reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej kochane, witaj ewusek jeszcze sie nie poznałyśmy :-)

mamojoaśto może gdzieś w centralnej Polsce, bo ja okolice Olsztyna :happy2:
joaśjestem dla ciebie pełna podziwu albo ja jestem takim niezorganizowanym leniuchem, albo ty taka wyjątkowa supermama, bo te 12 potraw ... szok i pełen szacun ;-) choć te moje moje kilka poteaw też jakoś spokojniej mi wyszło jak w zeszłym roku....hmmm...czyżby magia wielodzietności :confused:

ja tu często do was zaglądam ale przeważnie z małym na kolanach i strasznie ciężko popisać bo uwielbia wyciągać klawiature :eek:

A tak wogóle niedługo roczek :szok:matko kiedy to zleciało :szok: i tak sie pomału zastanawiam kogo by tu zaprosić i co by temu mojemu szkrabowi kupić, sensownego, macie jakieś pomysły??

reklama
dziewczyny - ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!

a my czekamy na ospę ;-), bo jest u dzieci mężowego brata i mieliśmy z nimi kontakt przed wykropkowaniem,więc jest szansa :-)

KOCHANE WSZYSTKIEGO W NOWYM ROKU CO NAJLEPSZE,NAJWAŻNIEJSZE I NAJBARDZIEJ OCZEKIWANE...ZDROWKA I MILOŚCI...

anaklim- dziekuję kochana :*
anna.s-witaj kobietko,jak milo ,ze wlatujesz:tak:
a na roczek moze klocki drewniane...
[FONT=&quot][/FONT]
mam nadzieje ,ze uda nam sie zorganizować spotkanie i gdzies w polowie drogi sie spotkamy-kazda dojedzie czy moze - [FONT=&quot]
h010.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
h030.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
f055.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
d080.gif
[/FONT]
:-D:-D:-D:-D

iwosz- ściskam i Ciebie i życzę ,zebys miala ospe za sobą
[FONT=&quot]
k070.gif
[/FONT]

Dziewczynki kochane

WSZYSTKIEGO DOBREGO, SZCZESCIA, ZDROWKA, POCIECHY Z DZIECIACZKOW I MEZUSIOW, CIEZARNYM- SZYBKIEGO ROZWIAZANIA I CZEGO TYLKO PRAGNIECIE NIECH SIE SPELNI W TYM NOWYM ROKU ZYCZE Ja z rodzinka
My tez pidzama party we dwoje na te 5lat buzka pa

PS. "JOAS wszystkiego dobrego na kolejne wspolnie spedzone latka, my mamy 5lat ale po slubie"

KASIK,DORIS- dzieki babeczki

a ja każdej życze czy w domowych pieleszach czy na wyjściówkach [FONT=&quot]
h070.gif

[/FONT] [FONT=&quot]
l050.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
n025.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
k035.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
k045.gif
[/FONT]

zabawy i humoru [FONT=&quot]
laie_67.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
laie_67.gif
[/FONT]

witajcie
juz wiele miesiecy mija jak z wami nie pisze,ale od marca mam tak duzo pracy,ze gdy rano wychodze z domu wracam wieczorem i nie mam juz sil sie udzielac
jednak o Was pamietam i licze,ze za jakis czas znow znajde czas i bede mogla z Wami pisac :-)

natomiast teraz przyszlam Wam zyczyc Szczesliwego Nowego Roku,by byl lepszy od mijającego 2010,by spelnily sie wszystkie Wasze postanowienia noworoczne
zycze rowniez duzo zdrowia,radosci kazdego dnia,malo smutkow i pociechy z naszych malych gromadek :-):-):-)
buziaki

LILKA- dziekuje,milo ,ze wlecialaś-Tobie kochana też wszystkiego co sobie zamarzysz,wiecej czasu,duzo zdrowka i milości,pociechy z dzieci...
czekamy az przyjdzie czas ,ze do nas wrocisz:)

reklama
Do góry