reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej, rano byłam na kontroli z dziećmi. Hania po antybiotyku dalej ma zawalone gardło, dzisiaj będą bańki. Starsze jakoś dają radę ale wszystkie siedzą w domu. chyba się pozabijają...
A męża skręciło totalnie-korzonki. Wykopałam też do lekarza bo wiecie jak to z chorym chłopem. Poza tym ma dzisiaj nockę na Witce, na tym jeziorze, gdzie runęła tama. Ma piętrzyć wodę czyli stać 8 h na dworze. Więc jutro przywiozą go na noszach chyba. Mam nadzieję, że wziął wolne!

reklama
oj Izulka biedne chorowitki!!! Ciągle się was czepiaja jakieś choróbska,,, Zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia!!! Niestety pogoda zdrowiu nie sprzyja. Raz mega mróz raz odwilż...

Izulka - Ty przywiąż starego za nogę do kaloryfera!!! On się nie ruszy przez tydzień jak tam dziś pojedzie!

Mama - dobrze, że masz takiego sąsiada! Masz możliwość zaparkowania gdzieś przy drodze tak, żebyś jutro nie musiała wjeżdżać na podjazd???

Weroniczka - Staś i Gonia mają dwa tygodnie na okres inkubacji. Jak Ci wysypie dzieci w święta to masakra:( Mam nadzieję, że jak mają dostać to szybciej.

Ewuniaf - ty uważa na siebie kochana! Kontroluj ciśnienie i trzymaj dietę. Bardzo mocno trzymam kciuki za poród domowy! Jestem go niezmiernie ciekawa.
Trochę zazdroszczę Ci wieku:) Ja coraz częściej żałuję, że zdecydowaliśmy się na dzieci tak późno (Kaj, nasz pierwszy syn, urodził się sześć miesięcy po moich 25 urodzinach...). Gdybym mogła cofnąć czas to odczekałabym dwa lata i zaczęła starać się o kolejne a nie sześć:(

Zuzkuś - bidulo. To się nazywa złośliwość przedmiotów martwych. Zawsze coś psuje się wtedy kiedy jest potrzebne. Mam nadzieję, że dacie radę.

Ja właśnie zabukowałam przegląd samochodu na 04/01/2011... Po przeglądzie będziemy sprzedawać, a raczej wymieniać na nowszy. Kaj się zapłacze:((( Stary ten nasz samochód, ale Kaj go uwielbia i nijak nie mogę mu wytłumaczyć, że w końcu przestanie jeździć:((((

Ja na szybko wpadam............
Dzisiaj zabiegany dzien.......

Wczoraj Jas skarzyl sie bardzo na bol zabka...... (ma jeden zatruty a 2 inne w trakcie leczenia... a zaczal bolec jeszcze inny:-()
Nic nie pomagalo, bolalo i bolalo......
Rano wstal z buzia BARDZO napuchnieta, wiec zaraz do dentystki.........
Och musialysmy bidulka trzymac we dwie..... masakroza...... ale juz lepiej, ropka schodzi i mamy antybniotyk......

Potem wpadne to napisze wiecej
Zdrowka zycze wszystki chorym dzieciaczkom, mamusiom i tatusiom!

Ospe mamy jzu na szczescie za soba...... Jas dostal w zlobku kiedy mial 2,5 roczku i zaraz po nim mial Adas (mial 6 miesiecy) i to mialo miejsce grudzien-styczen, wiec mielismy kropkowane swieta i sylwestra :tak:

Mamo super ze jestes ;-)

GALA- cześć kochana i dziekuje...
mam nadzieje,ze juz ząbek nie bedzie bolal a antybiotyk zadziala..

IZULKA- zdrówkaaaaaa dla Was i mam nadzieje,ze mąż zostanie w domu bo rozloży sie na amen jak ma taką prace..

EWUNIA- oby Twoja dieta pomogla i obrzęki zeszly i porod domowy byl mozliwy..
ANAKLIM- sasiad wepchnąl mnie na moj podjazd pod domem,ja mieszkam na osiedli domkow jednorodzinnych i blizniaków i do "glownej "drogi mam jakis km na linii prostej...a jak popoludniuchcialam pojechac po Zuze bo popadal snieg i jest lepsza przyczepnosc to....okazalo sie ,ze tylnie prawe kolo sie nie kreci:szok::szok::szok:nie wiem hamulec sie zapiekl czy co:eek::crazy:takze jestem bez auta bo nawet do mechanika nie dojade ...ale umowilam sie z sasiadką ,ze jutro zawiezie mi Zuze do przedszkola a mnie na bete i MUSZE ja zrobic...

PAWIMI- jak tam u Was-zasypani??
ZUZKUS- u Was tez nadal sypie??jak Maciuś??

Poczekac na wiosne :-D
A powaznie to mogl sie jeszcze rozwalic cylinderek ale wtedy bez mechanika sie nie obejdzie, ale podejrzewam jednak to pierwsze jesli zostawiasz samochod na hamulcu recznym

ZUZKUS- no zostawiam auto na biegu i na ręcznym...teraz poszlam do auta i zostawilam na biegu tylko....matko ,mam nadzieje,ze to samo sie "naprawi",odmarznie czy jak -a teraz takie mrozy zapowiadają;/;/

reklama
witam panie szybciutko, nawet nie bede doczytywac co u ktorej bo chyba za duzo zaleglosci. Przedwczoraj zepsulam trzeciego w ciagu 18 mc lapka ktore nalezaly do takiego sprzetu raczej z wysokiej polki i dosc drogiego a jednak w tym przypadku cena nie szla z jakoscia albo ja mam takiego pecha. No coz, maz zakupil mi nowy sprzecik wczoraj, taki smieszny, troche odmienny od tego co do tej pory mialam bo jest to maly laptopik, jest w sumie fajny, najwazniejsze ze to bardzo ekologiczny laptop zrobiony z nietoksycznych surowcow a bateria jego wytrzymuje az 9 godzin uzywania non stop!!! co bylo glownym punktem na tak dla mnie, do tego bardzo poreczny, leciutki jak piorko, ma wbudowana kamerke, czytnik do zdjec czyli nie jest ograbiony z tych wszystkich pelnowymiarowych funkcji ktore niejednokrotnie tradycyjne wielkie laptopy maja dopiero w drozszych modelach, no i jak na okres swiateczny przystalo jest czerwony :D Teraz mamy okres przeznaczony na polubienie sie ;-)
Pozdrawiam wszystkie goraco z mroznych stron (tak, w koncu i nas zima na dobre dopadla) i zycze zdrowka dzieciaczkom.

Do góry