reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam
Moja młodsza taka uparta a ma juz prawie 6lat.Oj mamy z nia nie latwo ;-)
Moje pany jeszcze spia a ja wcinam serki waniliowe bo ma wielka na nie chęć.Mojej tesciowej siostra pracuje w naszej łódzkiej mleczarni to mi załatwia nabiał po kosztach ;-)

A teraz wam pokaże nasz domek(jeszcze surowy)ale jest

A tu moje panny jak widzicie nie trzeba basenu na działce mieć,wystarczy zraszacz:-D

reklama
Sempe- ;((((((

przykro mi bardzo-mega sił życzę!
kurka siwa no!!

Magda- światnie,że udało Wam się ten domek postawić ;)
no i faktycznie-bedzie mozna w nim nocowac ;)
a dziewczyny mają ubaw -widać ,że radocha ;)
a ostatnie zdjęcie super-słodka minka..oczęta ...i kamień!!:)-tak jakby mówiła-chcesz dostac ??
c005.gif

Ostatnia edycja:
sempe zycze ci aby wszystko sie ułożyło

magda śliczna córeczka mówisz diabełek mały

katrina wiesz co szpital to inny obyczaj, ale napewno sie poprawiło, w tym roku weszły nowe przepisy w sprawie porodu i ma być łatwiej dla rodzącej, miałam cesarke teraz więc o samym porodzie sn nie opowiem jak jest tutaj ale generalnie chyba kobiety mniej narzekają, ja osobiście byłam zadowolona z opieki medycznej i po porodowej

a u mnie kolejna noc pozytywna:)

Michałek grzeczniutki na razie:-)

Witam i ja

Mama fajny domek,otoczenie też :happy: Trzymam kciuki za... (wiesz za co)
Sempe oby wszystko Ci się ułożyło
Magda śliczne te Twoje panny a na ostatnim zdjęciu mina jak u aniołka wyszła
Cokies fajnie że nocka pozytywna,Michałek grzeczniutki.Ja też nie narzekam na swoje pobyty w szpitalu po porodzie.

A to moja Majka "w kucykach"
DSCN4689.JPG

Cokies- cudnie,że Michaś taki grzeczniutki-ucałuj w piętki:)))

Justyna- dzięki za && :)
no i za komplementa;-):-)
a Maja -słodziak w tych kitulkach:))

Katrina-wzajemnie ;)

Magda:-p:-D:-D:-D

kochane na 17.00 bedzie moja siostra z rodzinką więc jakbym juz nie wleciała dzis to zyczę Wam udanego ,słonecznego wekendu i do napisania w poniedziałek...

dostałam dziś sms'ka ze szkoły Zuzy ,że w czwartek mamy o 18.00 zebranie dotyczące klasy I-szej :)

Dziewczyny
chcę się z Wami podzielic świetna wiadomością. Dzisiaj byłam u siebie w szkole i dowiedziałam się, że mam pracę w tym roku :-D:-D. !5 pażdziernika wracam z urlopu zdrowotnego i do pracy!! Mam cały etat !!! Hurrrą !!! Jestem taka podekscytowana , że już zaczęłam obmyślać co będę robić z młodzieżą. Przed przerwą zaczęłam ścisłą współpracę z PAH-em i bardzo mi tego brakowało. Zrobiłam parę kursów i szkoleń zw. z wolontariatem, globalizmem itd. i prowadziłam w Zgorzelcu kilka akcji edukacyjno-finansowych. Dzisiaj właśnie w szkole odebrałam podziękowania od p. Janki Ochojskiej za czynny udział w odbudowywaniu gimnazjum w Afganistanie. :-) . Takie działania ,szkolenie i uczenie o problemach świata poparte konkretnym działaniem to jest to, co dla mnie ma w całej mojej pracy najwiekszy sens i najlepszy wymiar :tak:. Owszem matura jest ważna ale można dużo wiedzieć i być maszyna bezduszną. no dobra bo juz się nakręcam :-D

Joaś - przytulam cię
Sempe, Maureen- ściskam Was ciepło dziewczyny

reklama
Izulka FANTASTYCZNIE
Nawet nie wiedziałam że ty taka obyta w wolontariacie.Bardzo podziwiam takich ludzi z zapałem do tego.
Poznaję tutaj coraz bardziej fascynujące osóbki
k035.gif

Do góry