reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam
taka byłam nastawiona pozytywnie na weekend, tyle planów (grill na działce w sobote a w niedziele piknik w lasku z piłką siatkową ze znajomymi) yhh i cóż mimo zapowiadanej pięknej pogody niestety jest brzydko i przygnębiająco:(:(:(

Maureen-trzymam &&&&& za dzieciaki a zwłaszcza za ich zdrówko i twoją mamcię

ewunia-przyjemnego wieczorku życzę:)

Joaś-co tam u was i jak Jureczek i rodzice jego?

Leika-cieszę się że jesteś pozytywnie nastawiona:) mnie pierwszy raz (dopiero w trzeciej ciąży) dokuczają mdłości i wymioty
ale cóż do tego też można się przyzwyczaić, tobie też życzę miłego weekendu

mama-co tam u ciebie? już kawka wypita?

reklama
Wszystkim utrudzonym mamusiom!!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

a oto motto dla was na dzis :

Nieważne jak minął dzień... Zawsze wracaj do domu z wysoko podniesioną głową!!!

Fajny kogucik ;-)

Witam się późno :-D

Dziś spędziliśmy dzień intensywnie na działce/budowie i u rodziców.
Chłopcy pół dnia ganiali po naszych górkach powstałych we wrześniu w wyniku zdjecia humusu :-D Kochają je strasznie i już protestują przeciwko równaniu terenu ;-)
Oprócz tego byliśmy na spotkaniu z panem który zrobi projekt naszego wiejskiego placu zabaw. I ma on być niebawem (i plan i plac ;-) )
Ja w sumie nieźle się czuję, senność powoli przechodzi, tylko zakichałam sie ostatnio. Musiałam się zgrzać pewnie i przewiało mnie - taka zdradliwa ta pogoda, bo w słońcu upał a w cieniu ziąb. A jutro dwucyfrowe tygodnie ciążowe zaczynam :-D Ale fajnie! :-) a za 2 tyg pędzę z moim A na usg :-)

Cześć dziewczyny!!!

U nas wczorajsze przyjęcie bardzo udane!!!:-D
Teraz jest śliczna pogoda więc zaraz gdzieś śmigamy z dzieciakami!!! Trzeba korzystać kiedy jesteśmy wszyscy razem!!!!!

Asia świetnie że czujesz się lepiej , a katar pewnie szybko minie!!! Jak już bedziecie mieli zrobiony ten plac zabaw dla dzieciaków to koniecznie wklej zdjęcia!!!! Czekamy tez na wieści z usg.:-)

Pawimi niezłe zdjęcie!!!

Maureen jak u Ciebie??? Choć troszkę lepsze samopoczucie?? i jak dziewczynki?

Wszystkim forumowym mamom życzę pięknej rodzinnej niedzieli!!!

Pawimi - boskie!!! :-D

U nas też piękna pogoda - w planach min zabranie dzieciaków do parku na plac zabaw i wieczorem wycieczka rowerowa - męża i jednego z dzieciaków - szkoda, że nie całej rodzinki, no, ale ja się trochę boję wsiadać na rower w dodatku z dzieckiem w foteliku...

hej ! przede wszystkim pawimispóżnione i szczere WSZYSTKIEGO NAJ!:tak:, kogucik super :-)

a ja właśnie żegnam kolejną chorobę malucha, tym razem antybiotyk na gardło...., ale pomału przechodzi, wczoraj cud pogoda i pierwszy raz w tym roku dziewczyny poszalały na placu zabaw

Z Oliwią byłam w czwartek u pani psycholog i wyszłam bardzo rozczarowana, pani pedagog nie przekazała jej tamtych wyników i była taka jakaś zagubiona a to co z nią zrobiła to tak jakby tylko po to żeby miec zaliczoną wizyte, a jak tam u was sprawa szkolna mamo weroniczka

Ostatnia edycja:
Annas - a zapisałaś Oliwię do szkoły? Bo u nas już czekanie na wyniki...
Aż sie chyba jutro przejadę lub zadzwonię.

Hej, hej.

Ja oststnio w biegu bo szyłam płaszczyki dziecięce na sprzedaż przez co mój dom jutro jest do odgruzowania :/

AnnaS ja już Stasia zapisałam i wiem że dostał się do wybranej przez nas szkoły :) A wizytę u Pani psycholog będzie miał dopiero w najbliższych dniach. Ale tak naprawdę to jest mi obojętne to spotkanie bo decyzję ostateczną podjęłam.

Weroniczka- kochana pokaz te plaszczyki, mozesz jakies fotki zapodac? bardzo ciekawa jestem Twoich dziel i spodziewam sie ze musza byc fajne.
Ja wlasnie z kosciolka z dzieciakami wrocilam i szykujemy lunch na szybko ;-) Jutro juz niestety koniec wolnego i to mnie martwi bo tak sie rozleniwilam ze nic mi sie nie chce:zawstydzona/y:

reklama
Do góry