mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam się poobiednio..
mąż poszedł z dziećmi na rolki a ja z kawą na chwilę kompa odpaliła.
Pawimi
zazdroszczę pogody bo i nastawienie do zycia wtedy inne..a nasza Pl rzeczywistość nie dość ,żę szara to jeszcze pogoda dokłada swoje grosze..
ale zdrowi jesteśmy to nie grymaszę..
Zuz inka
oj kurka...oby na 2 tygodniach bez pracy się skończyło bo idzie zima-forsa potrzebna..
&&&& trzymam zeby było si.
pozdrawiam .
mąż poszedł z dziećmi na rolki a ja z kawą na chwilę kompa odpaliła.
Pawimi
zazdroszczę pogody bo i nastawienie do zycia wtedy inne..a nasza Pl rzeczywistość nie dość ,żę szara to jeszcze pogoda dokłada swoje grosze..
ale zdrowi jesteśmy to nie grymaszę..
Zuz inka
oj kurka...oby na 2 tygodniach bez pracy się skończyło bo idzie zima-forsa potrzebna..
&&&& trzymam zeby było si.
pozdrawiam .

ale wiem ...jak mus to mus-dzielny syn!
U nas tez w sumie smieszna ta pogoda bo dzis rano jest zaledwie 7 stopni a w poludnie ma byc 28, wiec same sobie wyobrazcie jak ci ludzie wypluci chodza pod wplywem takich skokow temperatur, nie mowiac juz o tym ze nie mam pojecia jak ubierac dzieci do szkoly. Chodza poubierani "na krotko" oczywiscie ale tak wczesnie rano trzesa mi portkami ze im zimno z tymi golymi nogami. Znowu gdybym zapodala im dlugie spodnie to w dzien placza ze im za goraco. Wczoraj wieczorem w domu wlaczona byla kilma z chlodzeniem bo jakos tak duszno bylo a w srodku nocy zalaczylo sie ogrzewanie