reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Cześć Laski!
Patik, bo to teraz masz do ogarnięcia jak mało kto... Obyś weszła na proste tory.
Przykro mi z powodu każdej która choruje, która walczy... Oby była to walka wygrana.
A ja padam na ryjek. Pospałam dzisiaj w dzień już 1,5 godziny :szok: co mi się nie zdarza zwyczajowo i wcale nie jest jakoś specjalnie lepiej
Mamo, dzięki za słońce - przyda się zdecydowanie.
Powoli piorę ciuchy dla malucha. Jak popiorę poprasuje to policzę ile czego mam i pewnie będzie czas na dokupienie tego i owego np. cieplejszego wyjściowego ubrania, bo mam jedynie śpiochowo-pidżamowe póki co, ale lepszy rydz jak nic :-)
A teraz idę coś zjeść bo mnie ssie. Mocno.

reklama
witam ..

Jotemka
jak tam-torba dopakowana ???:-p
u nas wczoraj pięknie pogodowo...dzis też milusio :))

ja posmiałam sie rano az mi łzy leciały---> mąż się postarał :-D:-D

Mamo droga, ja dopiero zaczynam z torbą :-) Gdzie tam dopakowana???? jeszcze koszul nie mam, a moją "porodową", którą miałam przy 5 poprzednich muszę gdzieś namierzyc w kartonach i.... nie chce mi sie.....
Fajnie, ze masz dobry humorek od rana.
Ściskam serdecznie :-D

A co Wy takie uhahane:-)
Jotemka na na 10000000% nie będę matką 6ciorga...
Od 2tyg mam pod opieką 13mczna Agatke... Idzie oszalec! Bruno bije na każdym kroku a 2,5r Adaś ma wszystko gdzieś:-)

Biegam i biegam, to nowe hobby.

Dobranoc

Witam, na tym watku jestem nowa, kiedys bylalam m.in. na staraniach. Lecz teraz juz nie bardzo tam pasuje. A niedlugo bo w polowie czerwca ponownie zostane mama trzeci raz, mam nadzieje, ze bede tu mogla miedzy wami zostac, bo jednak doswiadczenie Wasze na pewno mi sie nie raz przyda. pozdrawiam serdecznie i zycze wszystkim Wam milego dnia

witam sie w ten deszczowy dzień ...

Martika
witaj kochanaaa..no jakże miło widziec ,że Ci sie udało w ciążę zajść :tak:
cieszę się ,że wleciałaś i gratuluję :))
jak u Ciebie ? dziewczynki zdrowe ?
jak samopoczucie ???

Jotemka
Tom zrobił dzieciom kapelusze śmieszne bo taki był konkurs..i ten który zrobił dla syna wygrał a córy dostał wyróznienie :-D
dopakowuj torbę kochana bo u Ciebie to już pół ostatniej prostej :tak:

Natkaa
jak sie czujesz po zabiegu ?? już oki...jak interes??

Fasolka
??????????????????

Sempe
nooo żesz.. Ty nasza zalatana :-p fajnie,że wpadłas ...czyli teraz masz 2kę dzieci do opieki???????:szok: podziwiam za cierpliwość ..
gratki zaparcie w bieganiu :tak:ja wierna hula hop jestem..

Majqa,Katrina,Patik
jak tam u Was????

ściskam wszystkie :))

mama witaj, milo Cie znowu "czytac" no udalo sie, wlasciwe wowczas kiedy powiedzialam koniec, nie chce wiecej dzieci... a tu psikus... ;) jak tam biznes? jak dzieci?
dziewczynki zdrowe, jedna juz do szkoly chodzi, druga jeszcze w przedszkolu, a trzecia w drodze ;)
moje samopoczucie dobre, ale co sie nachorowalam w tej ciazy, to przez 5 lat tyle chorob nie podlapalam.... mam nadzieje, ze nie odbily sie na malenstwu...

Martika
czyli bedzie 3ci córcia u Ciebie..
ja juz daaawno powiedziałam sobie ,że odpuszczam bo wiem ,że mi sie już nie uda zajść ..mnie nawet in vitro nie ratuje ...troche piłowalismy temat adopcji ,ale ..jakoś ucichło:blink:

moje bąki szkolne-córa III kl syn I..
biznes się kręci ..przeniosłam sie do lokalu u mnie w miejscowości i teraz mam suuper-praca na miejscu,dzieci ogarnięte jak trzeba ..często wieczorami jeszcze jade do klientek bo takie czasy ,że sie długo pracuje a ja mam do gab.700m wiec ledwo się rozpędze już hamuję :-D

imię dla Niuni wybrane ??

mama no raczej watpie zeby od 17 tygodnia cos jej uroslo ;) u nas tak wyszlo, ze zainteresowalam sie byciem rodzina zastepcza i jak zaczelam sie dowiadywac co i jak, okazalo sie, ze w ciazy jestem. Imie wybrane jednoglosnie ;) z szeregu niezwyklych propozycji dziewczyn typu, migotka, blyskotka, truskawkowe ciastko itp ;) bedzie Liliana bo i po niemiecku tak sie wymawia jak pisze.
Ciesze sie, ze biznes sie kreci, my tez od roku na swoim, tzn moj maz ma firme, a ja pracuje u niego ;) niestety dokladnie jak piszesz takie czasy, ze trzeba duzo pracowac, ale u siebie widzisz przynajmniej efekty :) a juz w Twojej branzy :) to w ogole :)
Twoje pociechy juz takie duze :) jak ten czas leci :)

reklama
fajnie,że mąż otworzył firmę i działacie razem :tak:
a imie śliczne wybraliście ..
psiaka macie czy po tamtym już sie nie zdecydujesz?

u mnie powiem Ci super jak na fakt ,że przeniosłam gab.w paździeriku-jestem tu pół roku i od początku zarabiam na wszystkie opłaty,zakupy do gab.i jeszcze mi zostaje ...w poprzednim lokalu tak nie miałam .

Do góry