reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam się i ja :))
zjadłysmy z Zuzą owsiankę cynamonową :)
zaraz się szykuję na imprezkę dla dzieci -taka feriową :))
i na 11.30 ginek.

Joaś dziękuję kochana za wsparcie ...
i za komplementa;))
trzymaj sie -tata czuje ,że z Nim jesteś...tak jak mój..

Izulka witaj nasza zabiegana ..
dzięki za słowa otuchy..ja też potrząsłam trochę mamą z kolei i wcz,jak z Nią rozmawiałam to mówi ,że tata zgodził sie na kolejne badania ...a to juz coś..
jak tam wyspałas się ??

Katrina super ten popis mamusiek :)) się kobiety skrzyknęły!!

no i Joaś masz rację 1000 stronkę mamy:):)

CZEŚĆ DZIEWCZYNY!!!!!!!!!

sto lat mnie nie było...spróbuję podczytać co uwas
U nas było nieciekawie ale jest lepiej i dziś nam stuka 3 latka po ślubie i 8 lat razem...
Patrysiu skończył roczek ale nie chce chodzić, ma dopiero jeden ząbek, dalej pije Nutramigen, każda próba wprowadzenia mleka krowiego kończy się wysypką

Vanessa i Dominik mają ferie....a Dominiś zaczął nosić okulary niecały miesiąc temu. Ma wadę +5.25 i +6.00,w kwietniu do kontroli. Właśnie szukam mu takiej gumki podtrzymującej okularki na głowie

Mamy psa Baxtera, miał być labradorem ale jest mieszańcem i gubi sierść jak szalony, nie wiem co z tym zrobić, chciałabym go na dworzu trzymać bo okazało się że Vanessa ma alergię na psa i nie wiem co robić.Dom zarasta sierścią i błotem

Pozdrawiam was wszystkie gorąco

reklama
Azile zapytaj ginka o ten Fenoterol o którym Ci pisałam....

Sempe..zdrówka i miłego wyjazdu..
a starszy.....cóż..;/
i dzięki za &&&&&&.

Bedi-100lat???? nie!! 120lat Cie nie było..ja Cię tu nawoływałam ,ale cisza..
fejnie,że wleciałaś -bardzo się ciesze ,że o nas pamiętasz ;))
usciski dla Partysia :)
miłych ferii starszakom-moja Zuza tez ma ferie..
no i wszystkiego najlepszego z okazji 3 rocznicy

jestem....
a u mnie po wizycie tak:

cytologia grupa II więc oki..

po usg -mam dziś 10d.c.
szok i dla mnie i dla ginki bo....w prawym jajniku mam 20mm pęcherzyk!!!
a prawy mi już kilka lat nie działa-pisałam Wam,że na ostatni usg powiedziała,że wygląda jak jajnik po menopauzie...więc tymbardziej nie było w nim małych pecherzyków a tu nagle dzis 20mm na 21mm
słowa ginki"ale beda jaja jak pani z prawego zajdzie ;)))"

w lewym cisza...

endo-taaaadam !! 9mm...dla mnie to szok!! bo ja zawsze miałam 3 góra 4mm a żeby sie dzidzia zagnieździła to musi być minimum 7mm..
tak więc witaminki działają na mnie..

a na owu chyba te ziółka zadziałały bo nie wiem co innego ...prawy nawet przy stymulacji hormonami nie reagował!! zawsze tylko lewy a tu masz jaka niespodzianka..

tak wiec z wizyty jestem zadowolona!
wczoraj działalismy to dzis dam na luuuz i podziałamy jutro.
test owu narazie negatywny.

impreza dziecieca tez udana..na koniec była pizza więc objedzona jestem...

ANRAD witaj i rozkładaj kocyk:))
gratuluję 3jeczki:))

Witajcie
Przepraszam, że mnie tak mało spróbuję doczytać.

mama - gratki wizyty i oby się udało. Może działajcie w każdy dzień nawet po 2 razy może się wtedy uda?

uciekam czytać

Majqa witaj zabiegana mamusko:))
dzięki za &&&..
wiesz w tamtym cyklu działalismy 4 dni pod rząd i to nie jest dobre...my wykończeni:))) a i tak nic z tego nie wyszło...teraz podziałamy co 2 dni.:))

a Ty czytaj ,czytaj:))
przyjemności.

doczytałam

azile - kurcze ale miałaś akcję odpoczywaj i leż
zuz-inka - też wypoczywaj
agatulka - gratuluję ślicznej Martusi
wisieńka - zdrowia dla syna i &&& za jutro
pawimi - szaleje ten syn Twój a tatuaż hmmm sama bym chciała taki na stopie malutki ehh
joaś - zdrowia dla taty - oby wszystko było ok
mama - dla Twojego taty również; ładnie wyglądacie (Ty i mąż)

Dziś szczepiłam Natalię z okazji skończonych 5-ciu lat. Dzielnie zniosła. Młodego odstawiam od cyca w nocy bo spać mi nie daje i sukces - zjada ładnie mm. Daję mu cyca 2 razy w ciągu dnia ale i to muszę wyeliminować bo chcę sobie kwasy zrobić. Mama ile u Was kwasy w salonie kosztują? U nas 120zł jeden zabieg a najlepiej wziąść 6.

melduje się że żyje

podtrzytuje was ale zeby coś skrobnąc to już czasu brak:eek::eek::eek:dzieci mają ferie od poniedziałku i porostu jest urwanie głowy weronika pojechała do babci a błażej marudzi że mu sie nudzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

umnie ruszył remont z kopyta bo fachowiec przychodzi już w kwietniu bo póżniej niema terminu wolnego a dziś gosciu był na pomiarze drzwi i wyliczył mi 5000 :szok::szok::szok: za 5 par

azalie zuz-inka leżec leżec i jeszcze raz leżec bo dzidzia najważniejsza :tak::tak::tak:

mamo super wiesci od ginki zobaczysz teraz bedzie wszystko dobrze dużo zdrowia dla twojego taty i wiem co przechodzisz umnie szwagier też jest chory on ma złośliwego ia dopiero ma 45 lat i polska niechciała sie wziąśc za leczenie ale nie będe smęcic a na zdieciu to wyglądarz jak 18 fajna z was para
joaś dla twojego taty również dużo zdrówka

ucieka bo syn zwala mnie z kompa:eek::eek::eek:

reklama
kURCZE NA 1000 strone sie nie zalapalam ale wpisze sie na 1001 :-)
leze i az mi glupio, dom zarasta brudem ale trudno

Pozdrawiam wszystkie, czytalam ale nie pamietam co komu

Mamo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7
Izulka my tez wieczny remont starego domu, caly czas cos trzeba zrobic przerobic...tyle ze my z m to lubimy :-)

witaj nowa wielodzietna mamo!

Do góry