Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po 2,5 roku przerwy. Jestem podekscytowana właściwie najbardziej ciekawi mnie jaką młodzież dostałam w klasach. Już pomysły kołaczą się po łepetynie co jak takiego z nimi zrobię. Potem rozbijam sie o ściane niechęci i tumiwisizmu i skrzydła podcięte ...:-). niekiedy jak tak"podniecam"
sie na lekcji i przeżywam temat a oni patrzą dziwnym wzrokiem to czasem myśl przeleci przez głowę czy ze mna jest coś nie tak czy z nimi...
. Wiem, że zaraz zaczynam wolontariat organizować bo Polska Akcja Humanitarna zasypuje propozycjami. Wszystko gotowe tylko brać. Materiały, gotowe scenariusze zajęć, lekcji - szkoda , że mało ludzi korzysta z tego. A korzyść byłaby ogromna
. Cieszę się na to bo wiecie doszłam do tego, że gadanie na lekcji można w buty włożyć lub gdzieś indziej;-) jeżeli nie poprze się tego sensownym działaniem i wymiernym efektem. I to, że już parę fajnych akcji zrobiliśmy z PAhem i młodzi zobaczyli na oczy ile jest problemów prawdziwych na świecie a ile mogą pomóc - to jest najfajniejsze w byciu belfrem