reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Joaś sił z wyjcem ci życzę:) Czekam na hasło "otwieramy szampana";-)
Dzięki za gratulacje. Usg połówkowe to ja juz miałam w 18 tygodniu i tu nic sie chyba nie zmieni.

reklama
Joaś -piękne hasło;)))

ukochaj Artiego ode mnie -oby Mu ospa odpuściła juz ..

Azile miłego lenistwa..choc jak mąż cierpi to lekko nie jest..

u mnie nadal porzadki trwaja ,ale raz po raz stronkę odświeżam :):):)

Kochana, piatka to i tak juz sporo, a ja stara już jestem. Za 4 tygodnie 40tka.... Trochę w to trudno mi uwierzyć, ale tak jest....

Joaś nie tłumacz się starością. Znam takie kobietki które dopiero zaczynają zachodzić w ciąże. Ale za to jakie masz doświadczenie w macierzyństwie:)

witajcie

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!!
My jeszcze od SZylwestra mamy gości, więc nie bardzo mam jak zaglądać, ale niebawem sie poprawię...

Azile - ja za 2 dni zaczynam 20-sty tydz. i akurat w środę wypada mi USG (pierwsze!!!!), więc juz sie nie mogę doczekać.

Joaś - to Ty kurcze rówieśniczka... nie ma to jak okraglutkie lata, ja to postanowiłam uczcić najlepciejszym z prezentów, tylko niestety urodze go sobie z miesięcznym opóźnieniem.. hihi.

Witajcie
Joas ja ci tej piatki zazdroszcze i mam nadzieje, za trojeczke bo przez ta metryke cholerną i 3cc to niestety będzie finał, chyba, ze adopcja potem, czego nie wykluczamy. no ale to jesli portferl pozwoli:tak:I czekam na hasło, swoją drogą musze znaleźć swoje
mama ciesze sie, ze imprezka udana
katrinka a moje cyce wyglądały przez całą ciążę tak samo a miałam nadzieje na jakiś rozrost
Brzuch zato mi się poswiętach rozrósł i 2 kg więcej mam, chyba tylko w barbrzuchu. Znów wyglądam jak cięzarna
aziledzo podobają mi się twoje cudeńka
U nas ząbkowanie. Sylwester koszmar, pobudki całą noc co 20 minut i rezultat taki, ze wczoraj padłam o 6. Pol jeszcze na urlopie to go wykorzystuję w dzien bo w nocy to on się po prsotu nie budzi

reklama
Joaś- prawda ,prawda...

Iwet- dzięki;*
a wyjście widzę nieudane....szkoda ,że tak się to potoczyło..oby szybko sie wszystko uspokoiło..

Wisieńka cześć kochana -wracaj bo nic nie wiem co u Ciebie :)

Ewunia- JAK PO IMPREZIE !!!??????? :):)

Do góry