• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Zuzkus,Izulka,Ewuniaf,Joas wspolczuje wam bardzo ze musicie podawac silne leki aby nie dopuscic do dusznosci:-( trzymaj sie Zuzkus,moze tym razem bedziesz miala szczescie i lekarka sie zlituje,trzymam &&&&&&
ja ide myju i wstawic dzieciom mleko
a swoja droga ja tu czegos nie rozumiem:zawstydzona/y: u mnie jest 7.30 wiec plus jedna godzinka to na babyboom powinna byc 8.30 a jest plus dwie godzinki???????

Ostatnia edycja:
reklama
AZILE- dzieki-u mnie owsianka na sniadanko króluje :):):))))

BEDISMALL- cześć -powodzenia u dentysty i trzymaj sie dzielnie-teraz skupiamy sie na Tobie i Ewuni z porodami :))

ZUZKUS- mam nadzieje,ze leki zadzialają...oj masz sie biedna z chorobami-a choroby to apteka a pateka to aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-ratuj sie kto moze jakie sa ceny leków...

moje bąki juz dlugo sie trzymają zdrowi a dawalam Domisiowi 3 tyg i choroba a tu prosze-3 mieiac chodzi i nic choc u Niego w grupie na 25 dzieci chodzi 12 bo reszta chora ;/

dostalam mms od Joaś-Arturek śliczny i widać ,ze kluseczka 4-kg'mowa:):)))

JOAŚ I ARTURKU GRATULUJĘ. TRZYMAJCIE SIĘ ZDROWO.

Witam dziewczynki.
Mało mnie ostatnio ale zabiegana jestem. Wczoraj byłam w teatrze z moim mężem. Ale było fajnie. Spektakl świetny ( z Piotrem Szwedesem) no i chwilka bez dzieci też fajna:) W piątek czeka mnie pasowanie na przedszkolaka. No i wieczorem w piątek moi rodzice wylatują w ramach prezentu mojego taty dla mamy na 60 urodziny do Afryki a dokładniej do Kenii. Ale im zazdroszczę. Moje marzenie to właśnie ta część Afryki :)

WERONICZKA- cześć -nooo to tatko sie postaral :))przyjemności dla rodziców:)
a Wy tez mieliscie chwole wytchnienia-fajnie !!

ZUZKUS- a Ty juz bylaś czy dopiero idziesz do pediatry?? U mnie straznie wieje-masakra jakaś...

SEMPE,ANAKLIM,MAJQA,MAUREEN o reszta-co tam u Was???

No coz moglabym zostac pediatra. Maciej ma juz szmery na oskrzelach, ropny katar i dostal antybiotyk + inhalacje 2* dziennie Krzys ma zatoki i dostal baktrim i sinupret, moze obejdzie sie bez antybiotyku

Potem zagladne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry