• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

u JOAŚ skurcze na poziomie 40,ale bol okropny jak to zwykle u mnie.....

napisalam Jej ze wszystkie Ja tu wspieramy ,myślimy,ze przez kilka godzin bedzie cięzko ,ale synkowi tez latwo nie jest....
wiem jak to jest po osky-ból z piekla rodem....

reklama
Kurcze a tak sie bala tego oksy!!! Skoro lekarze widzieli ze szyjka nie gotowa to po co ruszali...teraz to juz musi nasza Joas przez to przejsc skoro pecherz przebili

ZUZKUS- cześć :) no dokladnie-teraz jak juz pecherz przebity to nie ma wyjscia...mam nadzieje ,ze szybko pojdzie........

życze ,zeby jutro byla Twoja lekarka i dala recepte na lek...spokojnej nocki...ja poki mam wlączony komp bede pisac wiesci od Joaś jesli mi cos napisze...

IZULKA- na niektore kobiety i sposob żywienia dzieci brak slow-biedny maluch i jego brzuszek;/

Kurcze a tak sie bala tego oksy!!! Skoro lekarze widzieli ze szyjka nie gotowa to po co ruszali...teraz to juz musi nasza Joas przez to przejsc skoro pecherz przebili

wlasnie.....ja chyba nie dalabym sie dotknac ;-)

Aniaklim - robie rozne stuffingi w tym roku jeszcze nie wiem moze taki klasyczny z chleba pokrojonego w drobna kosteczke z ziolami i wymoczonego w rosole, cebulka, drobno posiekanym jabluszkiem, odrobine selera skorojonego i przyprawy do smaku.

Ja miałam dizś posiedzieć ze swoimi koralikami, ale chyba nic z tego, myśli o Joasi nie daja mi spokoju.

A tak na marginesie to strasznie szybko te oksy podają. Jak by to była jakaś witaminka.

Wiesz ja przy ostatnim też dostałam oksy, a wiesz po co , zeby nie blokować za długo porodówki. Akcje miałam szybką, ale co szkodzi przyspieszyc. Nigdy mnie tak nei bolało jak wtedy. Głupota i nic nei mogłam zrobic, musiałam sie zgodzić. Tylko ja za 30 minut urodziłąm i długo nei cierpiałam

dla mnie to jest wciaz niewiarygodne ze trzecia osoba moze decydowac o sposobie w jaki ma przyjsc na swiat moje dziecko i robi to w dodatku kierujac sie wylacznie wlasna wygoda....TRAGEDIA, dziekuje Bogu ze nie doswiadczylam tych wszystkich wynalazkow dzisiejszej medycyny, Joas - kochana trzymaj sie....jestes silna kobietka ...

reklama
Ja tez Dominika w pełni rodziłąm
ale on sam tak zdecydował:)
Pawim to jesteś szczęściarą. Ja ostatniego rodziłąm szybko, ale bez m i na dodatek 2 h po porodzie lerzałam nadal na pododowej sali, bo nie było wolnej normalnej sami
Marzyłam o porodzie w domu, ale nie miałam odwagi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry