• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Mama -tulaski dla ciebie. Ja nadal trzymam za was kciuki:)

Pare dni mnie nei było. I nie mam szans nadgonić tego co napisałyście. przepraszam

Ja wczoraj robiłam urodizny dla Córci. Było sporo gości ledwo sie wyrobiłam. W ramach "utrudnienia" M mi sie rozchorował. Wysoko gorączował, bóle mięśni. Lekarz stwierdził wirusówkę. Ale mamy obiekcję , bo mieśnie bolą go juz 3 dzień i to tak , ze miał problemy trzymać długopis. niby teraz toszke lżej, jak do jutra mu nie przejdzie idzie do neurologa.

Mam wieści od JOASI. Mały ciągle u cycy wisi. Jest nadal w szpitalu i dziś okazało się , ze Artur ma żółtaczkę, leży pod lampami . Nie wiadomo kiedy wyjdą

reklama
Azile 100 lat dla twojej córuni!!! No i zdrowia dla M., Rzeczywiście jak sie nie poprawi to trzeba pójść do jakiegoś specjalisty.
Myślałam że może Joaś już w domku :/ biedny Arturek. Oby żółtaczka szybko przeszła żeby wreszcie mogli wrócić do domu...

Hej dziewuszki.

Poczytałam co u Was ale juz ie pamiętam co której miałam napisać:eek: No cóż starość nie radość ;-)
Ale u nas dziś dosypało śniegiem. Masakra. A co gorsza nie mam kombinezonu dla Małgosi. Ten co myślałam ze będę mieć dla niej okazał się zaduży. I teraz mam problem.

Zagladam i ja! Starszaki w szkole, w piecu sie pali, podworko odgarniete a w domku posprzatane wiec chwilka dla mnie i BB :-) Dzis ide z chlopakami na kontrole do lekarza, Krzys juz dobrze wiec nawet puscilam go do zerowki a Macka dalej trzyma zobaczymy co lekarka powie. Ja wieczorem do dentysty bo mi plomba wyleciala wrrrr. W andrzejki byli znajomi, poswietowalismy i bylo bardzo milo.
Od wczoraj snieg sypie jak wsciekly, maz do pracy dojechal ale jego kumple mieli wypadek, na szczescie nic sie im nie stalo ale samochod mocno skasowany

Mamo tulaski kochana, brak mi slow!! :-(
Pawimi to sobie poswietowaliscie :-)
Sempe ciesze sie ze terapia skutkuje i widac poprawe

Pozdrawiam wszystkie :-) :-) :-)

czesc babki moje -u mnie zamieszania ciag dalszy...w czw o piatek testy wyszly pozytywne,w sobote @ ale w ndz to bardziej plamienie a dzis...praktycznie czysto-zrobilam test i ....tak-2kreski..

dzwonilam do gina-mam brac 1 lutke rano i 2 wieczorem i za kilka dni znow test i w piatek ide na wizyte...

zwariowac mozna..

pozdrowienia od JOAS!!
IDE NADRABIAC.

DOCZYTALAM I WIDZE ZE U KAZDEJ OGOLNIE WSZYSTKI SI:))
ZUZKUS- oby i Macius szybko wrocil do zdrowia!!
SEMPE-ciesze sie z Toba!!
ANAKIM- zycze zeby 3 kg szybko spadly:)
IZULKA,EWUNIA,AZILE-czesc babeczki:)
WERONICZKA- u nas tez mega duzo sniegu i sliskooo,ze szok!

PAWIMI,MAUREEN- co u WAS???

Hej witajcie!!
u nas od soboty zima -11 a śniegu mamy już 15cm. Hania cały czas hołduje zasadzie względnego przesypiania(1,2 pobudki) co drugiej nocy. Dzisiaj była ta nieprzespana...Ale już trochę zdrzemnęłam się z nią teraz i jest lepiej. Wczoraj mieliśmy świetny dzień, że nawet rozboje nocne Hani nie zepsuły mi humoru. Staś zrobił nam niespodziankę i zdobył złoty medal w zawodach zapaśniczych!! Swoje pierwsze złoto!! trenuje od 2,5 lat ale tego medalu jeszcze nie miał:))A tak marzył. I my zawsze powtarzaliśmy , że przyjdzie taki dzień i ble,ble. I masz wczoraj wygrał wszystkie swoje walki:))Zapracował na to złoto. To są ogromne emocje dla nas też. Ja odchorowuję bólem głowy. a jak zawody są gdzieś blisko w Polsce i jedziemy z nim jako najlepsi kibice, to ja w czasie walki skaczę koło maty i drę się jak trener:) On i tak nie słyszy bo wszyscy wokół krzyczą ale daję upust emocjom. Mąż ma ze mnie zawsze ubaw:)

Hania skończyła w sobotę 9m i z tej okazji zaczęła trenować samodzielne stanie. Można policzyć do 7 a potem jest efektowne plask na pupę.

Idę chyba na śnieg z Hanią , wrócimy jak dwa bałwanki bo sypie , że hej! I nie mam odgarniętego podwórka, z trudem przed chwilą otworzyłam listonoszowi:) My nigdy nie mamy odgarniętego bo mamy wieeelkie podwórze przed domem, za domem itd. Mamy ścieżki i ślady po samochodzie:)

Mamo- jak się dzisiaj czujesz? Jak nastrój?
co z Maureen? Czy nie ma dostępu do netu? czy chorują? Ktoś coś wie?
a jak Joas z małym?
Gorąco pozdrawiamy z Hanią

p.s
mamo czasem jest plamienie przy zagnieżdżaniu się w macicy prawda?

Hej dziewczyny!
Zuzkus duuużo zdrówka dla Maciusia!!
mama my wciąż trzymamy kciuki i tak jak napisała Izulka przy zagnieżdzeniu może być plamienie. Kochana nie trać nadziei!!! a tak przy okazji nie za mała ta dawka luteiny? to są 50mg?
Izulka gratulujemy twojemu synkowi tego upragnionego medalu!!! no i wam takiego walecznego syna :)

Idęz z Michałkiem do ogródka. Wszędzie biało. To dla niego nowość :) Rano jak śnieg zobaczył to świetne odgłosy wydawał - dawno nie widziałam u niego takiego zachwytu...

Buziaki dla wszystkich

Witam moje drogie!
Mama - kciuki ciągle zaciśnięte. Wierzę że sie uda!
Wszystkim chorym: mamusiom, tatusiom i dzieciaczkom szybkiego powrotu do zdrowia.
Azile - też robilam synkowi urodziny z tym że ja w niedzielę. Było na 15 osób. Dzieci grały w spadające małpki a mój Olus (rok i 2 m-ce) usiłował im "pomóc". Generalnie było miło. Pozdrawiam cieplutko bo zima w pełni :-) (u nas wszystko zasypane śniegiem)

reklama
IZULKA,EWUNIA- plamienie moze sie zdarzyc ale ze mnie lecialo...nie mam wyjscia musze czekac...
EWUNIA- tak,lutka 50mg,mam brac 3 na dobe..

EWUSEK- czesc ,u mnie tez bialo i caly czas sypie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry