• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

my mamy własne mieszkanie mąż kupił gdy jeszcze chodziliśmy ze sobą wiem kredyt mamy jeszcze na 20 lat ale tu u nas w miejscowaści jest tak że za kredyt płacimy 500zł i wynajęcie mieszkania też kosztuje 500 zł bez opłat więc na to sobo wyjdzie a swoje to zawsze swoje

reklama
Lilka niestety tak jest i dlatego nie pakujemy się na razie w kredyty bo nie chcemy tak później żyć.Na razie nie jest nam źle wiadomo że nie ma się tej prywatności że nie możesz sobie zrobić co chcesz chodzi mi bardziej o prace na dworze bo tu na swoim piętrze robimy co chcemy malujemy meblujemy co chcemy i jak chcemy :-)
A może nam się uda odłożyć albo na budowę albo na dom.Chociaż wolała bym dom a ten akurat jest z 2008 i jest umeblowany :-) tylko kasy na niego brak ech to życie :-(

Asia no pewnie że lepiej mieć swoje bo na jedno wychodzi

Ja juz jem placuszki. maciek wrócił ze szkoły to nasmazyłam jedną partię. Mila pospała na tyle długo, ze jeszcze zdązyłam okna od wschodu umyć:tak: Teraz czekam na Pola i idziemy z Milą na basen , rozrywkowo i rehabilitacyjnie.
Lilka no tak nie zawsze jest kolorowo. ja z rodzicami mogłabym mieszkać , oczywiście nie w mieszkaniu ale w domu z osobnym wejściem ale z teściami to podziekuję.
Weronika no sa plusy i minusy a jak nie jest źle to warto przemyśleć
majqa no tak sprzatanie dużego domu to niezłe wyzwanie z 3 dzieci.
My mieszakmy sami, najpierw wynajmowaliśmy a od roku w własnym m, ciasne ale własne 67 m 3 pokoje. Planujemy zamienic na dom ale za 7 lat dopiero:-)

ja również mieszkam sama-bez rodziców-mieszkają na Pomorzu-200km od nas
i bez teściów-nie żyją.
mamy dom 100m więc szału nie ma,ale nam starczy.
i ogród 400m bo mieszkam w bliźniaku:)

rate kredytu mamy 1100-1200 zależy jak franuś stoi;)

mam na gazie pieczarkową..jeszcze trochę i bedziemy jeść;))
tyle,że kupiłam tez groszek ptysiowy bo miała być zupa krem a tu blender siadł:(

Wisieńka miłego moczenia doopki:)

Majqa- wow ,to Ty masz co sprzątać...co ogrzać i wogóle..

kobietki a co kupujecie swoim mężczyznom na swietabo ja nie mam zielonego pojęcia co kupić

to jest moj coroczny problem,bo moj maz to taki dzieciak duzy i pod choinka lubi znajdowac zabawki :-D
kiedys kupilam mu duze auto sterowane,potem tor wyscigowy taki duzy,w tamtym roku wspolnie kupilismy x boxa kinekta i w tym roku to ja nie wiem co jeszcze mu moge kupic,bo wymarzonego helikopterka juz sobie sam kupil...chyba udam sie do sex shopu i jakies zabawki mu kupie :-D:-D:-D a na powaznie to wstepnie kupuje mu karnet na basen i silownie,bo chce chodzic a dzisiaj weszlismy na moj karnet
takze chetnie poczytam co wy kupicie,moze mnie natchniecie

dzieci juz w domu ide spaghetti robic
zanim wyjechalam po dzieci przyszedl po Milene kolega z jej klasy :szok: wogole to co widzielismy z K. jak nasza Mila zaczepia chlopakow i to ZNACZNIE starszych od niej to sie boimy co to moze byc za pare latek....:szok::szok::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry