• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Mama o tym deszczu to już mi sie gadać nie chce.... U nas lało od wczorajszego popoludnia do teraz. Pare minut temu przestało (choć pewnie tylko na moment)... Na parkingu mamy powódź. M miał problem żeby do auta dojsc:szok: masakra jakas.....
Upiekłam ciacho z wiśniami!!! I teraz sie pilnuje zeby go nie pozrec:-D
No nic lece ogarnąc domek bo niedługo goscie przyjadą!!!

Buziaki dla wszystkich!!!

reklama
Witam
Ewunia ty mi zazdrościsz tych porządków a ja ci jeszcze bardziej tego wypadu nad wodę :-D
Mama to ja się na chama wciskam na te paste na śniadanko.Slinka mi już kapie na klawiaturę ;-)

U nas oprócz tej 20 minutowej nawałnicy jest spokój a śladu na chodnikach żadnego ze padało.Tak po deszczu szybko wszystko wyparowało że szok!!! tylko ślady z błotka zostały.

ewunia NO no alż ci kolega mega nie spodziankę zrobił.
Ja dziś nic konkretnego nie mam w palnach.Tylko z mężem do marktu pojade uzupełnic lodówkę.I musi on dokupić w Obi wylewke bo brakło.Kurcze zawsze coś nie tak idzie z tą budową.Niby to mały domeczek(altanka) na działce a pochłania tyle materjału że szok:szok: i trwa to już drugi miesiąc :wściekła/y: a ja myslałam że pokoik dziewczynek już będzie gotowy by móc łóżeczko wstawić.Ech
Na szczęście to już końcówka i nic się już nie będzie przeciągać.

Ewunia- przyjemności na wizycie ;))) ale bedzie opowieści :))
no i smacznego ciacha ;)

Magda juz Ci nakrywam do stołu :) jeszcze troche pasty zostało..zrobiłam ze szczypiorkiem i koperkiem..a chlebuś świeży z masłem to pożarłam 4 kromki! :)ależ to smakowite ;)
powodzenia w zakończeniu remontu-&&&&&

a czy któraś z Was słyszała jaka pogoda ma być w sierpniu???? takie ma byćcałe lato czy może sierpień bedzie łaskawszy???

w wiadomościach podali ,ze w USA 22 zmarły z powodu upałów...

witajcie ja tylko przelotem
czasu brakkkk kładą nam kafelki wiec wczoraj np pól dnia siedziałam u znajomych a teraz lecę do mamy choć pogoda pod zdechłym azorem wrrrrr
umowe dostałam zlecenie na lipiec i sierpień wiec i tak mi to nic nie daje wrrr ale choc zarobię sobie w pracy staram się nie przemęczać

Agatulka witaj...szybkiego zakończenia remontu życzę :tak:
no i z umową nieciekawie..ale może od września dostaniesz..tego życzę .no i nie przemęczaj się..

ja biore się za odkurzaie...dopiero:sorry2:cos nie mam dzis weny na porządki:no:pogoda:dry::dry:

Witajcie z rana

mama - nie za bardzo jest o czym pisać, tzn. jest jedno o czym na razie pisać nie będę.... jak poznam konkrety to się pochwalę (w przyszłym tyg.),

magda - ha! sama sobie wkleiłam drugi suwaczek, tylko ze zdjęciem nie dałam rady, bo mi je ciągle wpasowywało koło zdjęcia Alinki, ale już postęp jest (nie taka do końca jam blondynka hihi),

Wszystkim życzę miłego dnia!

Magda juz Ci nakrywam do stołu :) jeszcze troche pasty zostało..zrobiłam ze szczypiorkiem i koperkiem..a chlebuś świeży z masłem to pożarłam 4 kromki! :)ależ to smakowite ;)
powodzenia w zakończeniu remontu-&&&&&

a czy któraś z Was słyszała jaka pogoda ma być w sierpniu???? takie ma byćcałe lato czy może sierpień bedzie łaskawszy???

w wiadomościach podali ,ze w USA 22 zmarły z powodu upałów...
Mama no to z tym chlebkiem żeś podwójną dawkę slinotoku mi sprawiłą hahahaha
A co do pogody na sierpień słyszałam że mają być upały.Ale ile w tym prawdy to nie wiem.Wiem że lipiec to najmokrzejszy (ale dziwaczne słowo :-D) miesiąc w roku wiec sierpień będzie lepszy.

Ja się opycham winogronem a synek daje do wiwatu

Hurraaaa!!
mamy płot!!!

no w końcu gościu przywiózł:-):-)miał przywieść we wtorek,ale...terminy..przez deszcze miał obsuwę w dostawach i dziś w końcu przyjechał:tak:

cały płot ma śliczny cedrowy kolor-taki jak myślałam,ze wyjdzie taki wyszedł:tak::tak:
jestem zadooowooolona:-D:-D
żeby teraz przestało padać to będzie można go montować na ogrodzenie:-p

no i zapomniałam się pochwalić-moje dzieci jeżdżą na 2 kołach:tak::tak:Zuza na 16 calowych więc całkiem spory rower a Domino na mniejszym..ale śmigają równo:tak:;-)to zasługa Toma bo biegał za Nimi jak ja w pracy byłam.Zuza nauczyła się w tamtym tygodniu a Domi w poniedziałek ..

trzeba się zaraz brać za obiad:confused2:a chce mi sięęęęę
a227.gif

Katrina- &&&&&&&&&&&&& za powodzenie sprawy ;)

Magda- jak masz jajka i śmietanę lub majonez to zrób sobie taką pastę
c013.gif

no i mam nadzieje,ze się sierpień popisze słonkiem bo lipa jakaś..;/

reklama
Hej u nas licho,byłam z chłopcami u lekarza bo obaj kaszlący i zasmarkani i oczywiście dostali antybiotyk :no: Pogoda pod psem jak u większości eh

Pawimi śliczny ten Twój kucharzyk ;-)
Ewunia poproszę kawałeczek ciasta akurat piję kawkę to się przyda :-D Udanej wizyty!
Magda dobrze by było gdyby chociaż sierpień był ciepły bo dzieci wcale nie odczują że mają wakacje.Współczuję remontu.
Katrina a cóż to za zmiany się szykują? Trzymam kciuki żeby się udało
Agatulka nie przemęczaj się a z pracą moze się ułoży we wrześniu.
Mama dobrze że to tylko jednodniowe opóźnienie z płotem.
Właśnie doczytałam że już macie,świetnie ze jest taki jak chcialaś.
Gratki dla dzieciaków za jazdę na dwóch kółkach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry