• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

mama05-zdecydowanie łatwo mi zajść w ciążę, dłużej trwało podejmowanie decyzji (choć od zawsze wiedziałam że chce mieć więcej niż dwoje dzieci)
ale skoro tobie się udało z dwójką po kilku miesiącach to myślę że i tym razem się uda, wiesz z drugiej strony takie wyczekiwanie jest bardziej emocjonujące jak już będziesz miała bąbelka pod serduchem, także trzymam kciuki i co najważniejsze rozlużnij się ;-)na wszystko przyjdzie czas
pozdrawiam

reklama
hej dziewczyny... czytałam ale za bardzo nie odniosę się do waszych postów...

Joaś życzę ci kochana użo siły żebys przetrwała w domu z chorowitkAMI a chorowitkom życzę duuuuużo zdrówka. No nie udał wam się yjazd za bardzo :(

Mama cały czas ściskam mocno kciuki!!! Fajnie że miałaś miłą wizyę rodzinki

Nowe dziewczyny witajcie!!! (choć ja sama jestem tu "jeszcze" nowa)

Izulka jak przygotowania??? ja już życzę Twojeje małej Hani wszystkiego co najlepsze, samych przepięknych dni i dużo uśmiechu . Wiem że dopiero jutro są jej urodzinki ale nie wiem czy jutro uda mi się coś napisać.... Buziaczki dla Hani !!!!!

Ja ostatnio nie piszę bo mam jakąś depreche:-( W piątek byliśmy na szczepieniach z Hanią i oczywiście nie obyło się bez przeszkód... wyruszyliśmy z domu o 9 a wróciliśmy o 14.30 ech.....
Ja dzisiaj wstałam z takim bólem ucha że wylądowałam na izbie przyjęć naszego szpitala - żeby się do laryngologa dostać...
Przez stresy które ciągle mam jakoś znowu problem z karmieniem... Zaczynam mieć wyrzuty sumienia że nie dokarmiam małej tylko co chwile przystawiam do pustego cyca....:-(:-(:-(
Michał dostał takiego uczulenia na coś że ma całą twarz w czerwone suche łuszczące się placki. Wygląda tragicznie i do tego swędzi go to... I tu pytanie do mam dzieci z atopową skórą- czym smarujecie takie placki swędzące, pękające???? bo ja już nie wiem co robić...:-(:-(:-(
Najchętniej bym usiadła i zaczeła ryczeć. Mam cwrażenie ze z niczym nie daję sobie rady a już było tak dobrze.....

Jedyne co dobrego się wydarzyło w ostatnim tygodniu to to że moj M miał urodziny więc wziął w czwartek wolne i bardzo mile spędziliśmy dzien. Byliśmy nawet w restauracji (z hanią oczywiście)

Haniu - duzo zdrowka, radosci, zabawy i wszystkiego tego, co niesie ze soba szczesliwe dziecinstwo :tak:

mickey-mouse-happy-birthday.gif

no tak Adaś ma dopiero 2 miesiące,ale mam nadzieje,ze Wam sie uda i bedzie starszym bratem:))
miejmy nadzieję:)
Witam nowe Panie - cokies i Antylopke :tak:
Napiszcie cos wiecej o sobie, swoich rodzinkach :tak:
Mam 28 lat ( w pażdzierniku kończe 29), mieszkamy z mężem i dziećmi (Wiktoria - sierpień 2007 i Adam - listopad 2010) na przedmieściach Paryża. Jestem fizjoterapeutka i pracuje tutaj w szpitalu - właśnie jutro wracam po macierzynskim... ech...
jestem wielką kibicką sportową, a że właśnie gra Kolejorz (pochodzimy z Poznania), to uciekam oglądać 2. połowę:-)

hej dziewczyny :)
HEJ
mama widze ze poznalas moja paryska kolezanke z ktora di niedawna bylam prawie sasiadka :)

a wogole dziewczyny to ja was tez od baaaaaaaaaaaaaaaardzo dawna tu podczytuje, tylko jeszcze nie jestem za bardzo w temacie, bo narazie nie udaje nam sie z drugim
mame znam ze staraczek 2011 :)
ale was podczytuje i bede dalej, bo tez mi bardzo bardzo odpowiada model "2+3" :) ale narazie trzeba sie skupic na drugim
a dopiero pozniej bedziemy myslec o trzecim

cześć kobietki:-)
miałam nie wychodzić w niedziele,ale mąż odpalił kompa to jestem na chwilę;-)

EWUNIA- dziękuje za &&&&
co do AZS-to moje dzieci nie miały ,ale są natłuszczające kremy z rumiankiem-on łagodzi a jak masz w domku to choćby wazeliną Mu smaruj-jest neutralna ,nie powinna Mu zaszkodzić...ukochaj Michasia ode mnie:tak:bidulek kochany sie namęczy-takie swędzenie musi być okropne!!
no i Tobie sił życzę i pamiętaj-bedzie dobrze...byle do wiosny-wiosną nowe nadzieje i nowe siły:tak:jestem z Tobą ..

Mamusiu,

kochana moja, Ty wiesz.... Sciskam i tulam :tak:
MAUREEN- kochana tak ja wiem i dziękuję:tak:
może w końcu.....może kiedyś....

COKIES- STARAM SIĘ odprężyć ,ale to już mi średnio wychodzi po takim czasie starań...ale walczymy :sorry2:

ANTYLOPKA- jak tam dziś u Ciebie??

JOAŚ- kochana jak na froncie-mam nadzieje,ze troche lepiej u Was????
myślę o Tobie ciepło....

JOSEPHINE- cześć kochana:-D:-D:-Dnie podczytuj tylko pisz:tak:i fajnie ,ze też masz taki "zamiar" być wielodzietną-powodzenia w planach:tak:;-)

ZUZKUS,SEMPE,ANNA.S,PAWIMI- where are You???:-p

WERONICZKA- jak tam decyzja odnośnie szkoły???

IZULKA- ukochaj roczniaka:tak::-D:-D

ściskam wszystkie weekendowo i do jutra :))

Hej, hej.

Witam nowe mamusie paryżanki :)
mamo myślę że decyzja podjęta. Ale jeszcze nie zapisałam Stasia. Może we wtorek to zrobię.
ewunia u mnie na wszelkie zmainy skórne u dzieci jedynie działa maść nagietkowa. W aptekach są dwa rodzaje tej maści, homeopatyczna i zwykła. Homeopatyczna jest lepsza ( zawiera mocniejszy wyciąg z nagietka) ale trudna do zdobycia ale ta zwykła jest też bardzo dobra i kosztuje za opakowanie 25 g 4 zł.

Życze miłego wieczoru i zapewne do jutra :)

WERONICZKA- no i brawo !! z decyzją zawsze najciężej ,ale jak juz jest to super-ja tez jeszcze Zuzy nie zapisałam -jest czas do konca marca więc spoko loko

reklama
Hej! Witam po krótkim wypadzie narciarskim :-)

Czyli co - zapisujecie jako 6ciolatki do szkoły? A będą mieli klasę dla 6ciolatkó czy bedzie mieszana?

Joaś - współczuję chorób - niestety przy dużej gromadce łatwiej o współne chorowanie :-(
A tak z ciekawości zapytam - Jakim Wy jeździcie samochodem z Waszą ferajną? Bo nam z trójką bywa ciasno jak jedziemy gdzieś dalej i na dłużej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry