Czesc Kochane moje.........
Ja tak na szybko........
Bo tez jakos nie mam weny, dolek zlapalam, nie moge sie ostatnio z mezem dogadac :-( jakis taki glupi czas mamy, wyzywamy sie na sobie chyba za wszystkie czasy......
Joas kochana my Ciebie podziwiamy za wszystko, jestes supermama......
Mamo moje chlopaki maja akurat teraz niebieski pokoj kolor "blekitna chmurka" chyba dulux... a w planach wlasnie jest na przyszly rok ta "alpejska laka" :-)
Bedismall jak mi sie czasem jakas literka w klawiaturze zacina, to wyczailam, ze zazwyczaj jest pod nia jakis smiec
i wtedy przechylam klawiature (badz laptopa) i dmucham pomiedzy klawisze.... wtedy ta literka zaczyna dzialac......... a zazwyczaj inna przestaje 

bo smiec polecial w inne miejsce haha ....
.....ja tez waze wiecej od meza......
...przepraszam, nie pamietam juz co jeszcze komu mialam odpisac.........
choinke chociaz juz mam ubrana, nie najpiekniej ale jest.......... nie kupowalismy w tym roku zadnych nowych ozdob z oszczednosci, powiesilismy to co bylo... dla mnie i tak najwazniejsze jest to, ze jest zywa... dopiero 2 raz w zyciu mam zywa choineczke...
jeszcze jakie sprezenty by sie przydaly pod nia...... ;-)
[na dole choinki jest malo ozdob, bo pies mi zrzuca zazwyczaj bombki z dolnych galezi
]

Ja tak na szybko........
Bo tez jakos nie mam weny, dolek zlapalam, nie moge sie ostatnio z mezem dogadac :-( jakis taki glupi czas mamy, wyzywamy sie na sobie chyba za wszystkie czasy......
Joas kochana my Ciebie podziwiamy za wszystko, jestes supermama......
Mamo moje chlopaki maja akurat teraz niebieski pokoj kolor "blekitna chmurka" chyba dulux... a w planach wlasnie jest na przyszly rok ta "alpejska laka" :-)
Bedismall jak mi sie czasem jakas literka w klawiaturze zacina, to wyczailam, ze zazwyczaj jest pod nia jakis smiec

.....ja tez waze wiecej od meza......

...przepraszam, nie pamietam juz co jeszcze komu mialam odpisac.........
choinke chociaz juz mam ubrana, nie najpiekniej ale jest.......... nie kupowalismy w tym roku zadnych nowych ozdob z oszczednosci, powiesilismy to co bylo... dla mnie i tak najwazniejsze jest to, ze jest zywa... dopiero 2 raz w zyciu mam zywa choineczke...
jeszcze jakie sprezenty by sie przydaly pod nia...... ;-)
[na dole choinki jest malo ozdob, bo pies mi zrzuca zazwyczaj bombki z dolnych galezi

Ostatnia edycja: