• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Witam porannie.
Pol wstawał do szkoły i obudził Milę i oczywiście nie mogła juz zasnąć a zmęczona i marudna jest jak pieron:wściekła/y:jak nie zaśnie to czeka nas cięzki dzień. Na razie marudzi pod karuzelka....:tak: a teraz już u mnie na kolanach:-D Przez okno zagląda słoneczko, mam posprzątane więc tylko obiad do ugotowania muszę wymyśleć.
wiktoria na pewno dojdzie.Sliczności produkujesz:tak:

witajcie kochane...mnie choroba rozkłada...w głowie halny,plecy połamane..masakra-a ja tak rzadko choruję ,że nawet leków żadnych nie mam;/

Wiktoria dołóż ta bransoletkę do mojego zamówienia;)) ona jest na gumce?? dla dziecka sie nada ???

kochane nie popiszę idę się połozyć..
a dzis na 17 do pracy ,nie wiem jak dam radę;/;/

wczoraj jeszcze podziałaliśmy ,ale już dziś nie da rady więc trzymajcie &&&,żeby te 3 razy wystarczyły....

reklama
witajcie kochane...mnie choroba rozkłada...w głowie halny,plecy połamane..masakra-a ja tak rzadko choruję ,że nawet leków żadnych nie mam;/

Wiktoria dołóż ta bransoletkę do mojego zamówienia;)) ona jest na gumce?? dla dziecka sie nada ???

kochane nie popiszę idę się połozyć..
a dzis na 17 do pracy ,nie wiem jak dam radę;/;/

wczoraj jeszcze podziałaliśmy ,ale już dziś nie da rady więc trzymajcie &&&,żeby te 3 razy wystarczyły....
Tak kochana ona jest na gumce bardzo fajna.A czy ale dziecka się nada no myślę że tak.Mierzyłam teraz na rączkach Martynki i Kamilka czy nie będzie spadać ale nie spada ładnie wygląda na ręce.Czyli dołożyć do twojego zamówienia już się robi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry