azile29
Czerwcowa mama'08
Jestem!!
Mam chwilkę dla was. Wiadomo jak mąż w domu to nie ma czasu na przyjemności. Dziś czuje sie mega ociężała. Brzuszek nie duży ale jakoś tak strasznie ciężko.
Stjarna- witaj u nas. napisz coś więcej o sobie. Który tydzień ciąży w jakim wieku masz dzieci. I nie martw się , ze to 3 dziecko. Na pewno będzie wspaniale

Mam chwilkę dla was. Wiadomo jak mąż w domu to nie ma czasu na przyjemności. Dziś czuje sie mega ociężała. Brzuszek nie duży ale jakoś tak strasznie ciężko.
Stjarna- witaj u nas. napisz coś więcej o sobie. Który tydzień ciąży w jakim wieku masz dzieci. I nie martw się , ze to 3 dziecko. Na pewno będzie wspaniale
machał rękami i kiwał głową... i jak to zobaczyłam to doznałam intuicyjnego uczucia ze to chłopiec!!!!!!!!!!!!! chyba wolę jednak dziewczynki hihihihi zobaczymi za 3tyg mam test PAPP-a, torbiel się zmniejszył o połowe i ma 2,5cm i tak juz nie uciska na jajnik i nawet dostalismy zielone swiatło na SEX
nie robie. jeszcze widac bylo ze kocem bylam przykryta

musze jutro leciec do apteki po jakis preparat chyba ze znacie jakies inne sposoby skuteczne...z wrazenia to i mnie glowa cala swedzi