• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Hej kochane,

ja na razie będę pojawiać się i znikać jak murzyn na pasach, raczej poczytam niż popiszę, ale już jestem z powrotem :tak:
Dziękuję za dobre " przywitanie znów "

Joaś Kochana mam nadzieje ze nie uraziłam Cię!! miałam bardziej na myśli to ze masz dzieci 'planowane" ale w innym terminie niż tego chciałaś! dobrze ujęłas ze WPADKA to potem panika ze się bedzie miało dziecko!
łączy nas to ze chcemy miec dużo dzieci:-)
przepraszam ze Cię źle zrozumiałam:-)

lece pranie powiesić i ogarnąć, za godzinke na aerobic;-)

O matko dziewczyny o mały włos nie wywaliło mi pieca c.o:szok:.Mąż pojechał na nockę i zostawił mi otwarty popielnik, żeby sie mocniej rozpaliło.Miałam zamknąć za 5 min a zrobiłam za 40!:szok:.Jak sobie przypomniałam i wpadłam do kotłowni to na piecu było ponad 120C!!! Skala jest do 120.Wszystko furczało, grzmiało. dobrze, ze mamy zawór bezpieczeństwa, to z nadmiaru ciśnienia wywalił trochę wody-dzięki temu miałam:wściekła/y: dodatkowa robotę. Za to mam ogromna 3 osobowa wannę wrzątku, który zrzuciłam, żeby naszła zimna woda i kaloryfery nie pękły. Ufff, ale nogi mi trzęsły jak już zadziałałam. Dobra, idę się moczyć.
Dobrej nocy:-)

Izulka, no to mialas szczescie!!! Ale kapiel tez, wygrzalas sie za wsze czasy ;-)
A ja dzis mam spotkanie w przedszkolu. Na temat sposobu wprowadzania dziecka do grupy :-). Martynia rusza do grupy maluszkow 1 marca. Trzymajcie kciuki!!!
Do tego wszystkiego mam dzisiaj kolegów do chłopaków popołudniu - jeden do Barta, drugi do Marcinka. Ten do Marcinka to nocować będzie.
Co jeszcze? Dzień jak co dzień, zupa się gotuje - dziś pomidorówka i pierogi z serem. Do tego zrobię na przekąskę muffiny czekoladowe. ja przekąszać będę pestki z dyni i pestki ze słonecznika. Nie wiem czy schudnę, ale się dożywię ;-)
Dziewczyny, miłego dnia, chociaż pogoda nie napawa optymizmem. U nas od rana pada deszcz i śnieg z deszczem....

Witam!

poczmurno na dworze starsznie!

Izulka miała szczęscie, dobrze ze Wam sie nic nie stało!!!

Joaś u mnie też pomdorowa z makaronem i pierogi leniwe:-)

dzis mam dzien latania więc raczej juz nie zajrze, zaraz na zakupy potem kosmetyczka potem jade po Rafałka, dzis wraca z ferii, czekam na mame bo bez niej nie zdziałabym nic!

PS jestem zakochana do granic wytrzymałosci;-)

pa

hej dziewczyny!!!
Maureen świetnie że jesteś!!! dziewczyny sie martwiły!!!
Joaś mocno trzymam kciuki za Martynie!!! Wiesz też się przymierzałam dziś do pomidorowej ale stanęło na kremie z zielonego groszku i potrawce z indyka (jak mi dzieci dadza zrobić;-))
Izulka no to niezłą przygodę miałaś z tym piecem. Dobrze ze nic sie nie stało!!! A jak Hania się ma??
Pawimi co u was??? odezwij się...
Bedismall jak się ma twój Patryczek i reszta gromadki?
Mama poszłam za twoją radą i poobcinałam te wystające korzenie z mojego storczyka:-)

Wczoraj mąż mi zrobił przyjemność!! Odwióżl Kasię do przedszkola i wrócił do domu zamiast jechać do pracy. Wziął sobie dzień wolnego i wziął nas wszystkich na długi urodzinowy spacer..... Szkoda tylko że Kasi nie było z nami. Ale ten spacer naprawdę mi się przydał. Hani wreszcie prawie przeszedł katar :-D więc radość jest wielka!! szkoda tylko ze dziś pada i narazie nie wyjdziemy nigdzie... potem wkleję fotki ze spacerku.

buziaki dla wszystkich!!!

Hej witajcie
dziękuję za dobre słowo.
U mnie ostatnio przez tydzień mąż miał drugie zmiany czyli od 13-23 w pracy i wszystko właściwie na mojej głowie. Jeszcze załatwiałam drewno, rozładunek i takie tam, wywiadówki, bale karnawałowe. ale od dzisiaj mąż ma 10 dni wolnego:-D. Dzieci od dzisiaj zaczynają ferie, to sobie odetchniemy wszyscy. Syn jedzie do moich rodziców do Koźla. Zuzia zostaje z nami. Przyda się taki układ bo dzieci muszą odpocząć od siebie:tak:. Poza tym musimy się skupić teraz na Zuzi bo ciągle zalicza w domu wpadki, ścigamy ja ze wszystkim. I trzeba to zmienić bo widzę , że córka zaczyna to źle odreagowywać. Pójdę tylko z nią może do kina, na basen i lodowisko do Gorlitz. Trochę z tatą tylko i może polepszy się nastawienie. A nie tylko mała Hania:confused:.

Ewuniaf- Hania po wczorajszej podwyższonej temp.dzisiaj szaleje:rofl2: i wszystko ok jest:tak:

U nas też leje od nocy:wściekła/y:

Sempe- :-D oby jak najdłużej taki stan

reklama
:-D masz rację, to fajnie jak się jest razem:tak:

O:szok: Mubarak właśnie podał się do dymisji:szok:. Cieszę się ale boję się rządów islamistów. Teraz siedzą jeszcze cicho ale za pół roku:szok:I będzie drugi Afganistan, na nic nie bedzie wolno, analfabetyzm i Egipt cofnie się:-( o 100lat.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry