• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Myślisz że dalej tak będzie - raz dziewuszka raz chłopaczek? A jak by teraz był chłopak, to jeszcze dwie dziewczynki potem? ;-)

Fajnie z sharanem, tylko z bagażem kiepsko? na dachu wozicie?

reklama
Hej kochane.

Czytałam co u Was ale nie pamiętam co komu po za odpowiedziom na pytanie czy chcemy zakończyć na trójeczce dzieci. Ja gdybym miała warunki mieszkaniowe mogłabym mieć nawet szóstkę :) Cudownie czuję się w roli mamy :) i doskonale rozumiem pod tym względem Joasię naszą kochaną.

Jutro czeka mnie rozmowa z dyrektorką szkoły do której chcę posłać Stasia. Ciekawe co się od niej dowiem i jakie zrobi na mnie wrażenie. W razie czego mam jeszcze do wyboru dwie inne szkoły nie daleko nas.

Piszecie o auta, my mielismy jeszcze przy 2 dzieci forda transita ktorym M wazil chlopakow do pracy i to byl na prawde super samochod dla rodziny wielodzietnej; 9 miejsc plus duuuuzy bagaznik bo mielismy przedluzany i podwyzszany. Teraz sie smiejemy ze jak trafi nam sie czwarte to cos z tych aut VW T4 albo cos podobnego. Fakt podoba nam sie np ford galaxy opel zafira czy renault scenic ale...jesli ma sie rozlozone wszystkie fotele to bagaznik jest malutki

Ja jutro ide zap[isac Macka do przedszkola ale to mysle bedzie formalnosc

Hej, my na chwilkę
wczoraj Hania skończyła rok ( suwaczek nie uwzględnia, że to krótki luty ;). Od soboty byli goście, wczoraj Msza na której Hania "śpiewała" z mężem i ze mną ;) i wszystko dobrze się udało. niestety nie było mojego Taty bo lezy chory w domu. A moja Mama przyjechała na antybiotyku z 38,5:szok:
Dziewczyny dziękujemy za piękne życzenia, Maureen- pokazywałam małej Donaldy od Ciebie:-D

Pozdrawiamy Wszystkich.

witaj josephine:) jaki ten świat (forum) mały...

chciałam tylko napisac, że jestem po pierwszym dniu w pracy, moje chłopaki sobie super poradzili:) kamień z serca!

teraz skoro re-start mam za sobą, to skupiam się na przeprowadzce. jeszcze mebli nie mamy kupionych... niby już wybrane, ale i tak chce je najpierw zobaczyć na żywo, aby potem lipy nie było, jak przywiozą.

witam sie i ja wtorkowo i mrozno...

WERONICZKA- rozmawiałam dzis jeszcze z z-pcą dyrektorki w przedszkolu i jesli chodzi o 1-sza klase to raz ,ze dzieci mają przerwę w innym czasie niż cała szkola to zawsze jest z Nimi nauczyciel-nie biegają same po korytarzu,zajęcia na pewno nie są tak prowadzone jak "za naszych czasów" czyli nie ma siedzenia w ławce po 45 min w czasie lekcji..
program pierwszej klasy jest taki jak do tej pory byl w zerówce...na bank nasze dzieci sobie poradza -zobaczysz:))
ANNA.S- Twoja Oliwia też da radę :))

JOAS- kochana jak sie czujesz ???

SEMPE- jak tam zmywarka :):):):)))))))) ??
gaz naprawiony??

ANTYLOPKA- przecudnie,ze synek i mąż dali rade kiedy byłas w pracy i cudnie,ze Ty dałas rade...gratuluję całej rodzince-brawo

wszystkie babeczki pozdrawiam i życzę udanego,spokojnego dnia iiiiii smacznej porannej kawki..

EWUNIA,BEDISMALL- myślę o Was..jeszcze troche i sie wszystko zacznie układać...i moje hasło- BYLE DO WIOSNY:)))

Witam was moje wszystkie kochane mamusie!!! Wpadam na chwilkę ale nawet nie mam czasu nadrobić waszych postów :-(
Przede wszystkim chciałam bardzo bardzo bardzo mocno POGRATULOWAĆ i UŚCISKAĆ Bedismall i Ewuniaf!!!!!!! Kochane moje jeszcze wam nie gratulowałam dzieciaczków! Niech rosną zdrowo!
Joaś chora chyba, tak? To dużo zdrówka życzę!
Mamo kochana czy ty dziś testujesz?
U mnie beż zmian. Dzieci nadal 2. Pracy w pracy mnóstwo a w domu nie inaczej :-)
Ściskam was mocno i myślę że może z czasem będzie u mnie trochę lepiej bo w pracy zakończyłam akcję"PIT-y" :-D

Dzięki mamusiu.

A ja siedzę i chce mi się ryczeć. Małgosia szarpała się na schodach i tak szarpnęła ręką że chyba sobie uszkodziła bark :( Zaraz jedziemy do szpitala żeby sprawdzili jej rączkę. Mąż zwolnił się w pracy i zaraz po nas będzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry