reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej! Witam wieczornie.

Cześć linka - witam nową mamę :tak:

Bedismall - to do d z tym lekarzem. Beznadzieja - małemu coś jest a oni lekceważą. nie masz nikogo żeby dał Ci receptę na nutramigen?

AnnaS - zdrówka dla Fabiana!

U nas planów wakacyjnych brak. Wyjazd z naszą trójką to wyprawa i wydatek spory, nwet jakbyśmy pod namiot pojechali.
I taki jest też wstępny plan... zobaczymy co z tego wyjdzie.
Marzę o pobycie nad morzem - jak nigdy, bo my to raczej szwędacze jesteśmy. Ale chciałabym się sie wylenić i wysiedzieć z dziećmi na plaży - oni uwielbiają, mnie się nie chce myśleć o jakiejś aktywności. Ale z kasą i czasem krucho troszkę bedzie wiec nie wiem co nam wyjdzie.
A może znacie jakieś fajne gospodarstwo agroturystyczne, takie z prawdziwego zdarzenia gdzie mogłabym pojechać ja z dziećmi? takie żeby był plac zabaw i woda i las...

reklama
jestem..

Bedi-miło ,ze wleciałas :)))))))))
ja robiłam badania ogólne z krwi na tarczyce,sód,potas,morfologia ,ob,mocz...i takie tam-wszystkie wyniki si a masakryczne bóle głowy są i zawroty głowy i krwotoki z nosa...skoro badania si to czekam mnie rezonans magnetyczny głowy....

Linka- witam Cię ..gratki synków i ciązy...szczęściaro :))
rozgość się i napisz cos więcej o sobie...

Anna.S-zdrówka dla Fabianka...

Maureen- no taki koszt i to kurcze my w blizniaku mieszkamy i fron ma tylko 12 czy 13 metrów...jak bysmy mieli wolnostojacy to dopiero koszt....;/;/
no ale ciesze sie,ze -skoro nie jedziemy-to cos "popchniemy" w domku :))

włączylismy kropelkowe nawadnianie bo kurcze sucho jak byk ..stoje jak gwiazda...ile mozna lać...
nasze bąki śpią...wszystkie okna mamy pootwierane..słonca nie ma ,jest wiatr wiec niech hula po domu bo mamy 27,5 stopnia....;/;/i jak tu spać???????

mamo - to dobrze ze badania ok choc rozumiem ze chciałabys sie dowiedziec co sie dzieje. A czy nie ma opcji ze to stres i starania itd tak wpłyneły na Ciebie?

Asia- kurcze,nie wiem kochana...nie wiem czy to stres ,ze tyle czasu nie wychodzi-bo to juz półtora roku...czy to po hormonach które brałam....czy jeszcze cos innego np.mikrozakrzepy.....

wolałabym,zeby w tych badaniach cos wyszło-zeby było wiadomo co leczyc - "liczyłam" na tarczyce,ale kurcze wszysto w normie-zdrowa a dziecka mieć nie może...;/
jutro dzwonie umawiac się na rezonans...miałam dzis dzwonić i nie było kiedy-zalatana byłam ..

a teraz z mężem piwkujemy.taras otwarty-wiejeeee...maja byc burze w nocy...sie zobaczy..

no wiem wiem, pewnie że lepiej by było gdybyś wiedziałą dokłądnie co nie gra...
A te hormony mogą mieć takie skutki uboczne?

Zazdroszczę Wam piwkowania na tarasie!

U nas juz po "burzy" - pogrzmiało nawet solidnie ale z deszczem kiepsko... Nie przelało nawet przez liście drzew...

A my sie zastanawiamy czy do Pl nie leciec nad morze ;-) Myslelismy o tym, ale po przeliczeniu wszystkiego stwierdzilismy, ze na chwile obecna, kiedy M. nie ma pracy, to nie za dobry pomysl ( wydatek ok.1500f ) :baffled:

Butlins - Family entertainment

Wiec podlacze sie pod pytanie Asi o sprawdzone kwatery, badz jakis pensjonat, ale nad morzem, myslimy o Gdansku i okolicach :tak:

witajcie!
strasznie długo mnie nie było, ale to dlatego,że wzięłam się za pracę dodatkową i już kompletnie na nic nie mam czasu... i przeraża mnie to,że nie jesteśmy w stanie utrzymać się z dwóch nie najgorszych pensji...
na wakacje mimo wszystko jedziemy do Białogóry, pierwszy raz, więc zobaczymy czy warto ;-)

Mamo - przykro mi,że wasza walka nie przyniosła rezultatów póki co i mam nadzieję,że badania pomogą znaleźć przyczynę :tak:
Bedismall - współczuję braku kompetentnych lekarzy...
Pawimi - a ja się czasem zastanawiam jak to będzie jak dzieci będą już "duże" i widzę,że chyba trudno...trudno mi sobie wyobrazić,że będą miały swoje życie, sprawy... choć czasem nawet już na to czekam ;-) to pewnie jak przyjdzie co do czego to....łzy się poleją;-):-D

nie pamiętam już co miałam poodpisywać więc ściskam Was mocno moje drogie mamy i zmykam!

Asia no to burze mieliscie fest;/;/
mam nadzieje,ze gdzieś przyczyne znajdą ....mam nadzieje..

Maureen- ja nie mam sprawdzonych kwater nad morzem..my na noce wracamy do rodziców..kwatery rezerwuje sie w marcu ,kwietniu-teraz jak dzwonię to słyszę ,ze na wrzesień sa terminy;////

Iwosz- powitac ..kooooope lat:)
jak dzieci-zdrowi jestescie???
to jak masz dodatkowa prace to pewnie faktycznie i urobiona i czasu brak-wlatuj jak tylko masz chwilę...chocby na kawkę :)

ja juz na dzis zmykam ,mąz mnie tu o kompa szarpie...

do jutra kochane mamuski:**
spokojnych,przespanych nocek:)

linka,

witam Cie na naszym watku :tak: Napisz wiecej o sobie i swojej rodzince :tak:

iwosz,

fajnie, ze wpadlas :tak: tak to wlasnie jest teraz z tymi zarobkami, ech czasem az rece opadaja.. Ale przynajmniej odetchniecie na tych zaplanowanych wakacjach :-) Buziaki.

mamao5,

pisalysmy w tym samym momencie;-) mam nadzieje, ze uda nam sie jeszcze cos znalezc na koniec sierpnia, o ile w ogole sie zdecydujemy :baffled:

reklama
Hej hej i ja sie odnalazlam!
U nas polalo porzadnie wiec przynajmniej ogrodu podlewac nie musze...ale za to znowu sie zielono od chwastow zrobi

Mamo oby rezonans tez nic nie wykryl...a moze to nadcisnienie, mierzyli???
Bedismall zielone pieniste kupy to uczulenie na gluten

Przeczytalam wszstko ale oczy mi sie zamykaja wybaczcie...zmykam spac

Pozdrawiam wszystkie

Do góry