reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej kochane moje,

bardzo dziekuje za wszystkie cieple slowa i zyczenia zdrowia dla moich dziewczynek, zawsze jestescie jak balsam jak czlowiek ma zbolala dusze :tak::tak:
Przepraszam, ze ostatnio tak malo sie udzielam, poprawie sie jak nastroj bedzie lepszy ;-)

mumix3,

chyba odnioslas sie do mnie i do mojego pierwszego posta tutaj.. No coz, witam Cie na naszym watku i gratuluje fasolinki. Ja juz mam swoje 3 szczescie przy sobie i dzieki temu watkowi glownie i wspanialym Mamusiom, ktore tu pisza przestalam byc szybko taka przerazona ciaza jak bylam, uwierzylam ze dam rade.. i daje :-D
czasem wiadomo, nie jest lekko, ale sa tu tez Mamusie, ktore maja wiecej niz 3 dzieci i super sobie daja rade, nic tylko brac z nich przyklad ;-)

reklama
witam! dzisiaj mam niezwykle fajny poniedzialek bo wolne haha, jak nie cierpie poniedzialkow tak dzis sie nim wprost delektuje marzac o tym zeby ten tydzien tak szybko sie nie skonczyl ;-) Za to Wam wspolczuje bo pewnie zetknelyscie sie z przykrym doswiadczeniem "ukradzionej" nocy po przesunieciu czasu na letni? Ja walczylam chyba z 10 dni zanim przestawilam sie na nowy tryb. Chodzilam dobre kilka dni niewyspana i dzieci tez...

weroniczka - zazdroszcze tego co piszesz o sniadankach ze swoimi dziecmi, moje poranki niestety nie wygladaja tak pokojowo i ja wcale nie tesknie do wspolnych posilkow, tzn. wieczorem wspolny obiad jak juz mezus jest jak najbardziej moze byc ale poranki kiedy moja trojca walczy o przetrwanie raczej nie naleza do oaz spokoju ;-) Z reguly to sa najbardziej nerwowe momenty moich dni....dlatego lubie wolne bo nie trzeba sie spieszyc, dzieciaki spokojniejsze no i ja tez!

maureen - bedzie dobrze kochana, glowka do gory, tule mocno i sle tyle "pocieszaczy" na Twoja zbolala dusze ile tylko sie da :-D

joas - zycze zdrowka dla chorowitkow i dla Ciebie sil i energii do walki z tym wszystkim. Fajnie ze Ci sie szykuje odpoczynek weekendowy, no i powodzenia w postanowieniach dietowych.

mamo - trzymam kciuki za staranka i....Ty wiesz:tak:

reszta babeczek trzymajcie sie cieplutko!

Joaś - ano dobrze się czuję, gdyby nie senność (i leń ;-)) i częste siusianie to nie wierzyłabym że jestem w ciąży. Tak wiec upewniam sie oglądajac kartę ciaży i test :-D Ogólnie bezproblemowo i prawie bezobjawowo - w sensie że brak uciążliwych objawów (bo np lodówka mnie zniechęca do jedzenia, gotować mi się nie chce, dwa razy tego samego nie zjem itd...)

Mumix - Witaj na wątku! Gratuluję fasolki, a tak w ogóle to post do kogoś konkretnie kierowałaś? :-)

Cokies - to kurs dla położnych i możesz się realizować :tak: zrób szybko i przyjedź do mnie w październiku ;-)

Joaś - zazdroszczę Ci wszystkiego z dietą na czele, ja miałam plan... i odszedł w dal. Ale marzę żeby zlikwidowć rozstępy!!! I po tej ciąży tego dokonam!!!

mumix-witamy na tutejszym forum, tez jestem od niedawna i będę się trzymać bo tu same wspaniałe kobiety są:) też spodziewam sie dziecka ale u nas chcielismy miec wiec spoko damy wszystkie rade "Kto jak nie My"

pawimi-super że masz wolne, heh nawet pranie (rozwieszanie) sprawia wtedy entuzjazm:)

AsiaKC-dopiero oprzytomniałam że masz na padźiernik,rozumiem że czwarte dzieciątko w drodze- wspaniałe. a jak z trójką radzisz sobie no i jak rodzeństwo między sobą?

Maureen-tulaczki, tulaczki i jeszcze raz tulaczki:):):)

a u mnie poniedziałek dość optymistyczny heh

zaprowadziłam moją Julcię na zajęcia akrobatyczne OCELOT i jesteśmy zachwycone:happy::happy: , było cudownie patrzeć na moją kruszynkę jak była szczęśliwa i nawet nieźle sobie dawała radę, już w powietrzu fruwała na kole i na szarfach....
więc bez wahania podjęła decyzję że bedzie chodzić na treningi i już odlicza dni kiedy pójdzie następnym razem heh

miłego wieczorku życzę i pozdrawiam was wszystkie matule:)

COKIES- fajnie,ze Julia dala rade-ciesze sie z Tobą!! :))

ASIA- mam nadzieje,ze jak zajdę to tez tak bezproblemowo przejdę ciążę :))

pozdrawiam kochane i zmykam na masaż :)

PAWIMI- dzięki...:) ja wiem :))

Witam i ja zabiegana matka polka :-) Dzis wykonalam 300% normy. Bylam z Krzysiem u alergologa, z mackiem u pediatry, zalatwilam Mackowi testy alergologiczne, Ani rehabilitacje o zwyklych porzadkach i domowych obowiazkach nie wspomne. Teraz luzik i zasluzony relaks wiec zagladam na BB

Pozdrawiam i ide czytac co u Was

hej Mamuśki!!

Joaś, Maureen jak wasze szkraby??
Mama bardzo sie cieszę ze wyjazd był udany i ze odpoczelas sobie!!! i mocno zaciskam &&&&&&&&& za staranka!!!:-)
Zuzkus ty zalatana mamuśko:-) fajnie że udało ci się tyle załatwic!!!
Cokies Swietnie że twoja córcia tak dobrze czuła się na tych zajęciach. Może będzie miała nową pasje:tak: Chętnie bym też wysłała moją Kaske na zajęcia akrobatyczne!!
AsiaKC co masz na myśłi pisząc kurs dla położnych? Super że dobrze się czujesz w tej ciąży!!! Chyba każda chciałaby tak to znosić!!!:-)
Pawimi mi zmiana czasu tak nie dała w kość gorzej z dziećmi. Nadal nie mogą się przyzwyczaić....Fajnie że korzystasz z wolnego:-)

Musze na chwile znikać bo dzieci wzywają!!!

Witam :)
Ewuniaf - wydaje mi się że aby zostać położną trzeba mieć studium pielęgniarskie lub szkołę pielęgniarską i dodatkowo specjalizujący kurs dla położnych. Ael nie jestem pewna, nie interesowałam się tym nigdy :-)

Witam o pieknym poranku, znowu jestesmy spóźnieni :dry:

reklama
jestem i ja leniwie i sennie popijam kawe-ODDAWAĆ TA GODZINE CO NAM JĄ ZABRANO!!!ALE JUZ!!

3 DNI NA WYJEZDZIE ,ZABRANA GODZINA i nie moge dojść rano do siebie...

EWUNIA-dzieki za &&&&&&&&&& :))
tak wyjazd sie udał i nawet pogoda dopisała-bo zapowiadali deszcze ze sniegiem na Pomorzu ale tylko z piatku na sobote popadal snieg ,ale potem slonko i sladu po nim nie bylo :)
a wcz.rozmawialam z siostrą -przyjada do nas 15 IV na weekend :)))znów bedzie radocha :)

ZUZKUS-
fajnie,ze tyle pozałatwiałaś..a jaką rehabilitację ma Ania??
no i &&&& za Ciebie i Twoje starania :))

MAUREEN,JOAŚ- zdrówka dla dzieciaczków...
SEMPE- a jak u Ciebie na froncie????

pozdrawiam wszystkie mamuśki ,miłego dnia i smacznej kawki :)))

ASIA- witaj i leeeć do przedszkola :)
ja nie wiem jak to jest z połoznictwem wiec sie nie wypowiadam :)

Ostatnia edycja:
Do góry