reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Jestem!!
Mam chwilkę dla was. Wiadomo jak mąż w domu to nie ma czasu na przyjemności. Dziś czuje sie mega ociężała. Brzuszek nie duży ale jakoś tak strasznie ciężko.
Stjarna- witaj u nas. napisz coś więcej o sobie. Który tydzień ciąży w jakim wieku masz dzieci. I nie martw się , ze to 3 dziecko. Na pewno będzie wspaniale:):)

reklama
jestem po pracy -narobiłam się dzis z klientkami i jeszcze wystrój zmieniałyśmy więc 7 h zleciałooo nie wiem kiedy:))

Joaś współczuję nocki...

Azile siły do przetrwania i zdrowia dla męża;)
hahaha-w tym samym czasie pisałysmy i te same pytania zadałyśmy:))

Stjarna witaj i napisz cos o sobie ;))
no i mimo Twojego zalamania gratuluję 3ciej dzidzi-ułoży się zobaczysz!!
a w jakim wieku masz dzieci??
no i który tydzień ciąży u Ciebie?

Zuz Inka no to Ci nalot Zus zrobił..
a Ty spokojnie sobie siedzisz
s045.gif
i się pan zdziwił ;)))
masz już to za soba to teraz możesz spokojnie po dzieci jeździć;)
a kiedy Ty masz teraz usg??

pozdrawiam Was wszystkie i ściskam każdą z osobna
a030.gif
:))

dzięki kobitki za miłe powitanko
zaraz sobie zrobie suwaczki to się wszystkiego dowiecie,a ja zajmę umysł głupotami,
nie wiem czy dobrze rozumiem Zuz Inka-jesteś na l4 z powodu ciąży i zus wysyła szpicla,żeby sprawdził???

witajcie:-)

mdli mmnie nadal juz nie wiem nawet jak się nazywam choć pocieszające ze nie wymiotuje juz od piątku!
wczoraj na usg widziałam 3cm mojego bobaska:-D machał rękami i kiwał głową... i jak to zobaczyłam to doznałam intuicyjnego uczucia ze to chłopiec!!!!!!!!!!!!! chyba wolę jednak dziewczynki hihihihi zobaczymi za 3tyg mam test PAPP-a, torbiel się zmniejszył o połowe i ma 2,5cm i tak juz nie uciska na jajnik i nawet dostalismy zielone swiatło na SEX:rofl2:

Joaś Ty 40stke będziesz mieć?????? WOW!!!!!!!!!!!!!!
JA za 4tyg skoncze 37 i jestem przerażona! JA NIE CHCE NIE CHCE!!

Sempe super wiesci a widok takiego fikajacego malucha cudo!!!
Mamo dobrze ze ruch w interesie jest to przynajmniej czas w pracy szybciej leci. A pan z ZUS faktycznie sie zdziwil ze naprawde nic:eek:nie robie. jeszcze widac bylo ze kocem bylam przykryta:-D
Stjarna jest na L-4 ze wzgledu na specyfike wykonywanej pracy i szpicla przyslali, wolno im choc dla mnie to tez smieszne bo ciaza to niby nie choroba ale...I napisz cos wiecej o sobie i rodzinie

K#$%*!!! a moja Ania przyniosla ze szkoly wszy:szok::sorry::angry: musze jutro leciec do apteki po jakis preparat chyba ze znacie jakies inne sposoby skuteczne...z wrazenia to i mnie glowa cala swedzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zu-inka pamietasz? ja pod koniec listopada i połowe grudnia męczyłam się z wszami u Angelinki... jak nie masz w tej chwili tego płynu (nie możesz teraz kogos posłać no apteki???) zrób jej okład z octu (25ml octu i 75ml wody) zawiń jej głowe na 20min..potem umyj i wyczesz, troszke poskutkuje ale jutro koniecznie zrób to specjalnym płynem POLECAM HERDIN Joas tez go polecała.. 1 butelka kosztuje ok 24zł i starcza na 6głow:tak:
no i musisz przeprowadzić dezynfekcje domu

reklama
Do góry