pawimi
potrojna mamusia
my mielismy innego rodzaju, o takie..Hotslings Baby Slings Reversible Ingrid i takie
Peanut Shell ...mam ich kilka wlasciwie do sprzedania i nie moge sie zabrac za to, u nas nie jest popularne odsprzedawanie zbytnio, ludzie wola nowe, myslalam ze moze w PL wystawic albo wyslac jakiejs kolezance zeby sie tym zajela ;-)
Peanut Shell ...mam ich kilka wlasciwie do sprzedania i nie moge sie zabrac za to, u nas nie jest popularne odsprzedawanie zbytnio, ludzie wola nowe, myslalam ze moze w PL wystawic albo wyslac jakiejs kolezance zeby sie tym zajela ;-)
na allegro się pojawiają używane, ale nie są szczególnie popularne.. mocno śledzę temat
poluję na okazje

a jesli chodzi o homeopatie-to jak najbardzie jestem za
ja mam prawie 31 lat i w zyciu nie mialam zadnego antybiotyku;-)nie wiem co ci lekarze teraz-antybiotyk i ...nastepny prosze
MAUREEN co tam u Ciebie taka cisza
ANIA- jak tam Twoje karmienie slonko-poczytaj co tam Ci napisalysmy i przemysl sobie,zebys sie nie wykonczyla. ZUZKUS- rozumiem ,ze ciezko Wam przyjac propozycje pracy daleko bo znow rodzina rozdzielona i wciaz czekacie na propozycje pracy na miejscu-zycze zeby szybko sie sprawa wyjasnila bo tylko stres:-(pozdrawiam Was moje drogie mamusie-u nmie nadal wieje i zimno,ale co jakis czas slonko sie na chwile przebije-wiec moze sie rozpogodzi
szlag trafil mojego meza jak zszedl na dol...
pyta wiec corke-CO TO JEST!!!!!!!!!!! pokazujac na wykladzine-a Ona na to- FONTANNA