@Moniulllllka86 Tak. Filipa Dąbrowskiego, z którym raz na jakiś czas prowadzę webinary dl a naszych mam
Link do: dr n. med. Filip Dąbrowski - Przeczytaj opinie i umów wizytę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My się o trzecie staraliśmy, bo jak nie teraz to kiedy? Co raz młodsi nie jesteśmymoi mają 10 i 8 lat, wiec duże chłopaki. Trzeci to będzie rodzynek
ja jestem zdania, że z pozytywnym myśleniem wszystko się da. Oba porody u mnie były naturalne i bez znieczulenia (drugi był gorszy, bo rodziłam w nocy i byłam meeega zmęczona
, a ja śpioch straszny jestem
![]()
No to 3dziecko dość w szybkim czasie miałaś ja mam różnice między 2 a 3dzieckiem 3lata i 8miesiecy ale synek to oczko w mojej głowie bo wyczekiwanyJa mam 3 w- 9lat, 2,5 i 9mcy. Planowane. Teraz zastanawiam się co mnie pchnęło, żeby sobie to zrobićjest mi mega ciężko, nabawiłam się depresji i często żałuję tej decyzji- oczywiście kocham ich bardzo i z żadnego bym nie zrezygnowała, ale poświęcenie jest ogromne, jak się okazało, ponad moją miarę.
Ja Cie rozumiem. Też kocham moje dzieci nie wyobrażam sobie że ich nie ma ale jestem zmęczona. Moje 3 dziecko to zwyczajna wpadka,bliźniakiJa mam 3 w- 9lat, 2,5 i 9mcy. Planowane. Teraz zastanawiam się co mnie pchnęło, żeby sobie to zrobićjest mi mega ciężko, nabawiłam się depresji i często żałuję tej decyzji- oczywiście kocham ich bardzo i z żadnego bym nie zrezygnowała, ale poświęcenie jest ogromne, jak się okazało, ponad moją miarę.
Ja Cie rozumiem. Też kocham moje dzieci nie wyobrażam sobie że ich nie ma ale jestem zmęczona. Moje 3 dziecko to zwyczajna wpadka,bliźniakiwydaje mi się że trzeba naprawdę marzyć o dużej rodzinie planować itd i wierzę że wtedy radość jest większa niż koszty
![]()