• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Hej.
Przepraszam ,ze znowu sie wtracam ale nie moge sie opanowac:zawstydzona/y:;-)
Wpadlam zobaczyc co u was i wszystkie pozdrowic.Buziaki dla was i duzo zdrowka.
Mama ja caly czas trzymam za Ciebie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Joas gratuluje maluszka po drugiej stronie brzuszka.
uciekam juz i nie przeszkadzam paaa

No to mama dobry objaw :) . W takim razie rzeczywiście zostało czekać do piątku!!! Będziemy czekać na wieści:-)
Cześć Aneczka!!!

Michał właśnie wszedł mi do pustej szuflady (tej najwyższej) nowej komody - zastanawiam się jak on to zrobił :szok:

Hejka!

Brrrrrr jak zimno!!!! A ja dzis zaspalam i dobrze ze zegarek mam nastawiony bo by sie dzieci do szkoly spoznily :zawstydzony: Zapalilam dopiero jak wyszly i do teraz dom sie rozgrzac nie moze :no:

Ewunia moja babcia ma lordoze, moja mama, ja i niestety wszystko wskazuje na to ze Ania tez :-( Ania chodzi na gimnastyke korekcyjna i cwiczymy w domu metoda Vojty, powinna miec cwiczenia rehabilitacyjne w osrodku ale terminy NFZ....
Oj boli boli szczegolnie jak np klecze albo poleze dluzej na plecach. Dlatego moja pozycja do spania to na brzuchu...no ale w ciazy nie da sie jej wykorzystac. staram sie czesto plywac...ale czasu brak i na checiach zwykle sie konczy. Tej wady wlasciwie ciezko skorygowac, mozna tylko starac sie cwiczeniami aby sie nie poglebiala

Aneczko nikt Ci tu pisac nie zabrania i z watku nie wyrzuca :-)

Mamo to czekamy do piatku na dobre wiesci!!!!!!!

A GDZIE RESZTA BABECZEK?????? zasypalo ;-) :-D

Pozdrawiam!

Mama trzymam kciuki:)

Nas zasypało na całęgo. Ręce mnie bola od odśnieżania. M mój w domu siedzi na zwolnieniu wiec wybaczcie, ze nei odpisze wszystkim. Musze uciekać od kompa i w domu zasuwać, bo od wczoraj ciągle odśnieżam.
Pozdrawiam

Mama - ja sie juz za ciebie cieszę bo wierzę że wszystko będzie dobrze
Izulka - Hania jest przecudna! Do schrupania!
Wszystkim mamusiom z brzuszkami życzę niebolących pleców.
A ja w pracy. Zrobiłam sobie przerwę na kawę i na BB oczywiście. Na etacie opiekunki na razie tatuś bo ma dziś drugą zmianę. Rano mi zamarzł zamek w samochodzie i wchodziłam do niego tylnymi drzwiami. MAm nadzieje że nikt tego nie widział :-D

hej baby
mama05 kciuki zacisniete,wiesz o tym:tak: oszczedzaj sie,a z piersiami to naprawde dobry znak i ten dziwny brakapetytu:-D
pozdrawiam wszystkie odpisze pozniej bo teraz sie trzese ze zlosci na mojego Domka,przez niego 15 minut spoznienia w szkole...od jutra koniec rano bajek i budze ich wczesniej,nie ma zmiluj,kara musi byc za dzisiejsze zachowanie,oj Patryk sie obudzil i nie jest zadowolony:dry:

Azile nas też tak zasypało że rano bez łopaty to się do auta nie dało dojść :)
Zuzkus Ja też (jak nie jestem w ciąży) to śpię na brzuchu z jedną nogą ugiętą albo z poduszeczką pod biodrami. Teraz się nie da więc pewnie dlatego ze spaniem cięzko. W ogóle to się śmiejemy bo chodzę jak pingwin choć do końca jeszcze sporo zostało. Mam tylko 160cm a w tej chwili ważę 80kg (10 do przodu) także się toczę. Jak bardzo Cię boli i masz jakiego znajomego fizjoterapętę to możesz spróbować tapingu. Mi plastry co prawda tylko odrobinkę pomagały na ból za to czułam że mięśnie grzbietu są mniej napięte.
Ewusek, Bedismall cześć dziewczyny
Ewusek twoje wsiadanie tylnymi drzwiami musiało fajnie wyglądać:-D

Ostatnia edycja:
Ewusek dobrze ze przez bagaznik nie musialas wchodzic :-D

Azile ja wczoraj odsniezalam...a dzis u nas slonce swieci :szok: tyle ze -10'C

Ewunia u mnie tez noga podgieta, a masaz meza najlepszy :tak: Dzieki za podpowiedz bo moja kuzynka jest rehabilitantka to ja kiedys spytam o to

reklama
Ewusek to miałąś dziś rano radoche:)

Zuzka ja wczoraj też ośnieżałam cały wieczór, bo śnieg zawiewał mi drzwi wejściowe. Dziś tez ciągle odśnieżam sporo tego jest. :( Ale własnie z Domisiem byłam na sankach. młody na początku ostrożnie do śniegu podszedł, no ale po paru minutach cały się w nim taczał.

Zapomniałam napisać. Joaś nadal w szpitalu, mały Arturo lerzy pod lampami , czeka na wyniki badań.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry