GratulacjeKobietki u mnie dziś 7+0 [emoji16]
W poniedziałek byłam na USG, serduszko bije, termin dwa dni później niż z om.
Poza tym, chyba zaczynam się zaokrąglać. [emoji23][emoji23][emoji23]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeKobietki u mnie dziś 7+0 [emoji16]
W poniedziałek byłam na USG, serduszko bije, termin dwa dni później niż z om.
Poza tym, chyba zaczynam się zaokrąglać. [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie ma co ukrywać że karta dużej rodziny ma dwa końce część ludzi zazdrości pieniędzy gdy widzą trójkę dzieci, zwłaszcza spotykam się z nieprzyjemnościami na zakupach w lidlu. Przy trójce dzieci wiadomo, że dzieci będą chodziły w tych samych ubraniach, można też kupować oversize by rosły razem z dzieckiem. Ja wolę kupić produkt lepszej jakości by służył na lata, nie mam czasu na ciągłe bieganie za zakupami przy takiej gromadce.
Jejku naprawdę? A czego tu zazdrościć w sensie tej kasyNie ma co ukrywać że karta dużej rodziny ma dwa końce część ludzi zazdrości pieniędzy gdy widzą trójkę dzieci, zwłaszcza spotykam się z nieprzyjemnościami na zakupach w lidlu. Przy trójce dzieci wiadomo, że dzieci będą chodziły w tych samych ubraniach, można też kupować oversize by rosły razem z dzieckiem. Ja wolę kupić produkt lepszej jakości by służył na lata, nie mam czasu na ciągłe bieganie za zakupami przy takiej gromadce.
No to mowie- tragiczna sytuacja finansowa. Jestem w stanie sobie wyobrazić że tak może być. Osobiscie-nie doświadczyłam.![]()
Zazdrość o 500+ przyczyną konfliktu sąsiedzkiego?
Wyzwiska, plucie a nawet groźby karalne i wzajemne oskarżenia - tak wygląda codzienność dwóch rodzin z Olecka. W jednej z rodzin wychowuje się siedmioro dzieci, które są świadkami agresji. Czy podłożem konfliktu jest zazdrość o 500+?uwaga.tvn.pl
Mleko się rozlało nie ma co plakacMi test w niedzielę wyszedł z drugą blada kreska, będzie to moje 3 dziecko. Jestem przerażona, mąż mnie zapewnia że wszystko będzie dobrze. Natomiast ja wczoraj przepłakałam pół dnia.... Mam już dzieci samodzielne i przeraża mnie powrót do pieluch po raz kolejny![]()
w lidlu zniżka z kartą rodziny przy zakupach za 300zł daje mi Ok. 2-3 zł upustuNie ma co ukrywać że karta dużej rodziny ma dwa końce część ludzi zazdrości pieniędzy gdy widzą trójkę dzieci, zwłaszcza spotykam się z nieprzyjemnościami na zakupach w lidlu. Przy trójce dzieci wiadomo, że dzieci będą chodziły w tych samych ubraniach, można też kupować oversize by rosły razem z dzieckiem. Ja wolę kupić produkt lepszej jakości by służył na lata, nie mam czasu na ciągłe bieganie za zakupami przy takiej gromadce.
We mnie się mieszają dwa uczucia. Staram się widzieć plusy tej sytuacji... Ale dziękujęMleko się rozlało nie ma co plakacbędzie dobrze. Ciesz się jak już się stało. Wszytskiego dobrego.