reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

pawimi-Wszystkiego Najlepszego:)
Asia-zdrówka ci życzę

a ja dziś odebrałam ze szkoły młodego a pani katechetka mnie zaczepiła i zwróciła mi uwagę żebym nie robiła zadań domowych za dziecka!!!!!!!!! a ja na to SŁUCHAM!!!????? a ona ze Alek powiedział że zadanie-krzyżówkę pani zrobiła! ja wielkie oczy i mówię owszem pomagam mu ale nie odrabiam za niego lekcji i napewno nie pisałam w książkach, na to ona że to są słowa dziecka i ja mu wierzę!!!!!!!!!!
no tak się wpieniłam za przeproszeniem i wyszłam, Alka zrypałam za kłamstwo i mówię dlaczego mówi nieprawde a on bidak nie wiedział o co chodzi, jak wsiedliśmy do auta to mu opowiadam to co pani mi a on ależ mamo ja tak nie mówiłem a ja ok to pokaż tą książkę i wkurzona wysiadłam i poszłam jeszcze raz do tej pani i pytam czy o ta krzyżówkę chodziło?
a ona stanęła jak wryta i zatkało ją później mówi oj chyba mi się coś pokręciło! hmmm.. to o innego chłopca mi chodziło!!!!!!
jak ja nienawidzę jak ktoś mi w mawia coś czego nie było i wtedy się gotuję wręcz, sprawa się wyjaśniła i przeprosiła yhh..

reklama
COKIES- :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no wiesz co !!!! szlag by to-zamiast najpierw sprawdzić O KTÓRE dziecko chodzi to Ci nerwów dostarcza:dry:dobrze,ze wyjaśniłaś od razu....

LEIKA,ASIA- co tam u Was ciężaróweczki:)

My jutro intensywny spotkaniowy dzień mamy już od 10.00 rano wiec pewnie nie bedzie mnie jutro na bb..

JOAŚ- jak tam u Ciebie kochana????

Pawimi,

kochana nasza, spelnienia wszystkich marzen :tak:

doniczka002.jpg

Mama05,

Amelka konczy antybiotyk i szaleje, czyli wszystko w normie ;-)
Marcela tez si, a Paula ma czerwone gardlo jeszcze, ale na szczescie od przyszlego tygodnia ma dlugie ferie, wiec sie porzadnie wykuruje..

Przepraszam, ze tak malo pisze, jestem jakas taka..wyssana z energii, jakies smuty i doly mnie lapia, z M. atmosfera napieta i do tego jeszcze moja mama bedzie miec operacje 13 kwietnia, ma duze zagrozenie zycia :-( I tak wszystko sie zbiera do kupy, ech...

Czytam Was jednak na biezaco kobitki kochane, zeby choc wiedziec co u Was. Buziaki.

pawimi - sto lat:happy:

ewuniaf - pacjenci z mojego oddziału (długi pobyt) w szpitalu po prostu mieszkają po kilka lat. Raczej już nie wracają do domów, tylko umierają, jednak sa to jakieś 2-3 osoby na rok. średnia wieku to sporo powyżej 80 (najstarszy pacjent ma 101 lat i chodzi!!!!). biorę to jako naturalna kolej rzeczy. a na paliatywnej.... najmłodsza to 18-latka była... i oczywiście dzien przed dużo lepiej się czuła, były plany wypisania jej...
ech, nie będe smęcić na wieczór

Hej babeczki,Witam w sobotni poranek.

U nas pogoda nienajlepsza. Jest dość ciepło ale szaro i deszczowo a w planie były dzisiaj góry:-(
Mój teść robi wieczorem swoje urodziny więc na18 na torcik!!!:-)

Maureen niech ci dzieciaczki zdrowieją a ty kochana spróbuj się tak nie zamartwiać. Tulę bardzo mocno....

Mama czekamy na ciebie!!!! miłego weekendu:-)

Antylopka wiem o czym mówisz to jest najtrudniejsze kiedy spotyka młodych ludzi lub dzieci....
A jak się ma twój maluszek?? A no właśnie i pytanie - jak ty się czujesz na Cerazettkach?? No i ty Bedi?

Pozdrawiam wszystkie mamusie!!

Maureen - współczuję trosk :-( Dobrze że dziewczyny na prostej! Trzymaj się!!! A z mamę bedziemy trzymać kciuki!

Joaś - jak Jureczek? wiesz cos?

Pozdrawiam sobotnio i zmykam!

reklama
cokies - jakaś strasznie nawiedzona ta baba... :szok:

mama05 - dzięki, wszystko "dobrze" - mdłości mnie męczą na potęgę, ale to dobry objaw, więc staram się nie narzekać ;-)

U nas intensywne plany na weekend, także na razie zmykam. Miłego weekendu!

Do góry