reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam wieczornie...

Wisieńka
ten ogród bajek jest niedaleko Stroni śląskiego?? takie drewniane postacie z bajek ???
byliśmy tam 2 lata temu-pod góre i pod góre i pod góreeeeeeeeeee:confused2::-D ale wszyscy daliśmy radę-a było nas sporo i sporo dzieciuf :)

Katrina
powodzenia z pracą ...

ja dziś latałam jak kot z pęcherzem-praca -dom...praca...dom -wszystki z dziećmi za karku więc :confused2::baffled:...jutro i w czwartek będą u męza w biurze..w piątek-się zobaczy..

dobrego wieczoru:)

Bedii?????????????????

Jotemka?????????????????

Patik?????????????

reklama
melduje sie, ze zyje. W tym tygodniu nie wiele mam czasu, bo wszystko trzbea ogarnac, dom, dzieci, firmowe papierki, do tego wczoraj livia wrocila z goraczka z przedszkola, dzis doszly wymioty,a lilanka ma katarek :wściekła/y: do tego nie wiem jak bedzie z "przegladem" dziecka, bo tutejszy pediatra ma jakis chory zwyczaj, ze trzeba sie umawiac miesiac wczesniej, a nie usmiecha mi sie jezdzic do pediatry 20 km do innego miasta, zobaczymy moze jakos to zalatwie .
pozdrawiam was serdecznie i zycze milego dnia

hej..

Martika
fajnie,że u Was dobrze wszystko idzie..zdrowka dla kobietek:)

u mnie niespodzianka :biggrin2::biggrin2:
mama wczoraj zadzwoniła,żebysmy ......przywieźli dzieci w ndz na półtora tygodnia :-p:biggrin2: do 17 mogą być bo 18 lipca tata ma szpital.......
ale pytałam mamy czy na pewno i co z tatą --->powiedziała,że razem ustalili i chcą wnuki wziąć...
bardzo się cieszę ze względu na dzieci.....bardzo!!!!

a teraz lecę z nimi do pracy na 1,5 h a o 12 zawożę ich do znajomej -mąż po 17.00 odbierze..

miłego dniaa...

reklama
Do góry