Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Joaś sił z wyjcem ci życzę Czekam na hasło "otwieramy szampana";-)
Dzięki za gratulacje. Usg połówkowe to ja juz miałam w 18 tygodniu i tu nic sie chyba nie zmieni.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!!
My jeszcze od SZylwestra mamy gości, więc nie bardzo mam jak zaglądać, ale niebawem sie poprawię...
Azile - ja za 2 dni zaczynam 20-sty tydz. i akurat w środę wypada mi USG (pierwsze!!!!), więc juz sie nie mogę doczekać.
Joaś - to Ty kurcze rówieśniczka... nie ma to jak okraglutkie lata, ja to postanowiłam uczcić najlepciejszym z prezentów, tylko niestety urodze go sobie z miesięcznym opóźnieniem.. hihi.
Witajcie Joas ja ci tej piatki zazdroszcze i mam nadzieje, za trojeczke bo przez ta metryke cholerną i 3cc to niestety będzie finał, chyba, ze adopcja potem, czego nie wykluczamy. no ale to jesli portferl pozwoliI czekam na hasło, swoją drogą musze znaleźć swoje mama ciesze sie, ze imprezka udana katrinka a moje cyce wyglądały przez całą ciążę tak samo a miałam nadzieje na jakiś rozrost
Brzuch zato mi się poswiętach rozrósł i 2 kg więcej mam, chyba tylko w barbrzuchu. Znów wyglądam jak cięzarna aziledzo podobają mi się twoje cudeńka
U nas ząbkowanie. Sylwester koszmar, pobudki całą noc co 20 minut i rezultat taki, ze wczoraj padłam o 6. Pol jeszcze na urlopie to go wykorzystuję w dzien bo w nocy to on się po prsotu nie budzi