reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam sie wten mrozny wieczór

zimnica jak diabli w kiedy ta zima odpuści ja chce już wiosny:tak::tak:nie odzywałam sie bo nie mam czasu jak teraz chodze na kurs bo jak wracam popołudniu to niewiem w co ręce włożyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jak wszystko dobrze pojdzie to od kwietnia idę do pracy:-):-):-):cool::happy2:boże już niemoge sie doczekać kwietnia co i jak

Mauren

jak samopoczucie na zaparcia iedz dużo kiwi i suszonych śliwek mnie to zawsze pomagało tak mi zalecał lekarz ja w trzeciej ciązy przytyłam najmniej a najwiecej mi zostało bo aż 8 kg w tamta zime zgubiłam nadmiar tłuszczu i teraz znowu na +:wściekła/y::wściekła/y::szok:

LILKA

JEŚLI CHODZI O POLISE TO UMNIE ŻADNE DZIECKO NIEMA I POWIEM SZCZEŻE ŻE NIGDY z mezem sie na tym nie zastanawiali mamy tylko książeczke oszczednościową i co miesiąc wpłacamy tak na czarną godzine żeby było:confused::confused::confused:

zuskus

a ty gdzie sie podziewasz melduj sie co u ciebie

miłego wieczorku życze

reklama
bodzio,

to mnie bardzo pocieszyłaś, bo ja cały czas liczę na to, że w tej ciąży nie przytyję tyle co w poprzednich :tak:;-)
Przedwczoraj się ważyłam u połoznej - 10 kg na plusie, zobaczymy jak będzie dalej ;-)
A śliwki jem i piję też rano wodę, którą na wieczór zalewam śliwki :baffled: Jem activię, muesli, owoce itp., jest lekka poprawa :tak:

A na jaki kurs chodzisz i co to za praca by była ? Będę mocno trzymać kciuki ! :tak::tak:

Gdzie reszta Babeczek ?????

Dzień dobry :-)

Jak spedzacie niedzielę Kochane ?

Wczoraj się dowiedziałam, że moja koleżanka też jest w ciąży z trzecim dzieckiem :tak::-) Miedzy naszymi drugimi pociechami jest kilka miesięcy róznicy i teraz będzie tak samo :-D Ale fajnie :-D

witam babeczki

Mauren

chodze na kurs kucharz + organizacja usług cateringowych czy coś takiego niewiem dokładnie i tam gdzie mamy zajecia praktyczne bedą potrzebować na kuchnie i do obsługi wesel bo jak jest sezon na imprezy to niemają pełnej obstawy:nerd::baffled::happy2:tak że światełko w tunelu jest na prace:tak::tak::tak:ale bymbyła szcześliwa jak by to wypaliło:-):-D a co tdo dzieci to coraz więcej małżeństw ma po trójce dzieci ja dzisiaj wydałam ciuszki bo siostry koleżanka też jest z trzecim w ciąży a umnie warsztat zamkniety:tak::tak::-D:-D:-)i pozbywam sie zbednych rzeczy gratulacje dla koleżanki

agdzie reszta babeczek chyba nie zamarzły

bodzio,

to super z tą pracą i fajne zajęcie, na pewno nie nudne :tak:;-)
Co do ubranek - to ja powydawałam po Amelce dosłownie wszystko, część tutaj koleżankom, a część zawiozłam do Pl mojej przyszywanej kuzynce i.. zostałam teraz sama bez niczego, bo ubranka poszły dalej w swiat :-D:-D
Akurat finansowo teraz stoimy bardzo średnio bym powiedziała :baffled: i miałam cichą nadzieję, ze cosik kolezanki zbiorą po swoich pociechach.. ale niestety sie nie zapowiada, ech..

Hej dziewczynki!
Ja nadal ciesze sie cisza i mezem:-p choc starszaki chyba Macka podbuntowali bo strasznie nam przeszkadza i pilnuje zebysmy mu konkurencji nie zrobili;-)

Co do ubranek i innych akcesoriow dzidziusiowych to moje kraza po rodzinie, ale jakby co to alert i wszystko mam spowrotem:tak:

Pozdrawiam:-)

Dzień dobry :-)

zuskus,

o rany :-D Podziwiam Cię, ja nie wiem jak z trójką dam radę, a ty myślisz o czwartm :zawstydzona/y:
Obawiam się też o kwestie finansowe niestety :-(

reklama
dobry wieczór

mróz jak diabli dzisiaj było -21rano to normalnie chciałam zamarznąć :tak::szok::szok: M wdomu siedzi bo mrozy i do piątku ma wolne :cool::cool: dzisiaj byłam z Błażejkiem u dentysty był bardzo dzielny nawet nie zapłakał :-):-):-) męczył sie od rana a wielebny tatuś zamiast go wsiąść do dentysty to czekał na mnie aż wróce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo niewiedział co ma robić co za osioł:szok::szok::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry