna wpadka byla to wdrapywanie sie na to lozko i dzwiganie materaca zeby gumke dobrze zaciagnac z zaspanymi oczami graniczyla prawie z cudem

I zalezy tez chyba jak gruby i ciezki jest materac, moja kolezanka miala taki cienszy ze specjalnej goabki to lekki byl i latwo sie wyginal mogla tylko rog lekko podniesc i juz gotowe, a my mamy grube sprezynowe i bardzo ciezkie materace, w ogole nie elastyczne wiec trzeba poddzwignac calosc
Maureen - tule Cie kochana i sciskam, bedzie lepiej, glowka do gory...
Weroniczka - super pomysl z tymi plaszczykami zdolniacho, moja mamusia nam zawsze szyla przerozne kreacje od wymyslnych sukieneczek poprzez zimowe plaszcze i szczerze powiem ze tesknie za tymi jej "dzielami sztuki", bo tak mozna to nazwac, jej szmatki byly po prostu odstrzalowe, szukala wzorow w najnowszych katalogach i magazynach z moda i wykorzystywala te pomysly dodajac swoje, szkoda ze nie odziedziczylam w zab tych zdolnosci krawieckich po niej:-(
Jesli chodzi o rajstopki to u nas dostatek takich jednobarwnych przewaznie w malo ciekawych kolorach a wzorkowe naleza do ekskluzywnych

Ach jakbym chciala taka mala krolewne sobie w kwiatuszki poubierac
Joas a co to za lekarz ktory wam pomaga? moze czas zmienic na innego skoro chorobska od tak dlugiego czasu was opuscic nie chca? Zerkalas na chustoforum moze? tam dziewczyny polecaja czasem sobie nawzajem rozne rzeczy czasem tez i pediatrow takich z naturalnym nastawieniem, Ty z Warszawy chyba tak? moze IzaBK zna kogos kogo moglaby polecic na dodatkowa opinie. Kiedys cos chyba pisala ze ma dobra pediatre do Gaji i dzieciakow. Kurcze fatalnie ze tak sie sypiecie po kolei, Ty kochana musisz sily zbierac na maluszka a nie bawic sie w pielegniarke domowa.:-(
monika strasznie brzydki pomysl podsuwasz kolezance...wiesz to jest najprostsze do zrobienia w sumie ale nie o to chodzi, dziewczyny zreszta napisaly jakie jest ich zdanie na ten temat. A jak tam malutka sie miewa? Dajesz rade z tym wszystkim? Jak Miki? chodzi moze gdzies do przedszkola?
A my dzis tance....drugie podejscie, Oliver zapowiedzial ze musi byc wczesniej w studio i przygotowac sie psychicznie ze beda same baby

Wczoraj mieli probe swojego teatru, wrocil taki zadowolony pelen energii, tanczyl mi tu, spiewal, przedstawial fragmenty z inscenizacji....mowilam ze aktor hahahahaha