Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tak wiec-jak mi kiedys napisala MAUREEN nasza kochana-rozgosc sie ,nikt Ci tu dzieci nie bedzie liczyl i pisz kiedy tylko masz ochote:-):-)
IZA-Twoja mala aktorka cudowna,i te bystre oczka-super coreczke macie
ukochaj Ja od cioci
PAWIMI-oczywiscie ,ze po obejzeniu takiego filmiku od razu ochota nachodzi
jutro mam ginek to sie okaze czy jest szansa na dzialanie bez wspomagaczy czy zaczynam leczenie-tak czy tak bedziemy dzialac-jak juz pisalam bez walki sie nie poddam-i niech mi kiedys ktos powie,ze trzecie dziecko u mnie to wpadka-jak tylke zabiegow,zeby je poczac
tak wiec NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY

Dam znac jutro po wizycie. pozdrawiam cieplo pozostale mamusie
choc u mnie napadalo tyle sniegu,ze jak odwozilam Zuze do przedszkola to 2 razy w poslizg wpadlam tak slisko
biore sie za sprzatanie
jak czytalam ten pierwszy post to az mi sie brwi do gory uniosly
mysle,ze powinnas dac sobie spokuj z tamtym watkiem bo po co masz sie stresowac i po co maja Ci cisnienie podnosic
jak poczytasz sobie posty u nas z wczorajszego dnia to zobaczysz,ze IZA i PAWIMI TEZ MIALY PODOBNE SYTUACJE I POPROSTU daly sobie spokoj z tamtymi watkami
ja rozezalam sie na forum i jestem na 2 watkach-starania by zostac mamą w 2011-bo skoro sie starac zaczniemy od czerwca to w 2011 urodze
:-)i na tym watku bo to bedzie moje trzecie dziecko:-)i na obu watkach czuje sie dobrze i swobodnie i to dzieki Wam bo jestescie takie "swojskie" babki
napisala raz czy dwa na innym watku,ale tak jak napisala dzis EWA.P. zostalam olana i juz tam nie zagladam-nic na sile...tak wiec koczana wypij sobie kawke i luuuuuzik a tamte laski niech maja ten swoj niesmaczny swiat
sciskam
moze kiedys bedzie nam dane sie spotkac w parku Wilsona latem
albo nad jeziorkiem w Kiekrzu
pozdrawiam i nie denerwuj sie bo w zyciu sa wazniejsze sprwy niz jakies opinie wszystkowiedzacych lasek
ja tez juz sie wzialam za obiad i ogolnie ogarniam dom
milego dnia