• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

No i bardzo dobrze Mamo. Co ma być to będzie.

Dziewczynki a może wy mi doradzicie. Muszę kupić Stasiowi fotelik- samą podstawkę i nie wiem jaką. Jakie wy macie dla starszych dzieciaków?

Ostatnia edycja:
reklama
witam na chwile.

przepraszam ze milczałam tyle dni ale od niedzieli byłam w szpitalu z Angelinką, teraz jest urlopowana i jeździmy na zastrzyki 2 razy dziennie.

kiepsko z nią bylo bardzo, po wielu badaniach wyszło ze ma bakteryjne zakażenie układu pokarmowego, dobrze dobrany antybiotyk pomógł, jest juz lepiej ale ja jestem wykonczona..

nie odniose się do nieczego bo nie jestem w stanie nadrobić zaległości.

No i bardzo dobrze Mamo. Co ma być to będzie.

Dziewczynki a może wy mi doradzicie. Muszę kupić Stasiowi fotelik- samą podstawkę i nie wiem jaką. Jakie wy macie dla starszych dzieciaków?
WERONICZKA- :*
CO DO fotelika to my mamy z firmy Meggy i jak dzieci podrosly to sie "odczepia" plecy i zostale podkladka:)

SEMPE- ojej kochana.....sily i cierpliwosci zycze i zdrowka dla Andzeliki....ale smutne to jak taka mala istotka tak powaznie zachoruje-utul Ja ode mnie i Ciebie tez tule...

Sempe współczuję serdecznie, oby juz tylk olepiej było
Weroniczka - my mamy jak mama05 - z tym, ze firmy graco. Na krótkie podróże - przedszkole, szkoła, mamy zwykłe najtańsze podkładki - mając dwa auta trzeba mieć foteliki w dwóch :-)

Jeśli chodzi o Tynię to jest kiepsko, dzwoniłam do lekarza, jak si nadal będzie tak zachowywała to jedziemy do szpitala... W azie czego dam znać smsem do mama05

Witam i ja!
Maciej jak na razie nie goraczkuje ale go jeszcze w domu potrzymam choc szkoda bo na polu pieknie choc chlodno. Krzys w zerowce, Ania w szkole a mnie sie tak nic nie chceeee ze chyba sobie daruje i posiedze z Wami na BB

Mamo mysle ze tak jak pisalas tzreba sobie dac na luz i seksic sie z M wtedy kiedy macie ochote a nie wtedy kiedy trzeba. Dzieciatko jak pisane to samo do Was zawita &&&
Nooo a jeczacego meza to ja tydzien temu zaliczalam :-D

Joas zdrowia dla Ciebie i Tyni!!!!
Pranie robie raz w tygodniu ale 4 pralki. Po drugie ja mam tylko 3 dzieci i meza tylko w weekendy ;-)

Joaska ja na anemie pilam sok buraczany i jadlam watrobke

Weroniczka ja mysle ze Stasiowi to juz wystarczy sama podstawka :tak:

Sempe wspolczuje i duzo sily zycze dla Ciebie a zdrowia dla Malej!!!

Pawimi wiadomo juz cos???

Pozdrawiam!

JOAŚ- o qrcze...ale Martynke zlapalo-wspolczuje...tule Ja mocno.mam nadzieje,ze nie bedzie potrzebny szpital a z drugiej strony izie weekend i wiadomo,ze pediatra nie przyjmuje ...zdrowk a dla Was!!! i jakby co pisz smska,przekaze na wątku..

ZUZKUS- dobrze,ze z Maciusiem juz lepiej-a Ty sobie daruj i siedz z nami na bb...

ja koncze Wam tu biadolenie o moim zaplodnieniu:):):)))) bo teraz juz nie bede jezdzic na monitoring,nie bede brac hormonow -nic...poprostu przez 3 miesiace spontan...tak wiec narazie dam Wam odpocząć:))))))))))))))))

ja zaraz śmigam po Dominika ,a mąż grzecznie siedzi na wypoczynku ,noga zabandażowana i nasmarowana ,czyta sobie i siedzi cicho...powiedzialam ,Mu ze jak bedzie jeczal to wiecej na siatkowke nie pojdzie...:)podzialalo:))))))))))

Witam!
ja tylko na sekund chwilke sie przywitac, pozniej wpadne na dluzej i poczytac co u was slychac, wczoraj zasnelam z lapkiem w lozku czytajac forum hahaha.....to jest niedopuszczalne ;-), widzialam ze juz forum do zycia sie budzi a ja jeszcze nie spalam.
pozdrawiawiam poki co wszystkie weekendowo, kazda z osobna sciskam i do uslyszenia!

reklama
Dziewczyny, na szczęście Tynia stanęła na nogi... Martwiłam się bardzo. Jedna z opcji jest taka, ze antybiotyk zadziałał a z drugiej strony ona złapała jakiegoś wirusa. Koniec z ciąganiem małej do przedszkola po odbiór Bartka. Bo niestety mimo choroby z nią jeździłam....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry