Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ale po ok 1.5godz.pani pedagog wyszla z nim i powiedziala ze mozemy przyjsc dopiero za tydzien
troche sie wkurzylam bo niby co mu da chodzenie raz w tygodniu???mam przyniesc kartke od psychologa ze musi chodzic ale przedszkole i tak nie przyjmi go normalnie bo niby nie ma miejsca tylko umozliwia mu kontakt z dziecmi.bez sensu!!!nie wiem co robic???:-(aha no i zrobil swoj pierwszy rysunek w przedszkolu jestem z niego dumna.
, ale najważniejsze że mały chce chodzić!
. Pytałam co o nim myśli, powiedziała że bardzo dobrze że pomimo mojej nieobecności pracował z nią, bo czasem dzieci się zamykają i czekają aż mama wróci, czyli że najgorzej nie jest;-). za tydzień w piątek idziemy znowu.
hehe nie jesteś sama moj maly mowi sporo ale i tak mniej niz rowiesnicy ktorzy nawijaja juz calymi zdaniami tak to juz jest, glowa do gory i powodzenia w przedszkolu ...skąd ja to znam?ostatnio mam okropne mysli,ze Dawid nigdy nie zacznie mowic...:-(.

no ale coz!zrobil postepy bo zaczal spiewac tzn,nanananananananaan,mamamamamaamam,babababababab ale w melodii