reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Dziękuję kochana Pawimi. Masz rację że ja powoli zaczynam przestawać wierzyć że bedzie lepiej z tą pracą. No ale może.

U mnie dzieci oglądają bajki na dobranoc a ja idę robić nachos z guacamole i salsą pomidorową :-)

reklama
tak , tak ,,,mi tez te nachos zapachnialy, moje ulubione zwlaszcza tuz przed @ :-D Chyba za chwile zbiore dziatwe i przejade sie do sklepu po gotowce bo robic to nie bardzo mam natchnienie ale mam juz wyprobowane takie z eko sklepu z dobrym skladem i cala rodzinka akceptuje.

Hej :)

Witam nowe panie :-)

mama - no cena zaporowa i jeszcze mandacik się trafił.... ehh

Nie wiem co miałam komu napisać ... Zagoniona jestem. Porządki przedświąteczne mnie wykończą ... Ale uwielbiam mieć tak czysto.

Umowa z tp kończyła mi się 31.01.2012 ale okazało się, że została przeze mnie przedłużona w 11.2011 na dwa lata Wystąpiłam do nich o kopię ale nie mają w archiwum... Nie mają bo nic nie podpisywałam!!! To jak to jest możliwe? Nie wiedzą ... Nosz k***a mać!!!!!!

A ja dzisiaj miałam laser drugie podejście i jest lepiej :)

Miłego wieczoru moje drogie

Ostatnia edycja:
Majqa - u nas było to samo, ale się odwołaliśmy i zatwierdzili - dostaliśmy nawet pismo z przeprosinami ;-)

witam nowe mamy i zmykam :-)

iwosz - oni chcą przedłużyć umowę a ja się waham...

Może któraś z Was ma tel i internet w netii. Jak wygląda współpraca z tą firmą?

Będę wdzięczna za pomoc

Hello!

@ przylazła wieczorem. Porządki trwają, lekko szaleję, a lekko puszczam na luz, jak na huśtawce.
Pawimi, naciesz się synalkiem, mocno mocno
Majqa - ja mam w tp, teraz już nie mamy stacjonarnego tylko sam net, jest ok
Weroniczka - Ty obżartuchu!!!!! ;-)
Ponieważ jestem z tych co to czasu nie mają siedzę przy kompie. Wpadłam napisać co z @.

Zawsze, kiedy nie mam czasu, a robię sobie przyjemność np. telefonem do znajomej lub bb, przypomina mi się scena z misia i tekst: Dzwonię do Ciebie, bo nie mam czasu rozmawiać ;-)
Teraz zmykam gotować obiad na 7 garnków ;-) Nie dość że rodzina duża, to @ przylazła, muszę sobie jakoś radzić :-D:-D:-D:-D:-D

Hej.

Ja dziś mam szybki dzień bo muszę z dziećmi na jutro zrobić palmy a o 16 jadę z mężem do dziadzia a więc do dzieci przychodzi teściowa. A skoro przychodzi teściowa to jeszcze muszę posprzątać dom bo mam w nim syf okropny. W tygodniu nie miałam kiedy sprzątac i dzis sa tego efekty :-(

Joaś czasem trzeba sobie pozwolic na obżarstwo ;-) A dziś na obiad szybko i mało zdrowo ale czasu mało. Dziś parówki w cieście i sałatka :sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry