reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
IZULKA- kurka siwa Ty sie masz z tym spaniem Hani-cierpliwosci życze...niech ząbki wyjdą i dadzą Wam pospać no i gratki kroczków Hani:)))ukochać:)

EWUNIA- teraz za Ciebie wszystkie &&&&&&&&&&& trzymamy ,zeby bylo si:)

WERONICZKA- Tobie rowniez życze milego dnia:)

ja posprzatalam ,kawe wypilam i co???nudze sie ;/

My z Michałkiem nie mamy czasu się nudzić :/ a chętnie bym sobie np książkę poczytała!!! Ja też po kawie... Teraz właśnie odsikałam Miśka do nocnika, dzielny chłopak :)
NO i mama bardzo dziękuję za &&&&, MY w zamian przesyłamy wciąż jeszcze ciążowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D

EWUNIA- a dziekuje ,dziekuje kochana~~~~~~~~~~~mile widziane...jeszcze 12 dni i albo @ albo test ...

a Ty kiedy masz wizytę u gina??pisalaś ze domowy poród wchodzi w grę do 10 dni po terminie tak???
a jak przygotowalaś pokój do porodu???

pisalam do Anaklim ,jak odpisze dam znać co u Niej ....

ciekawe jak tam nasza Joaś kochana...Arti ladnie rosnie,jeszcze troche i zaczną sie wiosenne spacerki:)

ZUZKUS- jak tam u Ciebie na froncie??

SEMPE- a jak u Was z chorobą-poszla won???????

Czekam z tobą z niecierpliwością te 12 dni!!!
No a jeśli chodzi o przygotowanie to polożna powiedziała żeby mieć przygotowane ręczniki, jakąś ceratę albo kawałek folii malarskiej i w sumie to wszystko jeszcze jakieś bzdurki typu miednica i worki na śmieci. A pokoju nie przygotowałam bo nie wiemy gdzie będziemy rodzić. Położna mówi że zwykle jest tak że panie rodzą tam gdzie je parte skurcze złapią. Mam piłkę taką jak w szpitalu i mam worek sako. A tak to pewnie będe chodzić sobie po całym domu dopóki mnie nie dopadną parte :)

ZUZKUS- witaj :) no znowu zostalyśmy ciociami :))

EWUNIA- no to git ,ze wszystko przygotowane:)czytalam ze kobiety czasem wypozyczają taki specjalny basen do porodu domowego zeby sobie w cieplej wodzie posiedziec ,pokucać...ale jak masz wanne to pewnie tak możesz sobie pomóc cieplą wodą...ja jak z Domisiem bylam w szpitalu to troche bylam pod prysznicem ,ale to nie to samo...

kup sobie moze jakieś zapachowe świeczki,bedzie przyjemniej,przyszykuj sobie ulubioną muzykę -niech leci w tle....

cudne takie szykowanie :))

Muzyka Mamusiu też już przygotowana ale jeśli chodzi o świeczki zapachowe to raczej odpada. NIe wiem czemu ale w tej ciąży jakoś wszystkie zapachy mi przeszkadzają. Nawet perfum używać nie mogę... Ale zawsze można zapalić zwykłe świeczki żeby klimat był przyjemniejszy!!!

reklama
To zależy. Jeśli będziemy rodzić w nocy to raczej będą sobie spały i nie będziemy ich budzić żeby do którejś babci wywieźć, No ale jeśli w dzień no to na pewno pójdą do babci. Ja już chyba kiedyś pisałam że rodziców mojego męża mamy piętro niżej? Więc nie ma problemu... Ale boję się coraz bardziej:-D Zazdroszczę Bedi że ona już ma to za sobą!!! Ja te ż już chce moją Hanie!!:-D

Do góry