reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

jestem ze śniadankiem...ja mam monotematyczne od kilku dni-czyli bułki z masłem i miodem-chyba na jesień mój organizm tak się miodu dopomina bo w inne pory roku na miód nie patrzę-a mam teraz taki pyszny-lejący;))

Weroniczka no wiem jak to z tym zalataniem...jak już uszyjesz dla Małgosi to pochwal się ;)
a Joaś jakiś czas temu pisała mi ,że już nie karmi piersią i ,że trochę odzyskała wolność..

Sempe no,no..-witam super babkę
c005.gif

fajnie,że się chłopiec tak o Tobie wypowiada -
c006.gif
urosłaś co ?? :))))to na pewno jest bardzo miłe;)
ano i mam nadzieje,że prezenty dotrą do chłopaków...

Pawimi-witam i miłej reszty dnia.

Wisieńka- jak tam u Ciebie??

Izulka najważniejsze,że czujesz się pewnie z kółkiem-w końcu sie uda...jesteśmy z Tobą i nadal trzymam &&&& !

babki co u Was???
pozdrawiam i smacznego śniadanka jedzącym;)

reklama
Witam laseczki,jak samopoczucie?Izulka najważniejsze,ze testy zdane,jestem tego samego zdania co mama,ze w koncu się uda3mam kciuki kochana.Ja równiez juz po śniadanku u mnie bułeczka z pomidorkiem i ogórkiem,Miłego dnia dziewczyny

Hej,
jak wczoraj byłam w Jeleniej słońce prażyło jak na plaży ! A dzisiaj od rana trąbią w radio , że w Karkonoszach właśnie pierwszy snieg tego roku!!!
U nas pochłodniało zaraz mamy + 5 stopni:((( Jak jak nie cierpię tych szarości, zimna :((( Zaraz doły, smutki...
do pracy wracam 18 .10 zobaczymy jak to będzie po 2 latach przerwy... Zmiany zmiany. Trochę mam nerwa ale cieszę się, że oderwę się od kochanych ;-)dzieci. Bardzo mi tego potrzeba. Bo czasami to mam dosyć towarzystwa Hanki i starszaków ...

I jeszcze zdjęcia z naszego poprzedniego weekendu w Karkonoszach. Przespacerowalismy sie na Szrenicę i do Vouseckiej Boudy. Pogoda była letnia i tłumy ludzi jak na Marszałkowskiej :(.

Załączniki

• IMGP3119 (Kopiowanie).jpg
    IMGP3119 (Kopiowanie).jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 82
  • IMGP3125 [800x600].jpg
    IMGP3125 [800x600].jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 76
  • IMGP3141 [800x600].jpg
    IMGP3141 [800x600].jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 80
  • IMGP3153 [800x600].jpg
    IMGP3153 [800x600].jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 81
  • IMGP3156.jpg
    IMGP3156.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 88
  • IMGP3161 [800x600].jpg
    IMGP3161 [800x600].jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 86
  • IMGP3170 [800x600].jpg
    IMGP3170 [800x600].jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 81
Witajcie. Ja dziś sprzątam mieszkanie. Nie wiem po co robię takie porządki jakby mi goście w niedziele mieli szafy sprawdzac, no ale z moją tesciową to całkiem mozliwe:-D Pogoda się zepsuła i nie poszłyśmy na poranny spacerek bo gwizda i zarzuca deszczem. Milusia ma teraz pierwszą drzemke to zrobiłam sobie chwilę relaksu przy ricore:-D Od wczoraj je jakby więcej. Może dziś będą juz jakieś wyniki. Może bo wożą te materiały do wro do laboratorium i moga byc i w poniedziałek.
Izulka ale świetna pogoda mimo, ze październik no i pewnie dlatego takie pielgrzymki. Zdjecia świetne i faktycznie Hani minki nieziemskie. No a po za tym czekam z utęsknieniem na takie kucyki u Milusi. Bo na razie hmmm:-D

