mama05
prrrryy szaaaalona :))
jestem ze śniadankiem...ja mam monotematyczne od kilku dni-czyli bułki z masłem i miodem-chyba na jesień mój organizm tak się miodu dopomina bo w inne pory roku na miód nie patrzę-a mam teraz taki pyszny-lejący
)
Weroniczka no wiem jak to z tym zalataniem...jak już uszyjesz dla Małgosi to pochwal się
a Joaś jakiś czas temu pisała mi ,że już nie karmi piersią i ,że trochę odzyskała wolność..
Sempe no,no..-witam super babkę
fajnie,że się chłopiec tak o Tobie wypowiada -
urosłaś co ??
)))to na pewno jest bardzo miłe
ano i mam nadzieje,że prezenty dotrą do chłopaków...
Pawimi-witam i miłej reszty dnia.
Wisieńka- jak tam u Ciebie??
Izulka najważniejsze,że czujesz się pewnie z kółkiem-w końcu sie uda...jesteśmy z Tobą i nadal trzymam &&&& !
babki co u Was???
pozdrawiam i smacznego śniadanka jedzącym
Weroniczka no wiem jak to z tym zalataniem...jak już uszyjesz dla Małgosi to pochwal się
a Joaś jakiś czas temu pisała mi ,że już nie karmi piersią i ,że trochę odzyskała wolność..
Sempe no,no..-witam super babkę
fajnie,że się chłopiec tak o Tobie wypowiada -
ano i mam nadzieje,że prezenty dotrą do chłopaków...
Pawimi-witam i miłej reszty dnia.
Wisieńka- jak tam u Ciebie??
Izulka najważniejsze,że czujesz się pewnie z kółkiem-w końcu sie uda...jesteśmy z Tobą i nadal trzymam &&&& !
babki co u Was???
pozdrawiam i smacznego śniadanka jedzącym
Pogoda się zepsuła i nie poszłyśmy na poranny spacerek bo gwizda i zarzuca deszczem. Milusia ma teraz pierwszą drzemke to zrobiłam sobie chwilę relaksu przy ricore

ile ty masz lat? sorry za takie pytanie ale nie nadrobilam wsio wiec jak pisalas to przepraszam... :*