reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Dziewczyny kochane, mąż był u lekarza wziął!! wolne cały tydzień i dowlókł się do domu. to rwa kulszowa. Mnie męczyła przez pół ciąży- okrutne. bierze leki, pożyczyłam zepter lampę i będzie żył.:) ale jak będzie fikał za bardzo, to posłucham rad Anaklim i przywiążę :)))

Haneczka dostała wg wskazań lekarki- bańki a dokładnie 2- czarne ze hej! Może zacznie spać;) A jak nie to się spuści jej bańki...;))

Do jutra:))

reklama
Dziewczyny kochane wpadlam na chwilke sprawdzic tylko, czy mezowie zdrowieja, autka odmarzaja a nowe laptopiki sie dobrze sprawuja....... :cool2:

Zuskus powalilas mnie na lopatki swoja fachowa wiedza motoryzacyjna! Jestes niesamowita!
Jak mi autko zastrajkuje to najpierw........ wejde na BB po rade :-D

Dobrej nocy dziewczyny!

Gala procentuje 5 lat pracy w sklepie motoryzacyjnym i maz oraz dwaj szwagry mechanicy...ale jak to mowia szewc bez butow chodzi a nam samochod wiecznie na kanale stoi wrrr

Zuskus ja i tak jestem pelna podziwu :tak:

Pawimi trzymam kciuki zeby zima dotrwala do swiat tak jak chcialas......

Izulka dobrze, ze maz w domu........ chociaz z drugiej strony jak moj jets w domu chory to mam tyle roboty, jakbym miala co najmniej z piatke dzieci, bo on mi wystarcza za 3 :-p.......... ciagle tylko "tu mnie boli, a rob mi herbatke, a pomasuj, oj jak sie zle czuje, chyba umieram" i cos w tym stylu........ :happy:
wole jak jest zdrowy :tak:

Mamo mam nadzieje, ze udalo Ci sie dotrzec na betke......

Ja sie dzis troszke posprzeczalam z moim M. wiec popoludniu jak wroci z pracy bede troszke "obrazona"........
zeby mnie musial przeprosic :rofl2:

Ostatnia edycja:
cześć moje ulubione mamuski :))
GALA- tak,dojechalam na bete z sąsiadką-wyniki jutro...

mowisz ,ze obrażona bedziesz popoludniu:):)))mam tak samo:)nie ma lekko-przeprosiny muszą być..

IZULKA- dobrze,ze mąż wziąl wolne -nie ma co z korzonkami zadzierac...
ale..rowniez wspolczuje chorego chlopa w domu..:)mam nadzieje,ze nie bedzie za bardzo marudny :)ukochać Hanie.

EWUNIA- jak sie czujesz??
BEDISMALL- jak u Ciebie???

WY juz tak prawie na koncówce..

PAWIMI- trzeba opic sprzecik ,zeby sie znow nie zepsul :)

ZUZKUS- pomyslalam,pokąbinowalam,wyjelam przedlużacz,podlaczylam suszarke i 2 razy po kilka minut dmuchalam na maxa na to kolo i...puścilo:):)))wlasnie wrocilam z akcji:))jeszcze mam snieg na wlosach bo u nas sypie..

WERONICZKA- jak tam ospowa mamo??chlopcy dają rade??

ściskam Wszystkie babeczki przy gorącej kawce.

Hej.
mamusiu U nas tylko Tadzio chory. Reszta ciągle się trzyma. A tadeczek ma się już zupełnie dobrze. Ma już tylko strupy :)

Muszę iść posprzątać kuchnię i pranie powiesić. A tak mi się nie chce. Mam ochotę na jakieś robótki ręczne. Porobiłabym ciasteczka świąteczne ale margaryny nie mam :(

Ja właśnie piorę pościel i muszą ją wywiesic jak skończy się wirować bo mam tylko jedną na naszą kołdrę i musi na wieczór być sucha.

reklama
PAWIMI- trzeba opic sprzecik ,zeby sie znow nie zepsul :)

jestem za!!!!!
jak nie opijemy to przechlapane, znowu padnie a szkoda bo na pewno taki piekny slodziutki czerwoniutki jest... ;-)

Ja właśnie piorę pościel i muszą ją wywiesic jak skończy się wirować bo mam tylko jedną na naszą kołdrę i musi na wieczór być sucha.

ja tez piore dzis posciel od dzieciakow i tez musze suszyc na szybciocha, zeby na wieczor bylo wszystko suchutkie....
ale mam dzien.... zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie che...........

obejrzalam sobie jakis stary odcinek "chce byc piekna" i az sie poplakalam...........
nacierpia sie te kobietki ale jakie potem maja piekne zabki, noski i biusty......
mnie wystarczylyby nowe zabki i biuscik i naprawde juz nic wiecej........ :-D

Do góry