reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam sie i ja ..lecę zaraz włosy suszyć i do pracy bo dzis trochę robotki mam ;)

Katrina
nooo kochana
opijmy to gratki ..a mężowie tak mają :-Dale ...powiem Ci ,że żony tez :-pja jeżdżę już 17 lat a mój mąż z różnych względów zrobił prawko dopiero rok temu-nie pytaj co sie dzieje jak On prowadzi :-D dlatego dla naszego zdrowia lepiej jak On bierze dzieci i jedzie np.na basen a ja zostaję w domostwie..On daje rade i nikt Go nie stresuje a i ja odsapnę :-p

Patik
cieszę się ,żeś z powrotu do pracy zadowolona :) super :)) to jest zawsze ciężki temat ,ale jak juz się zatrybi to wszystkim takie zmiany wychodzą na dobre :tak: ukochaj Jaśka który dziczy :-D co znaczy ,że dobrze się rozwija :) a Wy ćwiczcie cierpliwość :cool2:

Jotemka
jak tam u Cieeebie ?

Martika
i Tobie miłego dnia :))
poczochraj psiaka za uszkiem:tak:

ide suszyc kudły bo mi pod tym ręcznikiem wyschną :eek:

reklama
Bry

Martika - jestem w trakcie robienia prawka, tylko tutaj wygląda to trochę inaczej niż w Pl.

Mamusia - dziś wyjechałam spod domu i zmieniłam się z nim miejscami. Sorry, ale mam prawo nie umieć jeździć tak jak on!!
Częściowo winne są moje buty - muszę w domu poszukać odpowiedniejszych do nauki jazdy (żeby nie było, nie są na obcasie).

Katrina to tak jak ja jak to mowia lepiej pozno niz wcale :) przynajmniej moj maz tak twierdzi w moim wypadku, teorie mam juz zaliczona, zostalo mi wyjezdzenie godzin i praktyka. Na szczescie bede zdawala egzamin na aucie na ktorym sie ucze z instruktorka u boku i egzaminatorem z tylu ;) bez dwuznaczanych propzycji, czy sugerowania lapowki jak w PL ...
mama Dragon poglaskany ;)

Hallo hallo:-)
zostawiałam Wam moje fotki na:cool2:

uff poszła juz ta dwójka do domu, czas ogarnąć dom bo wygląda jak po huraganie, a o 18.00 trening biegowy a na 21 basen:-)

Witam nową mamcie:-)

Jotemka dopakowałaś tę torbę czy nie? ...

pozdrawiam i lece

Martika - ja tez juz mam teorie zdana I mam juz prawko z literka L. Teraz musze wyjezdzic 12 godz. z instruktorem ( swoim autem lub instruktora) I w ciagu 2 lat od zdania teorii musze zdac praktyczny egzamin. A w tzw. miedzyczasie moge jezdzic z literka L tylko musi ze mna jezdzic ktos kto ma pelne prawko I skonczone 25 lat.

Witam,
oo to fajnie Katrina ja mam nadzieje, ze praktyke zrobie jeszcze teraz w kwietniu :cool2: bo tu teoria jest wazna rok, no a jak sie mala pojawi, to moge nie miec kiedy :tak:
Witaj sempe :-)
milego dnia dziewczyny

kurcze ale dziwnie macie z tym prawkiem.. nie to co u nas... wszystko na raz!!

w koncu słonce wyszło:-)

jest szansa na powrót wiosny:-)

sempe co kraj to inaczej jak widac :tak: mam nadzieje, ze i tutaj zawita spowrotem ladna pogoda, bo 2 dni jest 24 w cieniu, potem nagle 5 stopni i deszcz, potem znowu cieplo po czym na drugi dzien snieg:confused: jak to mowia w marcu jak w garncu

witam sie i ja ..
Sempe
tak ,tak -słonko wyszło i licze ,że zostanie na dłużej :tak:
pieknie sobie ćwiczysz-biegi ,basen-sie chwali ...jak tylko hulam :-p

Marika
&&&&&&&&& za prawko :tak:
pogłaskać LILI po brzusiu :)

Katrina
i za Ciebie tez &&&-niech się wszystko ładnie uda .

reklama
Cześć laseczki!
Marti-ka witaj!
Sempe - całuski, dzielna kobietko. Ja bym w życiu się nie podjęła zajmowania obcymi małymi dziećmi mając małe swoje, szacun wielki!!!!!
Mamo - trzymam się, pranie odchodzi, prasowanie też, moze przymierzę sie bardziej do torby :-)
Katrina - małż meni na początku wkurzał przy kierowaniu, ale teraz słowem nie powie... szybciej ja sie przyczepię, ale to dlatego, ze ja juz 10 lat jeżdze...

Do góry