reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej dziewczyny!
Widze ze ciezarówki jeszcze zapakowane :-)
Wczoraj sie dowiedzialam o dziewczynie - mamie 7ki dzieci, ktora dopiero 7me urodzila w szpitalu - reszte w domu.
Palec juz ok, bardzo ok. Nie mam czasu na kompa, sciskam Was mocno wszystkie.

reklama
dziewczyny ja tylko na chwile.
jestem tak zmęczona , że nie mam siły nawet na klikanie. Już dawno tak wyczerpana nie byłam. Musze iść Domisia położyć spać i chyba sama też pójdę od razu.
Sciskam was wszystkie:)

U nas po wizycie położnej:-)
Musimy tylko powtórzyć usg czy rzeczywiście nie jest za mało płynu owodniowego. Jeśli będzie ok to rodzimy w domku!!! i z całą pewnością nie będziemy słuchać znajomych którzy nam to odradzają. Ja się najlepiej czuję w domu i jeśli tylko nie będzie takiej konieczności to na 100 z tego nie zrezygnuję.
Qrcze w tej chwili to w ogole się nie czujuę jakbym rodzic miała. pewnie znów się przeterminuje....
Bedismall i mama podzielam wasze zdanie i bardzo wam dziekuje za wsparcie!!!
Azile odpoczywaj jak tylko masz okazję
Zuzkus trzymam kciuki żeby wszystko było po twojej myśli (cokolwiek to jest) i pozdrawiam serdecznie
Joas super ze z paluchem już dobrze!!!

wszystkim mamusiom życzę spokojnej nocy!!!

witam

od wczoraj mam szpital w domu!!! dopiero co Rafał wrócił po 1,5tygodniu do szkoły a dziewczyny od niedzieli smarkate a wczoraj doszedł tak paskudny kaszel a dzis od rana temerature obie mają powyzej 38:-(

Kuźwa co jest z Tymi chorobami!!! a w przychodni zajęte wrrrrrrrrrrrr Rafał i Młody mieli zapalenie oskrzeli i pewnie się zaraziły ale po takim czasie???? Robert się jakos trzyma ale On to juz inna para kaloszy!!!

Kot o 5.00 tak piszczał i skomlał i latał wokół miski chciał jesc!! ale mu nie dałam... pierwszy raz dostaje zawsze o 6.30 jemu tez cos się poprzestawiało!

pozdrawiam

WITAM:))

EWUNIA- kochana ciesze sie ,ze takie dobre wieści i my tu bedziemy Cie wspieraly w Twoim postanowieniu:tak:cudownie!!

IWOSZ- kochana ,wlatuj czesciej:sorry2:jak Radziu???

SEMPE- noż kurka siwa-wspolczuję.....
ja już kiedyś pisalam ,ze w tamtym roku i w tym-od wrzesnia podaje Zuzi 2 tabletki a Domisiowi 1 tabl.Rutinoskorbinu rano i ja od 2 zim nie mam choroby w domu-ostatnio jak siostra byla to Domi byl 2 dni w domu bo byla Julka w Jego wieku i jak Go wczoraj prowadzilam do przedszkola to pani zapytala-"cooo,Dominik byl chory ostatnio??"a ja mówie o co chodzi-ze goście,kuzynka...a Ona oczy zrobila i mowi"myslalam,ze i Jego dopadlo bo jeszcze nie chorowal"

tak wiec przypadkiem podawalam im to rok temu a w tym roku świadomie bo to witC a ona uszczelnia naczynia krwionośnie i utrudnia przenikanie wirusom ...

ściskam wszystkie babeczki..

wciąż mysle co u naszej Maureen:-:)-(tak dlugo juz Jej nie ma......

Obraz 012.jpgObraz 013.jpgHej dziewczynki.

Ewunia super że znów jest szansa na poród rodzinny. W ogóle to zazdroszczę że będziesz mieć nie długo maluszka przy sobie.
mama a w jaki sposób podajesz dzieciom ten rutinoskorbin? Rozgniatasz jakos te tabletki? Bo my w tym roku mamy jaiś gorszy okres na wirusy bo znów katar powrócił a mnie złapało jakieś zapalenie krtani bo ledwo mówię.

A tak w ogóel to obiecałam Wam zdjęcia tortów dzieci więc dotrzymuję obietnicy :)

reklama
AZILE- dobranoc kochana :)))

U nas po wizycie położnej:-)

Azile odpoczywaj jak tylko masz okazję
Dzięki dziewczyny. Ale w brew pozorom poszłam spać o 23. Młody nie chiał zasnąć. Musiałam go głaskać w łóżeczku. a potem to mi sie spać odechciało.;-)

witam

od wczoraj mam szpital w domu!!! dopiero co Rafał wrócił po 1,5tygodniu do szkoły a dziewczyny od niedzieli smarkate a wczoraj doszedł tak paskudny kaszel a dzis od rana temerature obie mają powyzej 38:-(
Zdrowia, zdrowia i cierpliwości.

Ewuniaf ściskam kciuki za udany poród w domu. :)

Mama05 fajnie, ze dzieciom tableteczki pomagają:)
U nas przed chorobami dzieci chroni zdrowe odżywianie i tylko i wyłącznie to:-). Wszystkie inne sposoby nie pomagały.

Ja dzis też padam na nos, mam jak zwykle 1000 spraw. M mój jedzie we czwartek do Poznania. Musze go przygotowac na wyjazd, więc mam dużo prania i prasowania.
Zmęczenie mnie dopada, czuje sie jak bym była w ciąży. Ale @ miałam normalnie. :tak:. A właśnie dziś dla mojego M śniło się , ze poinformowałam go , ze jestem w ciąży. Oj marzy on o 4 dzidzi, marzy:). Tylko ja teraz już nie marze. Bo najgorszy jest ambaras żeby 2 chciało na raz:)

Do góry