Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze sie skończyło. A decyzję o tym, czy podać antybiotyk czy nie zostawiłabym jednak lekarzom. To oni powinni ustalić leczenie na podstawie badania dziecka, a nie porady przez internet! Kwestia sumienia każdej mamy, czy się zastosuje, czy nie.Dlatego drogie mamy zastanówcie sie zanim dacie jakieś antybiotyki swojemu dziecku, gdyż może się to okazać zbedne
z tego co mi lekarz mówił to 3dniówki nie leczy się antybiotykami tylko lekami na zbicie temperatury. A po 3 dniach wychodzi wysypka. Nie jest to groźne dla dziecka (tak mi powiedział pediatra).:-) pozdrawiamCieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze sie skończyło. A decyzję o tym, czy podać antybiotyk czy nie zostawiłabym jednak lekarzom. To oni powinni ustalić leczenie na podstawie badania dziecka, a nie porady przez internet! Kwestia sumienia każdej mamy, czy się zastosuje, czy nie.
U mojego synka też to podejrzewali ale się okazało że temperatura była od ząbkaz tego co mi lekarz mówił to 3dniówki nie leczy się antybiotykami tylko lekami na zbicie temperatury. A po 3 dniach wychodzi wysypka. Nie jest to groźne dla dziecka (tak mi powiedział pediatra).:-) pozdrawiam
Ja sama domyśliłam się że moja Mała ma trzydniówkę, a lekarz nawet nie wspomniał o takiej możliwości. Po podaniu antybiotyku gorączka w nocy nadal prawie 40 stopni i dopiero czwartego dnia nagle spadła i małą wysypało na plecach i brzuchu. Podczas mojej telefonicznej rozmowy z lekarzem , lekarz mnie chciał się przyznać do tego że miałam racje tylko próbował mi wmawiać że ta wysypka to uczulenia na antybiotyk