• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

ASIA KC- to powodzenia na budowie-kiedy macie zamiar sie wprowadzać ??
my byliśmy z dziećmi za Gnieznem w Parku Dinozaurów-superancko było i dzieci przeszczęśliwe-w tym roku pewnie też pojedziemy:))

JOAŚ- jak fajnie ,ze wleciałaś siostro:))
Uściski dla Martynki-niech Jej dobrze bedzie w przedszkolu:)
i dzieki za wsparcie.

cudnie,ze choroby poszły won ,zeby jeszcze Ciebie opuściły!!

ja za pół godz.też mykam po Domisia :)

reklama
właśnie odebrałam Dominika i w przedszkolu wisi kartka z info ,ze 3 marca mamy spotkanie w sprawie szkoly...no ciekawa jestem co to sie bedzie działo:))

mamusie
a powiedzcie szczerze
ile byście chciały mieć dzieci? czy na trójce byście się zatrzymały?
właśnie oglądałam rodzinke 2+8 i niekiedy się wzruszam że maja taką dużą rodzinkę:)

Ja to nie wiem tak naprawdę. trójka jest fajna, ale... ;-)
Lubię ten serial :tak: Wiesz że oni się podobno rozeszli w końcu?
mama05 - jak się uda to w czerwcu/lipcu będziemy już zupełnie przeprowadzeni. A od końca kwietnia mam nadzieję pomieszkiwać ;-)
Joaś - fajnie że choroba szybko się zwinęła :-) NApisz mi prosze jaki samochód macie bo mnie ciekawość zżera :-D

COKIES- mi marzyła sie 3 bąbli,ale nic z tego nie wychodzi..i raczej nie wyjdzie..

ASIA KC- no to superaśnie ,ze juz niedługo bedziecie na swoim:))
ja też mieszkam w domku-piętrowym ,ale w blizniaku..

Witam i ja :-)
Maciej prawie zdrowy ale inhalacje dalej ciagne i ma katar jeszcze, gorzej bo Anie mi cos rozbiera :-(

Mamo i trzymam kciuki &&& za tak pozytywne nastawienie :tak:
Joas wspolczuje Ci chorob *5 :szok: oby wszyscy wydobrzeli. No i brawo dla Tysi!!! Moj Maciek idzie do przedszkola od wrzesnia...i co ja bede sama w domu robic??????????? ;-)
Izulka STO LAT dla Hani!!!
Ewunia jest w aptece masc z hydrokortyzonem bez recepty pieknie po niej uczulenia schodza tylko mozna stosowac max tydzien
Sempe zmywarka jest super!!! Ja nie wiem jak zylam bez zmywarki :szok: :-D
Witam nowe Mamy!

Pozdrawiam wszystkie! :-)

ZUZKUS- witaj i fajnie,ze z Maćkiem lepiej a wziewy dobrze jest stosować jeszcze 2 tyg po ustapieniu objawów -tak mi pediatra mówiła...
no i zdrówka dla Ani..

rozwiesiłąm pranie,słonko u nas pięknie świeci i zaraz idziemy z Domisiem po Zuze spacerkiem:)

no i fakt-co Ty bedziesz w domu sama robić ????????????;))))))))

Joas,

zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka dla dzieciaczkow.. i Ciebie :tak:

Zuzkus,

moja Amelka tez maszeruje od wrzesnia do przedszkola, sama nie moge w to uwierzyc.. ale ten czas pedzi :szok:

Mama05,

trzymalam, trzymam i bede trzymac kciukasy :tak:

cokies,

ja zatrzymuje sie na trojce ;-)

Ewunia,

duzo sily...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry