frez.ja1987
Fanka BB :)
Jak masz dwa, to rób. Co ci szkodziTak wczorajszy. Mąż mi przywiózł dwa testy, ale nie jestem pewna czy nie poczekać do jutra, bo już z porannego moczu nie zrobię.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak masz dwa, to rób. Co ci szkodziTak wczorajszy. Mąż mi przywiózł dwa testy, ale nie jestem pewna czy nie poczekać do jutra, bo już z porannego moczu nie zrobię.![]()
Jak masz dwa, to rób. Co ci szkodzi [emoji846]
A ile już się spóźnia@?Zrobiłam, wyszedł negatywny. Szczerze to już jestem zmęczona tą sytuacją. Nie wiem co jest grane ogólnie. [emoji36]
A ile już się spóźnia@?
Sporo. Czekam w takim razie dalej na jakieś wieściJakieś 5 dni. Ale miałam już takie długie obsuwy. Niech już się po prostu wyjaśni co i jak.
Sporo. Czekam w takim razie dalej na jakieś wieści [emoji846]
Dziś o 6 rano przyszła @. Także wiem już na pewno na czym stoję.
[emoji853] Trzymam kciuki, za pomyślność w tym cyklu [emoji846]
A starasz się o trzecie? A może już w drodze?![]()
W takim razie trzymam kciukiStaram, ale nadal nic z tego.Ale liczę, że w końcu dane mi będzie urodzić trzeciego muszkietera.
![]()