azile29
Czerwcowa mama'08
Zuzia Ty się nie przejmuj domem. Daj spokój mój tak samo wygląda
.
Mamo trzymam kciukasy. Widziałam opis ze mokro, to super czas warto działać. przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bodzio remont szykuje się na całego
Leże i szydełkuje. Chyba mam nowa pasje, bo koralikować na leżąco się nie da
Dzis były lekkie skurcze, ale to pikuś. Zaaplikowałam sobie magnez i kakao. Chyba pomaga

. Leże nadal dużo. Ciesze sie ze rodzinka powoli przejmuje moje obowiązki. M dziś pranie wstawiał i wieszał razem z córką. Magda dziś zmywała naczynia a Gabryś robił porządki w korytarzu i w dużym pokoju. Wiadomo nie to co ja , ale i tak sie cieszę z ich osiągnięć.
Moja Magda dziś ze szkoły przyniosła 8 walentynek, chyba wszyscy chłopcy jej w klasie dały. najwięcej z wszystkich dziewczyn w klasie
. Jaka zadowolona przyszła, żebyście jej minę widzieli
. Mamo trzymam kciukasy. Widziałam opis ze mokro, to super czas warto działać. przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bodzio remont szykuje się na całego
Leże i szydełkuje. Chyba mam nowa pasje, bo koralikować na leżąco się nie da

. Leże nadal dużo. Ciesze sie ze rodzinka powoli przejmuje moje obowiązki. M dziś pranie wstawiał i wieszał razem z córką. Magda dziś zmywała naczynia a Gabryś robił porządki w korytarzu i w dużym pokoju. Wiadomo nie to co ja , ale i tak sie cieszę z ich osiągnięć. Moja Magda dziś ze szkoły przyniosła 8 walentynek, chyba wszyscy chłopcy jej w klasie dały. najwięcej z wszystkich dziewczyn w klasie
. Jaka zadowolona przyszła, żebyście jej minę widzieli
pisze niestety ale przeciez w sumie zadowolona jestem i cenie sobie swoja profesje ;-) wiec powinnam napisac - swietnie ze mam wspaniala prace i pieniazki...
nie wiem skad mu taki pomysl do glowy przyszedl. Generalnie to zbytnio tego swieta nie obchodzimy, maz zawsze twierdzi ze caly rok mnie adoruje i stara sie byc mily a nie tylko 14 lutego...moze to i dobre podejscie ;-) zdecydowanie mniej komercyjne. Za to chlopaki maja przyjecia w szkole i potargali zakupione przez mamusie walentynki dla swoich lasek. Azile - Twoja corcia zostala obdarowana a moja kieszen uszczuplona bo musialam kupic wszelakie glupotki zeby moi chlopcy mogli rozdac swoim walentykom.

bo w takie mrozy łaził piekniś ubrany jak na wiosnę
tyle się nawściekalam na niego i jest wykrakany przeze mnie skutek. Ale nie ma gorączki więc nie skaczę wokół niego- wredna matka...