Wczoraj poszłam na całość i obciełam włosy . Miałam do połowy pleców. Pol wywalił oczy jak wrócił do domu bo nic nie wiedział. Ale wywalił tez jęzow czyli oki
n015.gif
. Nie miałam już cierpliwości do tych włosiskow. Po ciązy tak wypadały, ze co rano sprawdzałam czy nie mam łysych placków:-D Poszłam do fryzjerki a , ze miała właśnie 45 minut przerwy a Mila spała to mówi do mnie " może teraz" no iiiiiiiiiiii stało się:-D:-D:-D

mama dzieki za super emotki
k020.gif
. Zalatana jestem przed chrzcinami. Bo i zakupy musze zrobić i poszykowac jedzonko. No i nieszczęsne prasowanko.
Izulka ja tez zdałam za drugim razem. pierwsze koty za płoty. Na pewno teraz się :-)uda
Weroniczko czekamy na zdjęcie sukieneczki Małgosi. masz skarby nie ręce dziewczyno takie śliczności produkujesz
Agabeta zawsze najważniejsze, ze zdrowy dzidziuś. Dziewczyny u ciebie po prostu rządzą. No tatuś musi być przerazony bo jak ruszycie razem na zakupy:-DMój Pol się śmieje, ze niedługo trzeba będzie 2* fryzjer, 2* kosmetyczka, 2* sukienka, 2* szpilki:-D:-D:-D:-D:-D:-DGratulacje kochana
Sempe Najlepsze zyczenia dla Rafałka. Wczoraj nie było mnie więc przepraszam, ze spóźnione. Pyszności nagotowałas to mieliście wspaniałam ucztę:-) A z tymi przesyłkami nie wychodzi w najwazniejszym momencie. U nas tak było z torbą do szkoły:angry:
Pozdrawiam wszystkie jesiennie
s020.gif
i pokazuję moją nową fryzurkę w jakości komórkowej:-D:-D

Załączniki

• 20111006378.jpg
    20111006378.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 92
No proszę jaka sliczna dziewczyna :-) z tej naszej Wisienki :-)

Witam piątkowo.
Dziś dzień jak codzień czyli mam podopieczną do 16. O 17 za to wyjeżdżam z dziećmi na wieś bo mąż ma szkołę w weekend i nudzilibyśmy się tutaj.

Zmykam pakować rzeczy na wyjazd i robić obiadek. Dziś placki ziemniaczane :-) Dawno nie robiłam i tak jakoś wczoraj naszła mnie na nie ochota.

dzien dobry - sle slonce i dziele sie ciepelkiem, dzis 28 st wiec wystarczy dla wszystkich! Ja teraz jade do szkoly z dziecmi i prosto do biura bo mam spotkanie i wychodze dzis zaraz po lunchu. Szkoda takiego upalnego dnia przesiedziec w pracy zwlaszcza ze piatek czyli juz prawie weekend a poza tym to pewnie jeden z ostatnich taki cieply dzien.
Milego popoludnia zycze!

Weroniczka :)) ja w środę miałam placki ziemniaczane zrobione przez męża :)
przyjemnego wypadu na wieś .

Wisieńka ja już chwaliłam ,ale raz jeszcze napiszę ,że ślicznie ,kobieco i seksownie wyglądasz ;))
również pozdrawiam jesiennie..

Pawimi-leć po chłopców...i przyjemnego ciepłego dnia;) u nas wczoraj był ostatni ciepły -od dziś coraz zimniej ma być i deszczowo i niestety wietrznie....;/

dziś na 17 mamy to ognisko integracyjne u Zuzy w szkole i nie wiem czy pójdziemy--zobacze jaka bedzie pogoda,póki co jest oki...

reklama
Hejka
Zajrzałam do was, dawno nie pisałam:-)
Wisienka :szok: ile ty masz lat? sorry za takie pytanie ale nie nadrobilam wsio wiec jak pisalas to przepraszam... :*
mama05 jak tam staranka? ja ciagle trzymam &&& :*
pawimi pozazdroscic tych upalów u was ;P u nas dzis ledwo 12 stopni ;]

U nas oki, jakos leci, daniel jest na antybiotyku :-( no ale juz z nim coraz lepiej....
Jakos tak zaglądam ale nie daje rady wszystkiego nadrobic... wybaczycie?

Do góry