• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Witam wszystkie mamuski

Napisze cos wiecej o sobie choc raczej jestem baedzo skryta osoba ale zaczyna mi juz brakowac kogos do rozmow..

Jestem 26 letnia mama Cezarego ktory ma 5 lat stwierdzone ADHD i bardzo uparty charakter .
Michał ma rok i jest aniołkiem ,jestem w szoku ze dziecko potrafi przesiedziec w kojcu grzecznie caly dzien i dawac znac tylko wtedy gdy jest glodne badz zapaskudzi pieluche;-)

Z michałkiem mamy problem narazie sam niechodzi bardzo ciagnie za soba prawa noge 17 czerwca mamy ustalona wizyte u neurologa w krakowie prokocimiu pewnie sknczy sie na rechabilitacji ..

Moj facet jest starszy odemnie ma 35 lat nie mamy slubu , jest rozwodnikiem wiec stwierdzilam ze niechce tylko cywilnego
zawsze mazylam o slubie w bialej sukni i z wielka papa he dzieciece mazenia . Kuba ma jeszcze 2 dzieci z tamtego zwiazku ktore kocham jak swoje nie mieszkaja z nami . Dziwne jest to ze jego dzieci wszystkie cala 4 jest podobna do :-Dniego jakby mialy jedna matke to moje trzecie tez pewnie bedzie takie samo z wygladu.. No moj facet pracuje a ja zajmuje sie domem i dziecmi jest chorobliwie zazdrosny wiec raczej niechce abym pracowala, a ja juz niemam sily sie z nim spierac o to ..
Pozdrawiam i miłego dnia wam życze

WITAJCIE WTORKOWO :)

dzieci w przedszkolu,ogród podlany,ja po sniadanku-kawa została to dopijam ..

Zuz Inka-nie,ciśnienie mam oki-mierzyła-110/70...

u nas nie padało i muszę latać z wężem albo kropelkowe nawadnianie załączać ...

Pawimi-......tulę..czekaj na telefon-choc tyle...
a spaceru w takim upale nie zazdroszczę....

Ewunia-gdzie Ty jesteś kochana ?????

reszta mamusiek też cicho siedzi-Weroniczka,Izaulka,Ewusek...........................

Linka- to jesteś tu najmłodsza:))
ja mam 32 lata-skończe w lipcu ,mój mąż ma 39..
powodzenia u lekarza i niech rehabilitacja pomoże ,zeby Mały mógł chodzić...a z Cezarym pewnie masz przeprawe-ADHD to lekko nie jest...moja kuzynka ma syna z ADHD napatrzyłam się...
życzę cierpliwości...
a co do slubu...ja mam slub cywilny a brałam go w białej sukni(no może moja była koloru szampana ) i było hucznie :))))))))wszystko zalezy jak to zorganizujesz :)

Ostatnia edycja:
mama05 Co do Czarka to trafiłam na dobrego psychologa ktory z nami pracuje nie tylko z dzieckiem uczy tez mnie i pokazuje jak ulatwic sobie zyci prostymi sposobami. Naprzykład pokazał mi ze moje dziecko mnie nie słyszy gdy do niego mowie chocbym krzyczala niewiadomo jak to mnie nie slyszy (bylam w szoku ) pokazał mi ze tylko gdy patrze mu w oczy to dociera do niego co mowie i dopiero wtedy zaczol Czarus zemna wspolpracowac mam coraz mniej klopotow z nim martwi mnie tylko to ze ma takie niezgrabne ruchy ze zawsze sobie robi krzywde raz nawet skonczylo sie na zlamaniu reki ale moze i to wkoncu sie zmieni neurolog twierdzi ze przewaznie ADHD przechodzi do 16 roku zycia wiec moze u nas tez tak bedzie wszystko narazie na dobrej drodze :-)

Linka- no to super,ze radzicie sobie z chorobą...
współpraca lekarza z rodzicem jest bardzo ważna-w końcu chodzi o dobro dziecka :)

pranie rozwiesiłam,ide malowac oko i jadę do szkółki roślin...wczoraj bylismy minute po 18.oo i już było zamkniete :baffled:wię dziś znów muszę jechać...no dobra-nie muszę....chcę:-D

Dzień dobry!

Witam nową wielodzietną.
Mamo05 Ty mnie motywujesz... Idę strzelić maseczkę póki młody śpi i walnę płatki kolagenowe pod oczy!
Nie piszę więc teraz wiecej bo jak sie rozpiszę to nie poprawię urody.
Całusy i miłego dnia!!!!

Cześć mamuski!

Musze poczytać co u was bo dużo popisałyście....

My właśnie wróciliśmy z Michałkiem z badania krwi. o 16 ma wizyte u chirurga. Zeby było nam wesoło to spie....a sie lodówka:wściekła/y: jak teraz bez lodówki mamy sobie radzić??? Naprawiać juz nie ma sensu bo stara, więc nowa kupić trzeba:wściekła/y::wściekła/y: Tylko za co???? Znów sie zadłużymy.... Do tego wczoraj byliśmy na wielkich zakupach , przez całą noc lodówka jak się okazało nie chłodziła i całe to jedzenie do śmieci!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Potem coś napisze jak poczytam co u was

Dzień dobry!

Witam nową wielodzietną.
Mamo05 Ty mnie motywujesz... Idę strzelić maseczkę póki młody śpi i walnę płatki kolagenowe pod oczy!
Nie piszę więc teraz wiecej bo jak sie rozpiszę to nie poprawię urody.
Całusy i miłego dnia!!!!

Joaś -BRAWO!!!!!
SUPER kochana!!walnij sobie płatki kolagenowe i maseczkę -od razu bedzie lepsze samopoczucie - :)))
a jak lakier na paznokciach u nóg-trzyma się czerwień?? :))moja sie trzyma :)

Ewunia- ożesz!!!
współczuje wydatków-i zakupy i lodówka.....
jery ,jak sie sypie to na całej linii...
teraz często są w media markcie np.0% na 10 m-cy to może z tego skozystajcie...

tulę Cię kochana mocno!!

helo

ja sie tylko witam,pranie recznikow zrobilam i na dwor nie powiesze bo sie na deszcz tez zbiera
chwastow mam tez calkiem sporo,moze teraz jak popada to wyrwe sobie...

jade zaraz zmienic przychodnie i na jakis szybki dyzur bo musze cerazette sobie wykupic i Dominik idzie zaraz pierwszy dzien do nowego przedszkola bo po przeprowadzce siedzial w domu - nie bylo miejsc. Musialam mu mundurek kupic wiec tez mam wydatki
ewuniaf wspolczuje,mialam to samo na starym,zepsula sie nami tez do smieci duzo poszlo...przeszukaj internet ja zlapalam niezla okazje i darmowa przesylke

maz moj byl od rana Vanesse do szkoly zawiezc i do biura DVLA zmienic adres zamieszkania dowodu rejestracyjnego i wykupic podatek drogowy,wszystko drozeje kuzwa i czynsz nam juz po 2 miesiacach podniesli.....
pawimi :-(:-(
mamo :-Dno to masz co robic
witam nowa kolezanke ja jestem rocznik 84 wiec 27 we wrzesniu stuknie
pa!

reklama
Hej, kochane
ja na chwilkę, u nas nic złego się nie dzieje. Wpadli moi rodzice na parę dni , pogoda upalna więc cały czas na dworze, wieczorami gadanie i tak zleciały dni. znajdę wieczorem chwile to popiszę.
Pozdrawiam!

Witam nowe Mamy:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry