reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Dziewczyny Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku Wam wszystkim zycze...

Duzo zdrowka chorowitkom, ukojenia dla udreczonych problemami serduszek, wielu pozytywnych rozwiazan tych wszystkich klopotow z ktorymi sie zmagalyscie w tym odchodzacym juz roku i przede wszytkim odpoczynku - odpoczynku zarowno fizycznego jak i psychicznego abyscie mialy kochane czas usiasc i cieszyc sie Waszymi wspanialymi rodzinami. Do uslyszenia w nowym 2012 roku!!!

reklama
właśnie wrócilismy od znajomych-było zaj....iście :))))
ale dzieci zmęczone już no i Bono w domku-nie chcę ,żeby się bał..

ściskam raz jeszcze kochane ;)
k035.gif
k050.gif
:)))

Witajcie :)

Mam nadzieję, że już częściej zaglądnę do Was.
Z piątku na sobotę nocowały u nas dzieciaczki szwagierki i podziw dla wszystkich pięciokrotnych mam ;) Jest ciężko ale nawet daliśmy radę

Dostałam @ po prawie 3-ch m-cach przerwy

Majqa witaj i masz rację-wlatuj częściej ;))
uściska dla 5 latki:)))))
no i "fajnie",że w końcu @ sie pokazała...

ja mam dziś 15d.c. więc jeszcze troche czekania i wiary ,że może do mnie @ nie przyjdzie.......

mama - dzięki za życzenia, zaraz córci przekażę :tak: a co do Twojej @ to mam nadzieję, że nie przyjdzie. A nie chcesz spróbować raz jeszcze z pomocą lekarza? Zdaję sobie sprawę jak musi Ci być ciężko. Ale w końcu mamy nowy rok i nowe nadzieje :* A co do mojej @ to cieszę się, że przyszła :zawstydzona/y:. Piszesz, że impreza się udała a byliście z dziećmi?

Ostatnia edycja:
Majqa tak z dziećmi bylismy u znajomych którzy mają 3 synków i jeszcze jedni wlecieli z chłopcem w wieku Zuzy -więc dzieci 6 a dorosłych 13 ;))
spotkanie było super udane ;))
ale przed 24 wracalismy do domu bo psiak przecież nie może być sam w takie hałasy
c022.gif

nie wiem czy jest sens iść do gina-cóz on mi nowego powie....@ nadal trwają po 2 dni więc nic się nie zmieniło.....może pójdę na wiosnę..
jest mi ciężko
c020.gif
c020.gif
ale obiecałam sobie ,że nie będę biadolić-wiesz....że niby silna jestem..
d045.gif
...............

Witajcie!
Melduje sie ze żyje.
Mama ja i tak cie podziwiam za ten twój spokój:). A słyszałaś o Naprotechnologi. W Białymstoku jest wspaniała klinika pomagają wielu parom. Wiem ze ze śląska i z nad pomorza tam przyjeżdżają . Nie wiem na czym u ciebie problem polega ale czasem warto czegoś innego spróbować:)

witajcie z rana;)
ja po śniadanku,dzieci porozwożone,pranie sie pierze,zaraz sie biorę za odkurzanie..

Azile-tak słyszałam o tym i czytałam...wiesz ja obserwuję swój organizm cały czas...sprawdzam sluz,szyjkę i mierzę tempkę...
ale nie wiem czy to co ś da bo gin powiedział mi jak robił usg już 2 lata temu,że gdybym była na fotelu i miała parawan,że nie widac by było twarzy i On miałby mi zrobic usg i ocenić to powiedziałby ,że bada kobiete przed menopauzą !!!!
taki mam stan w środku-więc myślę ,że u mnie to walka z wiatrakami na co wskazuję te 2 lata-24 miesiące walki bez efektu;/
a Ty kochana niedługo na połówkowe śmigasz-dziś połowa ciąży Ci wybiła;)

pozdrawiam i tradycyjnie życze smacznej kawusi:)

Witajcie!!
Ja sie lenie przed kompem. M siedzi w domu i jakiś taki marudny. Wiadomo chory facet w domu to i marudny:)

Mama ja wierze że cuda się zdarzają:). A co do naprotechnologi to tam widziałam kobiety po 40 którym nie dawano szans a są w ciąży:)

reklama
Witajcie w Nowym Roku!!!
Wszystkiego co najlepsze! A przede wszystkim ZDROWIA i ogromnych pokładów Miłości i cierpliwości!!!!

Mamo05 moja kochana, Azile ma racje z tą kliniką. To nie chodzi o obserwację cyklu. Moja koleżanka się poddała w tradycyjnej walce, zdecydowała sie na Naprotechnologię w Białymstoku. Póki co okazało się, że ma jakieś bakterie, które na bank nie pomagają w zajściu w ciążę. Miała kilkakrotnie pobieraną krew, robione posiewy. Dobrano jej i jej mężowi antybiotyk. To niesamowite co tam robią. Wyobraź sobie że największy "szyszki" profesorowie z Warszawy nie wiedzieli o takich badaniach. Czasami się dziwię mojej Ewie jak bardzo jest wytrwała i cierpliwa w dążeniu do maleństwa. W dodatku z tego co wiem, to jest na NFZ. I w dodatku to jest drugi biegun względem in vitro. O dziwi obie metody mają korzenie w moim rodzinnym Białymstoku :-)
Azile, piękne 20 tygodni masz. GARTULUJĘ!!!!
Majqa1 - ja obecnie tez w oczekiwaniu na @ i pyanie: przyjdzie, nie przyjdzie, przyjdzie, nie przyjdzie. Tobie gratuluję, ze jest tak jak chciałaś.
Wszystkim dziewczynom imprezowiczkom zazdroszczę imprezki. U mnie domowo, nawet szampana nie było. Nie żeby nie było w domu. Był, a w zasadzie jest. Najprawdziwszy. Tylko mój M powiedział, że odpalimy jak z szóstym w ciąży będę. Więc moje hasło na ewentualne maleństwo - zapamiętajcie: otwieramy szampana!
Dzisiaj, po ponad 3 tygodniach jestem tylko z jednym dzieckiem w domu. Niestety z wyjcem, bo wszystko go swędzi. I drze się: mammmaaaaa, mmaaaaaaammmmmmmaaaaaa...
Dobra, uciekam, bo właśnie rozpoczął koncert ;-)

Do góry