reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam sie j ja
JOAŚ- jesteś kochana,jak dobrze :)
EWUNIA- jeszcze troche i kg pojdą won :)
AZILE- pewnie,wykorzystaj czas na relaks ,jak sie Domino obudzi to wtedy sobie poporzadkujesz :)
IZULKA- cieple kraje-ach....prosze mnie spakować do walizki :):):)

SEMPE- zobaczysz 6 z przodu-ja zobaczylam 5 a tez nie wierzylam ,ze sie uda:))

buziaki mamuśki :-)

reklama
A u mnie dziś zakupowo, zamówiłam rolety do moich nietypowych okien i patrzyłam na firanki Hannah Montana albo coś w tym stylu dla dziewczynek a do siebie to nie mam pojęcia :confused:taki wybór....ale do nich i tak musze przez net bo mają 160 cm a mnie potrzeba 230
buziaki

Ewuniaf- przyjmę, przyjmę CHĘTNIE:tak: podeślij mi ile chcesz

Co do naszych małych bo tygodniowych wakacji, to już się chwaliłam:zawstydzona/y:. Jedziemy na Teneryfę.Szczerze powiem to wciąż siedzę i czytam i paplam swojej rodzince co będziemy ogladać. Baaaardzo sie cieszę:-D(Potem na miejscu zawsze robię za przewodnika:tak:) Nie chcę już Was tutaj podjudzać kiedy za oknem taka aura:no:
Mamo nie ma sprawy wskakuj ale za komfort jazdy nie odpowiadam;-)
Ale poważnie to jak wrócę , wtedy na 100% bedę pewna polskiego pośrednika który załatwiał wyjazd z niemieckiego -TAŃSZEGO- biura i będę Wam polecać:tak:
A jak Bóg da, to następnym razem jeszcze inaczej kupie. Ofertę z Drezna z lotniska- te ceny to już przerosły mnie zupełnie.. Np. za 2 tyg na Teneryfie z sylwestrem chciano 2000zł !!
My mamy 70% zwrotu za dzieci, mąż dostaje pełny zwrot, tylko ja płacę pełną cenę- głupota byłoby nie skorzystać

dziewczyny konczą się kąpać, małżon poszedł na siłownie, starsi synowie się rozkładają, są tak osowiali i kaszlą:wściekła/y:

Chłopczyk jest miesiąc starszy od Alicji, za 2tyg skonczy 1,5roku, jestem pod takim wrażeniem jaki to spokojny dzieciak:-D

na Teneryfie byłam hmmmmmmmmmm 5 lat temu!!! Masakra jak ten czas minął, teraz szukam oferty na czerwiec dla mojej gromadki więc czekam może coś podpowiecie.

Miłego wieczoru:-) mam na dzis winko, muszę się wyluzować się:-)

WITAM SIE:)

SEMPE- super ze chlopiec taki spokojny:tak:;-)

my mysleliśmy o Turcji ale raczej szykujemy sie na Malte pod koniec maja na 10 dni:tak:

zaraz brykamy do znajomychweekend mamy wyjazdowy-będę w poniedzialek:tak::-)

buziaki i uściski dla Was wszystkich:rofl2:

Witam i tylko pozdrawiam serdecznie, oto tak zlecial pierwszy roboczy tydzien nowego roku, nawet nie wiadomo kiedy w sumie. Wszystkie zaawansowane ciazkowki prosze zdac biezace relacje ;-) wprawdzie malo pisalam ale caly czas podczytuje wiec bardzo ciekawa jestem co u kazdej slychac. Joas super ze masz kompa, nie martw sie jakos sie zorganizujesz i przyjdzie czas na wszystko. Pamietaj ze ja i tak jestem pelna podziwu dla Ciebie i Twoich poczynan.
Sempe - super z ta praca, zycze zeby chlopczyk byl grzeczny przez caly czas ;-) Ogladalam fotki - fajniusie, wogole nie widac ze jakies problemy rodzinne was zmagaly...trzymam kciuki zeby wszystko bylo pieknie i gladko. Izulka zazdroszcze wakacji, nas niestety szybko nie czekaja bo przed nami kilka dlugich i ciezkich miesiecy pracy bo jakis tam cel mamy wiec narazie wakacje musza poczekac.Mamo - zycze milego weekendu. Pozdrawiam reszte bebeczek :)

hej!!!

U nas jakoś tak leniwie... wczoraj mieliśmy z dzieciakami i psem do lasu na dlugi spacer jechać ale tak strasznie wiał wiatr że ostatecznie zostaliśmy w domu:-(
Z Michałkiem nocnikowe postępy, siusiu już w sumie cały czas robi do nocnika. Trzeba mu tylko przypominać. Gorzej z tym drugim..... :/
A ja prasuję, układam ubranka i z jednej strony się Haneczki już doczekać nie mogę a z drugiej boję się jak cholera!!!
coraz bliżej. Dzisiaj byłam w laboratorium. Robiłam ostatnie badania bez których położna nie może przyjąć porodu w domku. W sumie to już jesteśmy w terminie i teraz to już może być w każdej chwili. Wynik Gbs będę mmiała dopiero w środę, więc do tego czasu nie możemy rodzić!! |TRzymajcie kciuki żeby Hania poczekała jeszcze troszkę:-D
Sempe fajnie że masz grzeczniutkiego i spokojnego podopiecznego. Oby był taki cały czas. Podziwiam że się teraz zdecydowałaś na taką pracę. Na pewno ciężko z dwójką takich maluchów...
mama bawcie się dobrze w ten weekend!!!
bedismall jak u ciebie?????

dziewczyny wszystkie pozdrawiam !!!

Witam :)

Czekam z niecierpliwością na rozwiązanie, czy to dziś, czy jeszcze nie .....

Cały czas nie może do mnie dojść, że będzie 3 dziecko i właśnie zaczyna mnie ogarniać przerażenie, jak ja to wszystko ogarnę...

hej
u nas radosne przygotowanie do finalu i lekkie napiecie:zawstydzona/y:
maz od dzis oficjalnie wzual tydzien urlopu,niestety nie takiego 'porodowego' bo wtedy zarobilby grosze...potem dwa dni pracy i przylatuje moja mama...
dostalam po swietach prezent od mikolaja - maz kupil mi maszyne do wyrabiania i wypieku chleba i dzis pierwszy sukces...upieklam w godzinke najprostszy rodzaj aby tylko zalapac co i jak i jest super
ja choruje juz 2 tygodnie,to byla chyba jakas grypa,teraz wciaz mi sie cos w plucach odrywa a gardlo to tak mnie boli ze w nocy sie budze i musze psikac sprayem
maz bedzie teraz malowal i skladal lozeczko,chce miec biale,posciel musze wyprac,kombinezonik kupilam dwa dni temu tez niewyprany,torba nie spakowana...odezwe sie wkrotce jak dam rade

reklama
Bedismall, fajnie że się odezwałaś, dużo zdrówka dla ciebie, zbieraj siły:))

mila_mama- Tobie tez duzo sił życzę i pozytywnego myslenia. Jak juz maluch bedzie to wtedy zobaczysz i zorganizujesz życie domowe na nowo;-)

ewuniaf- za ciebie tez trzymam kciuki, życzę szybkiego porodu i wszystkiego dobrego

My dzisiaj znowu nocne manewry od 1.30-4.30:-(, Hania zmęczona , ja też. Mąż rano wziął małą i jeszcze pospałam 2 godziny. a Hania z wrzaskiem poszła spać dopiero po 12.00:szok:.
U nas pada deszcze i jest brzydko. wyciągnęłam 2 wielkie walizy i wrzucam wszystko wg listy;-). Lubię się spakować szybciej i mieć zapisane co mam wziąć. A, że przejmuje się za bardzo :shocked2: wszystkim, to taki sposób trochę mi pomaga i opanowuje mnie.
buźka
Pozdrawiam wszystkie babeczki!!

Ostatnia edycja:
Do góry