• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

MAMO przeczytalam info na staraczkach...........
Kochana badz dzielna, jestes wspaniala kobieta i nigdy nie przestawaj wierzyc w swoje marzenia... bo one sie spelniaja....... naprawde!
Trzymamy Cie za reke..... tak jak Ty innych kiedy sa w potrzebie....
Myslami jestesmy z Toba

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie kochane... :(
Czytałam od wczoraj i czekałam na wieści o naszej Mamusi....
Mamo brak słow by opisać co możesz teraz czuć kochana. Wiem że teraz nic co napiszemy Cie nie pocieszy... Bądź dzielna, trzymaj się. Wszystkie tu całym sercem jesteśmy z Tobą. Myślimy o Tobie. Wiedz że jesteśmy z Tobą w twoim cierpieniu. Wszystkim nam bardzo zależało zeby Ci się udało, żebyś wreszcie była szczęśliwa.... Wciąż będziemy trzymać kciuki żeby się w końcu udało

Joaś świetnie że jesteście w domku!!!! Nie martw się na pewno wyniki będą ok!!!

Bedismall ja jestem z opolskiego. Współczuję ci tego co ci się przytrafiło z vanessą i tym przedstawieniem. Niestety nie zawsze mamy wpływ na to jak układa się nasza codzienność. Mam nadzieje że córcia już zdrowa?Koniecznie Napisz po wizycie u polożnej!!! Ja mam dzisiaj wizytę u gina o 17. U położnej wczoraj było super. Dowiedzieliśmy się następnych ciekawych rzeczy dotyczących porodu w domu. no i mamy załatwioną świetną panią neonatolog która po porodzie do nas przyjdzie. Wszystko zaczyna się układać wreszcie:tak: tylko jedno mnie niepokoi - zaczynają mi się dość spore obrzeki na nogach robić... boję się że zacznie ciśnienie skakać.

Ściskam i pozdrawiam wszystkie dziewczyny!!!

Ostatnia edycja:
Wpadlam wczoraj zobaczyc co u was a tu Takie smutne wiadomosci.:-(:-(:-(
Krazylam wczoraj miedzy waszym watkiem a sierpniowkami i staraczkami.
MAMO BARDZO CI KIBICOWALAM.STRASZNIE MI PRZYKRO....
JESTES WSPANIALA KOBIETA I MAM NADZIEJE ,ZE POZBIERASZ SIE JAKOS PO TYM.
MASZ CUDOWNA RODZINKE , KTORA POTRZEBUJE TWOJEGO CIEPLA.BADZ DZIELNA DLA NICH.SCISKAM CIE MOCNO.

Pozdrawiam wszystkie mamuski i uciekam juz paa

Mam wieści od Mama05...

"bardzo Wam dziękuję, już nie ma nas... Wyszłam wczoraj przed 22 na własne żądanie. Jestem w domu. Jutro znów mam zrobić betę. Jeśli spadnie, a modlę się o to, to czekam aż poronię... Jeśli choć trochę wzrosnie to znaczy że nadal się rozwija w jajowodzie - wtedy szpital i zabieg... przekaż dziewczynom na BB. Ja leże, patrzę w sufit i pytam się - dlaczego - i nie wierzę, ze cały ten rok był taki do bani. Nie będziemy już się starać, zostajemy przy 2 dzieci. Ściskam i całuję. Wasze wsparcie jest nieocenione"

Joaś czytam to po raz kolejny i ryczeć mi się chce:-( Takie rzeczy nie powinny się dziać, nie ludziom którzy tak bardzo pragną mieć dziecko...

Mamusiu... nie poddawaj się, staraj się nie załamywać, masz kochającą rodzinę, dwójkę cudownych dzieciaczków... Wiem że teraz nie zabrzmi to właściwie ale będzie dobrze zobaczysz... jesteśmy z Tobą

JOAŚ dziekujemy za przekazanie wiadomosci. Tylko tak bardzo mi smutno, ze nie sa lepsze :(

MAMO tak strasznie mi przykro..........
Mam nadzieje, ze podniesiesz sie po tym wszystkim..... i pamietaj, ze masz na BB tak wiele wsparcia, ze jesli tylko cokolwiek bedzie mozna dla Ciebie zrobic, wesprzec Cie czy pomoc w jakikolwiek sposob - zrobimy to.......
Tule Cie z calych sil.............

Joaś dzieki za wieści
Mamo serce mi pęka, tak mi przykro. Bardzo ci współczuje i rozumiem twoje cierpienie. Płacz i oczyszczaj się. Pamietaj , ze masz nas i swoja wspaniałą rodzine.
Ściskam cię mocno i tule.....

Joaś-witaj duzo sily zycze w domku i podziwiam:tak: dziekujemy za wiesci:-(
Trudno jest sobie odpowiedziec na to pytanie "dlaczego" ja bylam w innej sytuacji kiedy zadawalam sobie to pytanie potrzebowalam na to 1.5roku chociaz to i tak nie jest do konca zrozumiale! Najczesciej sie mowi co nas nie zabije to nas wzmocni to tak ogolnikowo teraz na bank Cie to nie wzmacnia i tule bo ciezko jest sie pozbierac w takiej sytuacji... masz 2 kochajacych dzieciaczkow i mezusia ktory Cie wspiera dzieki nim bedzie Ci mysle lzej z czasem... 3maj sie dzielnie

Mamo Azile ma rację płacz , nie bądź dzielna, przecież tak wygląda żałoba, trzeba wycierpieć ból

potem przyjdzie czas na zbieranie się

dzieci Ci pomogą

dla nich staniesz na nogi

za jakiś czas

jestem z Tobą

reklama
Liczylam na lepsze wiesci...a jednak...

Joas dzieki za wiadomosc!

Mamo coz mam Ci napisac :-( wspolczuje z glebi serca :-( placz, zal sie, krzycz...:-( jestem z Toba!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry