mama05
prrrryy szaaaalona :))
idę do gabinetu poskakać trochę z wałkiem na drabinie 
nie wiem gdzie te nasze mamuśki wcięło

nie wiem gdzie te nasze mamuśki wcięło

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Czytam z telefonu, ale nie potrafię postów dodawać, bo mi klawiatura w smartfonie znika
Fajnie ze babeczki już sie nie mogą doczekać na Twoje usługi kosmetyczne. Sama bym sie zapisała jakbym bliżej Twoich stron mieszkała. Miałabyś co robić przy mnie cały dzień

i karty też 
Odebralam dziadow ze szkoly dosc wczesnie to jedli w samochodzie i wio na szachy (Oli chodzi na szachy, godzine w tygodniu), zaraz po tych szachach biegiem na przyjecie urodzinowe na drugi koniec powiatu, Olivera kolega z klasy obchodzil wiec go zostawilam w lokalu gdzie odbywala sie imprezka a z Vincentem na zakupy pojechalam. Ledwie skonczylismy to musialam wracac odbierac Olivera z przyjecia, w domu - wpadlismy jak po ogien i polskie lekcje na jutro biegiem, no i musze jeszcze salatke jarzynowa wykonac na jutrzesze party osiedlowe. Mamy nasz coroczny Octoberfest wlasnie jutro...Rano polska szkola, po szkole jade na specjalny festyn do tej szkoly Waldorfskiej, potem wracam do domu i dzieciaki na osiedlu maja parade rowerowa a zaraz po zaczyna sie nasza imprezka. W miedzyczasie Olivera bede musiala podwiesc na probe zespolu w ktorym spiewa hahaha.
Niedziela wyglada podobnie ......ja chce SPAC!!!!! ;-)
Ide kroic warzywa na ta salatke....Dobrej nocy bo juz dawno smacznie spicie.

mąż przegrał i zemścił się w sypialni hahahaaa a zemsta była mmmmmmmmm