Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.Mąż pojechał na nockę i zostawił mi otwarty popielnik, żeby sie mocniej rozpaliło.Miałam zamknąć za 5 min a zrobiłam za 40!
.Jak sobie przypomniałam i wpadłam do kotłowni to na piecu było ponad 120C!!! Skala jest do 120.Wszystko furczało, grzmiało. dobrze, ze mamy zawór bezpieczeństwa, to z nadmiaru ciśnienia wywalił trochę wody-dzięki temu miałam
dodatkowa robotę. Za to mam ogromna 3 osobowa wannę wrzątku, który zrzuciłam, żeby naszła zimna woda i kaloryfery nie pękły. Ufff, ale nogi mi trzęsły jak już zadziałałam. Dobra, idę się moczyć.
więc radość jest wielka!! szkoda tylko ze dziś pada i narazie nie wyjdziemy nigdzie... potem wkleję fotki ze spacerku.
. Dzieci od dzisiaj zaczynają ferie, to sobie odetchniemy wszyscy. Syn jedzie do moich rodziców do Koźla. Zuzia zostaje z nami. Przyda się taki układ bo dzieci muszą odpocząć od siebie
. Poza tym musimy się skupić teraz na Zuzi bo ciągle zalicza w domu wpadki, ścigamy ja ze wszystkim. I trzeba to zmienić bo widzę , że córka zaczyna to źle odreagowywać. Pójdę tylko z nią może do kina, na basen i lodowisko do Gorlitz. Trochę z tatą tylko i może polepszy się nastawienie. A nie tylko mała Hania
.
i wszystko ok jest

oby jak najdłużej taki stan