• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Joaś i my z całego serca Ci gratulujemy przyjścia Arturka na śiwat!!!!!

hej dziewczyny!!!
właśnie przeczytałam ostatnich 5 stron!!! Swietnie że Joaś już po!!! no ale nie miała mamuśka łatwo... I nienawidze podawania oksy przy nieprzygotowanej szyjce- to zupełnie bezcelowe i jeszcze przebicie pęcherza... :/ Nie sądzę też że było to 12 dni po terminie skoro wody były zupełnie czyste... No ale teraz już nie ma się co nad tym rozwodzić. Dobrze ze ma już wszystko za sobą i że maluszek zdrowy!!! I jaki duży :-)
Zuzkus współczuję że chłopaki chore i że Maciuś na antybiotyku, oby mu teraz szybko przeszło. Michał tez ma paskudny katar a i ja już jestem chora... Dlatego wczoraj już nie pisałam, nie miałam siły przy kompie siedzieć, taki ból głowy i katar...

Pozdrawiam was wszystkie

reklama
Joas z całego serca gratuluję:-D. cieszę się razem z Tobą i życzę maluchowi szczęśliwego życia, dużo zdrowia dla Ciebie Joas:-D

U mnie sypie śniegiem od nocy. Koszmarnej nocy bo spałam aż 3 h. Nie może być dobrze długo. Jedna noc dobra to zaraz Hania wyrównuje w kolejną. Nie zaczynam nawet bo będę Wam zrzędzić. A humor mam...wisielczy. Kurcze prawie każdego dnia mam zły humor:szok:. Może potem się odezwę.

EWUNIA- cześć -zdrowka życze..ja tez czuje sie jakaś polamana...
teraz zaparzylam sobie czajniczek zielone herbaty i popijam a za oknem sypie snieg...w domku cieplutko,Domi spiewa na gorze,Zuza jeszcze w przedszkolu...

IZULKA- zdrowka dla Hani...biedna Myszka..:(
obys dzis w nocy pospala..i życze sil to i humor sie poprawi-wysylam DHLem prince polo:))

Dzieci oglądają Bolka i Lolka to mam chwilkę na kawusię i bb :)
Widzę Zuza że podobnie jak ja mogłabyś być pediatra swoich dzieci. Ja nie raz przekonałam się że to ja mam rację w sprawie zdrowia moich dzieci a nie lekarz. Tadzie mi chcieli wkładać w poduszki bo niby ma stawy zwichnięte. Nie uwierzyłam w to bo przecież ćwiczyłam z nim i obserwowałam pod tym kontem. Poszłam prywatnie do swietnego ortopedy i co? Miałam rację. Małgosię znowu prawie mi na operację głowy wysyłała laryngolog. Miała Małgoś wysięk z ucha i najpierw pediatra kazała smarować maścią sterydowo- antybiotykową a potem laryngolog stwierdziła ze to przetoka ( takowa kończy się operację i najczęściej niedosłuchem lub głuchotą). I też poszłam prywatnie do homeopatki pediatry. Ona popatrzyła na Małgosię i mówi tak: przetoka? niemożliwe przecież na pierwszy rzut oka widać że dziecko ma skazę biłkową. Wycofałyśmy białko i co? I miała rację:) I tak można by mnożyć tych przykładów.

Dziewczynki trzymajcie się zdrowo.

hej!
mama no jakoś tak jak któres z dzieci chore to ja niestety zaraz też, a chwilę pozniej i pan mąż... :(. Zdrówka Ci życzę kochana. My zamiast zielonej to lipową sobie pijemy z malinami.
izulka trzymaj sie , myśle że nie tylko nieprzespane noce maja wpływ na twój humor - to ta pogoda działa tak depresyjnie... oby Hania wreszcie zaczęła ci spac!!!

Jakoś tak u mnie tez nastrój nienajlepszy, za oknem ciemno, pada snieg z deszczem ... głowa boli i marudna jestem. Już nawet mąż ze mna dzisiaj wytrzymać nie może :(

pozdrawiam wszystkie, a chorym życzę siły na walkę z choróbskami!!!

IZULKA- kochana-mowisz-masz ..wysylam cięzarowke skoro to ma Ci pomoc i dokladam pistacje do pokubania:tak:życze ,zebys dzis pospala:happy2:

EWUNIA-KURUJ SIE HERBATKA- z lipy dziala napotnie.mam nadzieje,ze lepiej sie poczujesz na dniach.mnie bardzo boli glowa ,dzis skonczylam hormony te na wydlurzenie cyklu i koniec-żadnych hormonow wiecej:baffled:licze ,ze i bol glowy przejdzie-choc pogoda tez pewnie ma swoj wplyw:dry:

trzymajcie sie babeczki:tak:

pisalam do Joaś-Arti jest malym ssakiem-wisi przy piersi od 15.30:szok::-D:-Dfacet-wie co dobre:tak:

mama może rzeczywiście jak odstawisz te hormony to przestanie cie boleć głowa... trzymam za to kciuki :)
Super że Arturek tak chętnie ssie:-)!!! w sumie to już też się nie mogę doczekać kiedy to poczuję. A pisała ci może Joaś jak ona się czuje?

EWUNIA- no na to licze ,ze po odstawieniu hormonow przestanie mnie bolec..
a odnosnie samopoczucia Joas to pytalam,ale nie napisala jak sie czuje...
jak tylko dostane od Niej jakies wiesci to na pewno Wam przekaze :)

moje dzieci juz po kolacji,wlasnie są po prysznicu-zaraz bajka i spac:)

reklama
Moje też juz po kolacji właśnie siedzą razem w wannie i szaleją :) jak zawsze... Potem jeszcze przed spaniem syropki, inhalacja, klepanie... Mam nadzieje że szybko zasną bo też bym się chętnie już położyła... Czekam na wieści o Joaś.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry